κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης

Κρεμαστές Μπομπονιέρες Βάπτισης: 10+1 Ιδέες

Η σημαντική μέρα όπου το παιδάκι σου θα αποκτήσει το όνομα που θα το συντροφεύει για μια ζωή έφτασε! Έχεις ετοιμάσει με τα χεράκια σου μια χειροποίητη βάπτιση με πολύ μεράκι και αγάπη. Σειρά έχουν οι μπομπονιέρες βάπτισης. Να θυμάσαι πως παίζουν βασικό ρόλο τόσο σε μια DIY βάπτιση όσο και σε έναν DIY γάμο για αυτό πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή για να ξεχωρίσεις. Αν, λοιπόν, θέλεις κάτι πρωτότυπο και ταυτόχρονα οικονομικό τότε θα σου προτείναμε ανεπιφύλαχτα τις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης. Όπως ήδη ξέρεις κερδίζουν τις εντυπώσεις ήδη από το στολισμό εκκλησίας και το τραπέζι ευχών αφού διακοσμούν πανέμορφα το χώρο μιας βάπτισης. Αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί αφού σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με κάκτο

Μια από τις πιο εντυπωσιακές μπομπονιέρες βάπτισης κρεμαστές είναι με θέμα κάκτο. Επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας με θέμα κάκτο και στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινους, πορτοκαλί και πράσινους χρωματισμούς. Πρόσθεσε και λίγη χόρτο αποξηραμένο raffia για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Είναι ιδανική πρόταση για μια unisex βάπτιση για αγόρι ή κορίτσι με τροπικό θέμα.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με κάκτο

Παιδική μπομπονιέρα μονόκερος κρεμαστή

Μια ιδέα για βάπτιση κοριτσιού με θέμα μονόκερος είναι η κρεμαστή μπομπονιέρα με διακοσμητικό στοιχείο ένα μονόκερο. Χρησιμοποίησε κορδέλες και κορδόνια σε αποχρώσεις του βεραμάν, του ροζ και του μωβ. Πρόσθεσε μερικά ροζ φτερά και στρας για περισσότερη λάμψη και φινέτσα.

Παιδική μπομπονιέρα μονόκερος κρεμαστή

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με ονειροπαγίδα

Αν πάλι ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης boho, τότε θα σου προτείναμε τις ονειροπαγίδες. Πρόκειται για χρηστικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, αφού θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Διακόσμησε τη ανάλογα και με την υπόλοιπη DIY διακόσμηση βάπτισης ή ακόμα και με το φύλο του παιδιού. Αν βαπτίζεις αγοράκι μια πρωτότυπη ιδέα είναι να στολίσεις τις χειροποίητες ονειροπαγίδες σου με παπιγιόν, μουστάκια και γυαλιά σε μαύρο – γκρι χρώμα.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με ονειροπαγίδα

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης αστέρι

Όπως ήδη ξέρεις οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης κερδίζουν τις εντυπώσεις ήδη από το στολισμό εκκλησίας και το τραπέζι ευχών αφού διακοσμούν πανέμορφα το χώρο μιας βάπτισης. Αν έχεις επιλέξει σαν θέμα βάπτισης αστέρι τότε η κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με διακοσμητικό αστέρι θα δέσει τέλεια. Στόλισε τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου με κορδόνια και κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και κόλλησε πάνω ένα ξύλινο αστέρι. Μπορείς, φυσικά, να προσαρμόσεις τη χρωματική παλέτα σου ανάλογα και με το φύλο του παιδιού.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης αστέρι

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με νεράιδα

Για DIY μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα νεράιδα διάλεξε σαν κεντρικό στοιχείο διακοσμητικές νεράιδες και διακόσμησε τις με διάφορες κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης βάπτισης. Έπειτα κρέμασε τα πεντανόστιμα κουφέτα σου. Είναι ιδανική επιλογή για σχεδόν έτοιμες μπομπονιέρες βάπτιση οικονομικές σε μια βάπτιση νεράιδα και πεταλούδες.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με νεράιδα

