παιδικο παρτυ καλοκαιρι ιδεες οργανωση

Καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ: Ιδέες και συμβουλές

Τα σχολεία έχουν κλείσει και οι μικροί μπόμπιρες είναι έτοιμοι να απολαύσουν την ομορφιά του καλοκαιριού. Τι καλύτερο, λοιπόν από ένα καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ; Αν λοιπόν θες να διοργανώσεις ένα αξέχαστο πάρτυ το καλοκαίρι και αναζητάς μερικά tips και ιδέες για να ξεκινήσεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές φρέσκες προτάσεις για τα πιο πρωτότυπα παιδικά πάρτυ του καλοκαιριού!

Χώρος παιδικού πάρτυ

Ο χώρος που θα διεξαχθεί το καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βρεις. Ευτυχώς οι προτάσεις είναι πολλές! Όμορφες ιδέες είναι σε κάποιο κήπο, πάρκο ή γηπεδάκι. Επίσης, μπορείς να βρεις κατάλληλες παραλίες για παιδικά πάρτυ ώστε οι μικροί σας καλεσμένοι να απολαύσουν το παιχνίδι στην άμμο και το μπάνιο. Εναλλακτικά, μπορείς να οργανώσεις ένα πάρτυ σε πισίνα ώστε να είναι πιο ελεγχόμενα όλα.

Χώρος παιδικού πάρτυ

Θέματα καλοκαιρινού πάρτυ

Φυσικά σε ένα καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ σημαντικό ρόλο παίζει και το θέμα πάρτυ που θα επιλέξεις να έχει. Όχι μόνο θα σου λύσει τα χέρια ως προς την οργάνωση αλλά θα δώσει και χαρακτήρα στην ημέρα γεμίζοντας ενθουσιασμό όλα τα παιδιά. Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες για πάρτυ με θέμα το καλοκαίρι.

Θέμα βυθός – παραλία

Ένα θέμα που σου επιτρέψει να μεγαλουργήσεις στη διακόσμηση και στη γενικότερη οργάνωση είναι ο βυθός και η παραλία. Χρησιμοποίησε φανταχτερά καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως αστερίες, μέδουσες, καβουράκια, κοχύλια και μπόλικη άμμο. Πρόσθεσε μικρές ομπρελίτσες και φουσκωτά. Βέβαια μπορείς πάντα να εστιάσεις μόνο στο βυθό οπότε να παίξεις μόνο με τα αντίστοιχα χρώματα και διακοσμητικά.

Θέμα πάρτυ βυθός – παραλία

Θέμα γοργόνες

Το θέμα γοργόνες απευθύνεται σε καλοκαιρινό πάρτυ κοριτσιού. Είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή πρόταση που θα γεμίσει χαρά το μικρό σου αγγελούδι και τις φίλες της. Φτιάξε χειροποίητα φύκια, πρόσθεσε μικρά διακοσμητικά ζωάκια της θάλασσας και πολλά κοχύλια. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις και αυτοσχέδιες ουρές γοργόνας από υφάσματα για να μπουν τα παιδιά για τα καλά στο θέμα.

Θέμα καλοκαιρινού πάρτυ κοριτσιού γοργόνες

Ναυτικό θέμα πάρτυ

Μια από τις πιο κλασικές ιδέες για παιδικό πάρτυ καλοκαίρι είναι το ναυτικό. Επίλεξε άγκυρες, τιμόνια και φάρους και φτιάξε το απόλυτο παιδικό πάρτυ με θέμα θάλασσα. Πρόσθεσε επιπλέον, υφάσματα και κορδέλες σε λευκό, μπλε, κόκκινο χρώμα και μετέτρεψε τα παιδιά σε μικρούς καπετάνιους και ναύτες.

Καλοκαιρινό ναυτικό θέμα πάρτυ

Τροπικό θέμα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας το τροπικό θέμα. Είναι ιδανικό και για αγόρι αλλά και για κορίτσι. Εδώ επικρατούν τα έντονα χρώματα, οι φοίνικες, τα φλαμίνγκο, τα τουκάν και τα φρούτα. Δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση παιδικού πάρτυ συνδυάζοντας τις αποχρώσεις του καλοκαιριού με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Σίγουρα θα γεμίσει το πάρτυ από τις χαρούμενες φωνούλες τους!

Τροπικό θέμα για καλοκαιρινό πάρτυ

Πάρτυ με θέμα το παγωτό

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ δεν είναι άλλη με θέμα το παγωτό. Φτιάξε χειροποίητες γιρλάντες με παγωτά σε χωνάκια, χρησιμοποίησε έντονα χρώματα στη διακόσμηση σου και φυσικά επάνδρωσε τον μπουφέ με μπόλικο παγωτό.

Πάρτυ με θέμα το παγωτό

Survivor

To παιδικό πάρτυ με θέμα το Survivor είναι μια ιδανική πρόταση εάν πρόκειται να γίνει σε κάποια παραλία. Όχι φυσικά ότι δεν μπορείς να το κάνεις και αλλού, αλλά εκεί θα μπεις περισσότερο στο κλίμα της θεματολογίας. Δημιούργησε χώρους παιχνιδιών ή αλλιώς στίβους μαχών. Επιπλέον διακόσμησε το χώρο με καλάθια ξύλινα, φύλλα και πυρσούς με τέτοιο τρόπο όμως ώστε να μην είναι επικίνδυνο για τα παιδιά. Επίλεξε φρούτα και δροσιστικά αφεψήματα για το candybar. Κάνε ένα πάρτυ τροπικό – καλοκαιρινό!

Candybar παιδικού πάρτυ

Αφού λοιπόν έχεις επιλέξει το θέμα του καλοκαιρινού πάρτυ σειρά έχει το candybar. Βάλε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με χρωματιστά, δροσερά ροφήματα, γέμισε γυάλες με καπάκι, κασπώ και εταζέρες με γλυκίσματα όπως cupcakes, donuts, cake pops, γλειφιτζούρια και ό, τι άλλο έχεις φανταστεί. Ιδανική πρόταση είναι επίσης τα milkshakes, τα παγωτά και τα φρούτα. Σειρά έχει η επιλογή του φαγητού. Βρες εύκολα ορεκτικά για παιδικό πάρτυ και προσάρμοσε τα στην θεματολογία σου. Μη ξεχάσεις την τουρτιέρα που θα βάλεις την τούρτα του παιδικού πάρτυ!

Candybar παιδικού πάρτυ

Καλοκαιρινά δωράκια πάρτυ

Και αφού όλα είναι έτοιμα γιατί να μη φτιάξεις και ένα ευχαριστήριο δωράκι για τους μικρούς σας καλεσμένους; Μερικές ιδέες είναι ρακέτες και καπέλο, καλοκαιρινό κουβαδάκι με παιχνίδια θαλάσσης, σαπουνόφουσκες, νεροπίστολα και φουσκωτά. Εναλλακτικά, μπορείς να προσφέρεις μπουκαλάκια με δροσιστικούς χυμούς καθώς και χωνάκια με γλυκά ή φρούτα.

Καλοκαιρινά δωράκια πάρτυ

Οργάνωσε ένα ανεπανάληπτο καλοκαιρινό πάρτυ για το παιδί σου και κάνε μικρούς και μεγάλους να μιλούν για αυτό. Διάλεξε οικονομικά είδη πάρτυ, οργανώσου και μην πελαγώνεις! Χρειάζεσαι μόνο όρεξη και φαντασία!

Στην κατηγορία: El DECO με ετικέτες: .
[print_link]