μπομπονιερες γαμου χρηστικες

Μπομπονιέρες Γάμου Χρηστικές

Οι μπομπονιέρες γάμου είναι ένα μικρό ευχαριστήριο δωράκι προς τους καλεσμένους σου. Για αυτό και εσύ θέλεις να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία τους επιλέγοντας μπομπονιέρες γάμου χρηστικές που θα συνδυάζουν το θέμα και το στυλ της υπόλοιπης διακόσμησης. Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μερικές ιδέες για μπομπονιέρες που μένουν και οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα εντυπωσιαστούν.

Μπομπονιέρες γάμου χρηστικές με μπουκαλάκια

Θα ξεκινήσουμε τις ιδέες μας με τα γυάλινα μπουκαλάκια για DIY μπομπονιέρες γάμου. Διάλεξε μίνι γυάλινα μπουκάλια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και γέμισε τα με κάποιο τοπικό λικέρ, λάδι ή χυμό. Διακόσμησε τα απλά με κορδόνια και ευχαριστήρια χαρτάκια. Όλοι οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν. Μετά την κατανάλωση του περιεχομένου να είσαι σίγουρη ότι τα μπουκαλάκια θα χρησιμοποιηθούν.

Μπομπονιέρες γάμου χρηστικές με μπουκαλάκια

Χρηστικές μπομπονιέρες γάμου μπρελόκ

Μια άλλη πρόταση μας για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές είναι τα μπρελόκ. Διάλεξε κρίκους μπρελόκ στα χρώματα που θέλεις και κρέμασε διακοσμητικά για μπομπονιέρα. Οι καλεσμένοι σου θα το κρεμάσουν στα κλειδιά τους και θα θυμούνται τον μοναδικό γάμο σου. Είναι μάλιστα ιδανική επιλογή και για μπομπονιέρα γάμου βάπτισης με τις ανάλογες παραλλαγές.

Χρηστικές μπομπονιέρες γάμου μπρελόκ

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινες καμπάνες

Μια τάση που ήρθε για να μείνει και αποτελεί εναλλακτική πρόταση για μπομπονιέρες γάμου κουτί είναι οι γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις μίνι καμπάνες με λουλουδάκια, μικρά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Μπορείς να τις στολίσεις είτε πιο ρομαντικά για έναν παραμυθένιο γάμο είτε πιο μοντέρνα με πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινες καμπάνες

Μπομπονιέρες γάμου που μένουν με σαπουνάκια

Μια εξίσου εντυπωσιακή πρόταση για χρηστικές μπομπονιέρες είναι τα σαπουνάκια. Μπορείς είτε να επιλέξεις έτοιμα σαπουνάκια σε διάφορα σχέδια, χρώματα και αρώματα είτε να φτιάξεις τα δικά σου με μια μυρωδιά που θα διέπει όλο το γάμο σου. Έπειτα φτιάξε μια πρωτότυπη παρουσίαση για τις μπομπονιέρες αντικείμενα. Χρησιμοποίησε κορδέλες, κορδόνια ή ακόμα και κάποιο ευχαριστήριο σημείωμα. Είναι μια όμορφη ιδέα για δωράκια καλεσμένων γάμου.

Μπομπονιέρες γάμου που μένουν με σαπουνάκια

Γυάλινα βαζάκια με γλυκό για καλεσμένους γάμου

Συνεχίζοντας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα γυάλινα βαζάκια με κάποιο παραδοσιακό γλυκό, μείγμα για ρόφημα ή μέλι. Γέμισε τα με ό,τι καλούδι θέλεις και πρόσθεσε κομμένα υφάσματα και κορδέλες που ταιριάζουν και στην υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου σου. Οι καλεσμένοι σου θα γλείφουν τα δάχτυλα τους!

Γυάλινα βαζάκια με γλυκό για καλεσμένους γάμου

Μπομπονιέρες γάμου γλαστράκια

Τα γλαστράκια είναι μια πρωτότυπη και ανερχόμενη τάση στους γάμους για μπομπονιέρες που μένουν στους καλεσμένους και μετά το πέρας του μυστηρίου να τους υπενθυμίζουν όμορφες αναμνήσεις. Πρόσφερε στους καλεσμένους σου μικρά κασπό με κάποιο μυρωδάτο φυτό ή ακόμα και κακτάκι. Εναλλακτικά μπορείς να τους δώσεις σπόρους φυτών μέσα σε πουγκιά για να τους φυτέψουν όπως φύτρωσε και άνθησε ο γάμος σου.  Πρόκειται για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου οικονομικές.

