Μπομπονιέρες αρραβώνα 10 Οικονομικές Ιδέες

Μπομπονιέρες αρραβώνα: 10 Οικονομικές Ιδέες

Πριν από ένα φαντασμαγορικό γάμο προηγείται ένας καλαίσθητος αρραβώνας. Η πρόταση έχει γίνει και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για να επισημοποιήσεις τη σχέση σου με το έτερον ήμισυ. Έχεις ασχοληθεί με όλον τον στολισμό του αρραβώνα σας και θέλεις να ετοιμάσεις και τις χειροποίητες μπομπονιέρες αλλά ψάχνεις ιδέες; Είσαι στο σωστό μέρος! Σου έχουμε μερικές οικονομικές ιδέες για μπομπονιέρες αρραβώνα που θα λατρέψεις!

Μπομπονιέρα αρραβώνα με βότσαλο

Η μπομπονιέρα σε βότσαλο είναι από τις πιο φαντασμαγορικές προτάσεις για αρραβώνα και όχι μόνο. Την προτείνουμε κυρίως αν έχεις να φτιάξεις λίγα τεμάχια και θες κάτι εντυπωσιακό, καθ’ότι μπορεί να σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο και κόπο. Κόλλησε πάνω σε ένα βότσαλο κάποιο διακοσμητικό μπομπονιέρας όπως καρδιά, βέρες, κλαδί ελιάς, ή κάποιο καλοκαιρινό διακοσμητικό όπως κοχύλια. Πρόσθεσε ίσως κάποια κορδέλα και τα κουφέτα σου. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν!

Μπομπονιέρα αρραβώνα με βότσαλο 

Μικρές μπομπονιέρα αρραβώνα με τούλι

Εάν έχεις επιλέξει μια κλασική διακόσμηση αρραβώνα, μια εύκολη και διαχρονική πρόταση για οικονομικές μπομπονιέρες αρραβώνα είναι με κομμένο ύφασμα τούλι και διακοσμητικό. Τοποθέτησε τα κουφέτα σου (χρησιμοποίησε 3 κουφέτα) κάθετα πάνω σε τούλι. Έπειτα δέσε το σφιχτά και διακόσμησε το με ένα μικρό διακοσμητικό ή κορδέλες στα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης.

Μπομπονιέρα με μικρό διακοσμητικό 

Μπομπονιέρα αρραβώνα σε μπάλα

Για ένα πάρτυ αρραβώνων με χριστουγεννιάτικη λάμψη, σου έχουμε την τέλεια ιδέα. Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες αρραβώνα είναι μέσα σε μια διακοσμητική μπάλα, είτε είναι μεταλλική, είτε είναι πλαστική. Τοποθέτησε σε ένα μικρό ύφασμα κουφέτα και βάλε τα μέσα στην μπάλα. Θα αποτελέσουν πολύ ωραία διακοσμητικά για αρραβώνα.

μπομπονιερες αραββωνα ιδεες οικονομικες

Μπομπονιέρες αρραβώνα κρεμαστές

Οι κρεμαστές μπομπονιέρες είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ειδικά αν επιλέξεις να κάνεις έναν πιο περίπλοκο ναυτικό κόμπο, να ξέρεις ότι θα είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει! Επίλεξε ένα χοντρό κορδόνι στα χρώματα που θες, δέσ’ το με έναν όμορφο κόμπο και στόλισε το με ένα μικρό διακοσμητικό. Έπειτα κρέμασε τα 3 κουφέτα του αρραβώνα και είναι έτοιμη η μπομπονιέρα σου!

Μπομπονιέρες αρραβώνα με κορδόνι 

Μπομπονιέρες με ύφασμα δίχτυ – αράχνη

Μια σικ πρόταση για χειροποίητες μπομπονιέρες αρραβώνα είναι με τούλι αράχνη. Αναλυτικότερα, συνδύασε τούλι με δίχτυ στόλισε με στρας, λουλουδάκια ή πέρλες και είναι έτοιμη! Φτιάξε μια μίνι εκδοχή μιας κανονικής μπομπονιέρας γάμου.