Κρεμαστή μπομπονιέρα με βαρκούλα

Μια πιο κλασική επιλογή που ταιριάζει τέλεια σε μια καλοκαιρινή βάπτιση με ναυτικό θέμα είναι η κρεμαστή μπομπονιέρα με βαρκούλα. Χρησιμοποίησε κορδέλες και κορδόνια σε γκρι και ροζ αποχρώσεις και πρόσθεσε κομμένα υφάσματα και πομ – πομ για περισσότερο στυλ. Εναλλακτικά, επίλεξε κορδόνι σε φυσικό χρώμα και στόλισε το με μικρά μεταλλικά καραβάκια ή και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Είναι μια εντυπωσιακή πρόταση και για σένα που ψάχνεις κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου με θαλασσινό – ναυτικό θέμα.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με βαρκούλα

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με παπιγιόν

Έχεις επιλέξει μια vintage βάπτιση για αγόρι; Τότε φτιάξε και την ανάλογη κρεμαστή μπομπονιέρα με παπιγιόν και μουστάκι. Επίλεξε αποχρώσεις όπως είναι το μπλε, βεραμάν και εκρού. Χρησιμοποίησε παιχνιδιάρικες κορδέλες και κρέμασε πάνω τα ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας. Με εύκολα υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με παπιγιόν

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με καρουσέλ

Στο ίδιο vintage μοτίβο και με περισσότερο ρομαντισμό είναι και η κρεμαστή μπομπονιέρα καρουζέλ. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά καρουσέλ και κάνε χρωματικές επιλογές στις κορδέλες, τα κορδόνια και τα κουφέτα βάπτισης που θα ταιριάζουν σε κοριτσάκι ή αγοράκι, ροζ ή γαλάζιες αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα παιδικό θέμα που κρύβει τρυφερότητα και αθωότητα.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με καρουσέλ

Κρεμαστή μπομπονιέρα μπρελόκ κύκνος

Η βάπτιση με θέμα κύκνος ανήκει στις τάσεις τα 2 τελευταία χρόνια και ξέρουμε ήδη το γιατί! Γι’ αυτό είμαστε εδώ να σου προτείνουμε και την ανάλογη χρηστική μπομπονιέρα βάπτισης για να κλέψεις τη παράσταση. Διάλεξε μεταλλικούς κρίκους για μπρελόκ και διακόσμησε τους με παλ και φλοράλ κορδέλες. Έπειτα πρόσθεσε διακοσμητικά τριανταφυλλάκια και μεταλλικούς κρεμαστούς κύκνους. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εξαιρετικό!

Κρεμαστή μπομπονιέρα μπρελόκ κύκνος

Κρεμαστή μπομπονιέρα τσίρκο

Μια hot ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι ή κορίτσι είναι με θέμα τσίρκο. Φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης επιλέγοντας παιχνιδιάρικες κορδέλες και κορδόνια  σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Έπειτα, επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία σχετικά με το τσίρκο. Πρόσθεσε προαιρετικά τούλι, κουμπιά και φουντίτσες. Κάνε τη διαφορά εύκολα και οικονομικά!

Κρεμαστή μπομπονιέρα τσίρκο

Κρεμαστές μπομπονιέρες με πλεξιγκλάς

Τέλος, μια πρόταση που έχει κάνει την εμφάνιση της τόσο στις κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου όσο και στις βάπτισης είναι με διακοσμητικό πλεξιγκλάς. Επίλεξε διακοσμητικά για μπομπονιέρες από πλεξιγκλάς και χρησιμοποίησε κορδόνια λινάτσας και κορδέλες σε παλ χρωματισμούς για να έχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Κρεμαστές μπομπονιέρες με πλεξιγκλάς

Μη φοβηθείς να παίξεις με τα υλικά και τα χρώματα και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ένα αριστούργημα. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου και τη φαντασία σου και θα καταπλήξεις τους πάντες!

[print_link]