Μπομπονιέρες γάμου γλαστράκια

Μπομπονιέρες γάμου αναμνηστικό με φοντανιέρες

Αν έχεις επιλέγει έναν vintage γάμο τότε αυτή η μπομπονιέρα είναι για σένα. Δεν είναι άλλη από την μπομπονιέρα γάμου μίνι φοντανιέρα. Ανήκει, μάλιστα, στις ιδέες για πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου σε κουτί μαζί με τη μπομπονιέρα σε περίπτωση που θέλεις να φτιάξεις μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, όσον αφορά τη διακόσμηση τους αφού ξεχωρίζουν από μόνες τους. Προαιρετικά, πρόσθεσε μερικές κορδέλες, στρας ή πέρλες για περισσότερη λάμψη.

Μπομπονιέρες γάμου αναμνηστικό με φοντανιέρες

Κεριά και votive για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές

Οι μπομπονιέρες με κεριά και votive ανήκουν αδιαμφισβήτητα στις χρηστικές μπομπονιέρες γάμου. Όπως και στη περίπτωση των σαπουνιών και εδώ μπορείς είτε να επιλέξεις έτοιμα κεριά είτε να φτιάξεις μόνη σου χειροποίητα αρωματικά κεριά στις μυρωδιές που σου αρέσουν. Έπειτα δέσε τα κουφέτα μέσα σε ένα τούλι και στερέωσε τα πάνω στο κερί. Αν θέλεις μπορείς να διακοσμήσεις το ποτήρι κεριού με εξαιρετικές κορδέλες και κορδόνια.

Κεριά και votive για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες που μένουν με μπάλα

Για εσένα που αγαπάς τη μαγεία των Χριστουγέννων και έχεις επιλέξει έναν χριστουγεννιάτικο γάμο σου έχουμε τις χρηστικές μπομπονιέρες με χριστουγεννιάτικα στολίδια ή χριστουγεννιάτικες μπάλες. Διάλεξε στολίδια, γυάλινες μπάλες ή ανοιγόμενες πλαστικές μπάλες στην ανάλογη χρωματική παλέτα με το στολισμό γάμου και ξεκίνα να τις διακοσμείς. Μια ιδέα είναι να τις με χρυσόσκονες και κομφετί ή μπορείς τις στολίσεις με μικρά διακοσμητικά ή χριστουγεννιάτικα κλαδάκια. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κορδέλες και υφάσματα. Οι καλεσμένοι σου θα κρεμάσουν το χριστουγεννιάτικο στολίδι στο δέντρο τους και έτσι θα θυμούνται κάθε χρόνο το γάμο σου. Είναι ιδανικές και ως δώρα για μπομπονιέρες βάπτισης τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες που μένουν με μπάλα

Μπάλες με τρύπα για μπομπονιέρες γάμου

Μια πρωτότυπη ιδέα για γυάλινες μπομπονιέρες γάμου που συνδυάζουν τη χρηστικότητα με τη πρωτοτυπία είναι οι γυάλινες μπάλες με τρύπα. Διακόσμησε τις με κορδέλες, κορδόνια, διακοσμητικά λουλούδια ή ο,τι άλλο έχεις φανταστεί. Έπειτα κρέμασε τα κουφέτα σου από ένα σημείο και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου θα είναι έτοιμες!

Μπάλες με τρύπα για μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρα γάμου κορνίζα

Ένα διαχρονικό δώρο για μπομπονιέρες γάμου που μένουν είναι κορνίζες. Διάλεξε μοντέρνες κορνίζες και σε ένα μικρό πουγκάκι κρέμασε τα κουφέτα γάμου σου. Οι καλεσμένοι σου θα τη διακοσμήσουν στο χώρο τους με μια δική τους φωτογραφία μετά το πέρας του γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου κορνίζα

Μπομπονιέρα γάμου χρηστική με διακοσμητικό

Για το τέλος σου αφήσαμε μια ιδέα με γενικότερο πλαίσιο και αμέτρητες επιλογές. Φτιάξε, λοιπόν, χρηστικές μπομπονιέρες γάμου με κάποιο διακοσμητικό. Αυτό μπορεί να είναι βότσαλα με κοχύλια ή άλλα διακοσμητικά μπομπονιέρας, κλεψύδρες, φέτες κορμού με ματάκι και άλλα πολλά. Ανάλογα με το ύφος και την εποχή που θα κάνεις το DIY γάμο σου μπορείς να φτιάξεις φοβερές δημιουργίες που θα κοσμούν το χώρο των καλεσμένων σου.

Μπομπονιέρα γάμου χρηστική με διακοσμητικό

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες για DIY μπομπονιέρες γάμου που θα χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι σου και μετά το γάμο ενθυμούμενοι τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα  να δημιουργείς. Είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι ανεπανάληπτο!

[print_link]