οικονομικες μπομπονιερες αρραβωνα ιδεες

Μπομπονιέρες με χαλαρό δέσιμο

Αν πάλι θέλεις να παίξεις με τα χρώματα θα σου προτείναμε οικονομικές μπομπονιέρες αρραβώνα σε καλοκαιρινά χρώματα και χαλαρό δέσιμο. Φτιάξε μια «στρογγυλή» μπομπονιέρα αρραβώνα από κομμένο ύφασμα. Βάλε τα κουφέτα στη γάζα ή στο τούλι και τύλίξε απαλά το κορδόνι δίνοντας «αέρα» στην μπομπονιέρα. Διακόσμησε τη με ένα μικρό διακοσμητικό μπομπονιέρας γάμου όπως ματάκι, καραβάκι στις ίδιες αποχρώσεις ή με πέρλες.

μπομπονιερες αραββωνα οικονομικες τουλι

Μπομπονιέρα με φλοράλ ύφασμα

Αν είσαι αιώνα ρομαντική ψυχή, σου προτείνουμε τις μπομπονιέρες αρραβώνα με φλοράλ υφάσματα. Δημιούργησε μικρά πουγκιά από το ημιδιάφανο φλοράλ ύφασμα και στόλισε τις σε κάποιο καλάθι για αρραβώνα. Στο ίδιο σκεπτικό μπορείς να δημιουργήσεις την ίδια μπομπονιέρα από οποιοδήποτε ύφασμα σου αρέσει, αναδεικνύοντας έτσι το προσωπικό σου στυλ!

Μπομπονιέρα με φλοράλ ύφασμα

Μπομπονιέρες αρραβώνα φυλαχτά – μαξιλαράκια

Μια πρωτότυπη μπομπονιέρα αρραβώνα είναι οι μπομπονιέρες φυλαχτά. Επίλεξε μικρές υφασμάτινες καρδιές που μπορείς να τις βρεις σε είδη αρραβώνα και γάμου και τυλίξτε τις σε λευκό τούλι. Προσθέστε για περισσότερη λάμψη και χάντρες σβαρόφσκι σε κορδόνι λινάτσας. Εναλλακτικά φτιάξε μικρά μαξιλαράκια κόβοντας τετράγωνα κομμάτια από το ύφασμα της αρεσκείας σου και γεμίζοντας το με τούλι για φούσκωμα. Μπορείς να τα στολίσεις μέσα σε ένα μεγάλο τούλι και να το τοποθετήσεις σε ένα δίσκο ή σε καλάθι πάνω στο τραπέζι αρραβώνα. Ο στολισμός καλαθιού αρραβώνα θα είναι πολύ πρωτότυπος και μοντέρνος με αυτή την επιλογή!

μπομπονιερες αραββωνα φυλαχτα μαξιλαρακια

Μπομπονιέρες αρραβώνα με δαντέλα

Για μπομπονιέρες αρραβώνα πολυτελείας θα σου προτείναμε την κομψή επιλογή με δαντέλα. Συνδύασε λευκό τούλι με χοντρή δαντέλα και φτιάξε ένα μικρό πουγκάκι. Έπειτα διακόσμησε το με ένα μικρό στρας και είναι έτοιμη η chic και vintage μπομπονιέρα αρραβώνα.

Μπομπονιέρες αρραβώνα με δαντέλα

Μπομπονιέρες σε γυάλινη τουρτιέρα

Για το τέλος σου αφήσαμε μια εναλλακτική και πολύ πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες αρραβώνα, με τουρτιέρα! Διακόσμησε τα μίνι γυάλινα δοχεία – τις τουρτιέρες με κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά όπως στρας, ευχές, βέρες. Έπειτα τοποθέτησε μέσα τα κουφέτα σου και είναι έτοιμη! Οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα το κρατήσουν σαν διακοσμητικό στο σπίτι τους.

Μπομπονιέρες σε γυάλινη τουρτιέρα

Κάνε έναν όμορφο και μοναδικό αρραβώνα που θα προμηνύει ένα γλυκό και φαντασμαγορικό γάμο που θα σας ενώσει σαν ζευγάρι για μια ζωή! Οργάνωσε τον αρραβώνα σου με ηρεμία και χαλαρότητα και μην ξεχάσεις να βάλεις την προσωπική σου πινελιά.

 

[print_link]