Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Κλασικά Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά

Ήρθαν και φέτος τα Χριστούγεννα και ψάχνεσαι πως να στολίσεις το χώρο σου χριστουγεννιάτικα. Μια από τις ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που παραμένει διαχρονική και σε ταξιδεύει στα Χριστούγεννα της παιδικής ηλικίας δεν είναι άλλη από την παραδοσιακή. Για να φτιάξεις, ωστόσο, ένα τέτοιο γιορτινό στολισμό σπιτιού, βιτρίνας ή άλλου προσωπικού χώρου πρέπει να επιλέξεις και τα ανάλογα κλασικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Είμαστε εδώ για σένα και θα σου δείξουμε όλα όσα θα χρειαστείς.

Κλασικά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ένα από τα πιο βασικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφού είναι το επίκεντρο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης ανεξαρτήτου στυλ. Φτιάξε λοιπόν ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα ανάλογα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Επίλεξε υφασμάτινα στολίδια με καρώ μοτίβο ή ξύλινα στολίδια με κόκκινες ή πράσινες πινελιές. Πρόσθεσε κρεμαστά αστέρια, παγοπέδιλα και μεταλλικά χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 στα χρώματα των Χριστουγέννων. Μια πολύ όμορφη και δημιουργική ιδέα είναι να φτιάξεις μόνη σου παραδοσιακά στολίδια χειροποίητα με υλικά για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χριστουγεννιάτικες κορδέλες και κορδόνια. Τέλος, επίλεξε και τις ανάλογες παραδοσιακές ποδιές δέντρων και τη φάτνη που θα ολοκληρώσει το στολισμό σου.

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Κλασικές χριστουγεννιάτικες μπάλες

Στα κλασικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα πλαισιώσουν γιορτινά το δέντρο και όχι μόνο, ανήκουν φυσικά και οι χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επίλεξε άθραυστες μπάλες ή γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες με κλασικά χριστουγεννιάτικα σχέδια σε κόκκινο, πράσινο και λευκό χρώμα. Χιονάνθρωποι, έλκηθρα, ο Άγιος Βασίλης και οι τάρανδοι θα στολίσουν μοναδικά και άκρως χριστουγεννιάτικα το χώρο σου.

Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες

Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Μια ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με παραδοσιακό στυλ χρειάζεται και τις αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες φιγούρες που θα δώσουν ζωντάνια. Επίλεξε καρυοθραύστες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και στόλισε τους πάνω στο τραπέζι, το δάπεδο ή το γραφείο. Συνδύασε τους με χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως είναι ο Άγιος Βασίλης και ο Χιονάνθρωπος καθώς και με χριστουγεννιάτικα ζώα παραδοσιακά διακοσμημένα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Κλασικός χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για στολισμό τραπεζιού έχουν τη τιμητική τους. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή τέτοιες γιορτινές μέρες περνάμε όμορφες στιγμές με φίλους ή συγγενείς γύρω από το τραπέζι απολαμβάνοντας γευστικά φαγητά ή ζεστά ροφήματα. Για αυτό είτε φτιάξε με τα χεράκια σου χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευές που θα δέσουν τέλεια με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή επίλεξε έτοιμα διακοσμητικά. Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, κουτιά, χριστουγεννιάτικα κουδούνια, επιτραπέζια διακοσμητικά και μπόλικο χιόνι θα εκτοξεύσουν το στολισμό σου. Στρώσε χριστουγεννιάτικα υφάσματα σε παραδοσιακούς χρωματισμούς και επιστράτευσε το παιδί μέσα σου που λατρεύει τα Χριστούγεννα. Είμαστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργήσεις!

Παραδοσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού

Παραδοσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός τοίχου

Τέλος, μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα καλό θα ήταν να μην αφήσεις τους τοίχους γυμνούς. Φτιάξε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στεφάνια χειροποίητα ή διακόσμησε τους τοίχους σου με χριστουγεννιάτικες πινακίδες. Αν διαθέτεις τζάκι θα σου προτείναμε την διαχρονική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού με τις κάλτσες και τους σκούφους. Θα δώσουν μια γλυκιά νότα στο στολισμό σου.

Παραδοσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός τοίχου

Τα Χριστούγεννα διαθέτουν μια θαλπωρή και μια ζεστασιά που ευφραίνει τις ψυχές μας κάθε χρόνο. Ανασύρουν αναμνήσεις που μυρίζουν κανέλα και σοκολάτα, βγάζοντας το μικρό παιδί που έχουμε μέσα μας. Ζήσε τα δικά σου Χριστούγεννα με τον πιο παραδοσιακό και γιορτινό τρόπο παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

[print_link]