Πρωτότυπες Μπομπονιέρες Βάπτισης Κορίτσι - 10 καλύτερες ιδέες

Πρωτότυπες Μπομπονιέρες Βάπτισης Κορίτσι: 10 Ιδέες

Ήρθε η στιγμή που θα χαρίσεις στη μικρή πριγκίπισσα σου ένα όμορφο όνομα που θα τη συντροφεύει μια ζωή. Αφού έχεις οργανώσει μια εντυπωσιακή και πανέμορφη DIY βάπτιση σειρά έχουν και οι χειροποίητες μπομπονιέρες. Δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από πρωτοτυπία και μοναδικές λεπτομέρειες για αυτό και εμείς σου έχουμε μια λίστα με πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις κάτι μοναδικό για το μικρό σου αγγελούδι.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με νεράιδα

Ξεκινώντας τη λίστα με τις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι θα σου προτείναμε την κρεμαστή μπομπονιέρα με νεράιδα. Ως κεντρικό στοιχείο διάλεξε διακοσμητικό μπομπονιέρας βάπτισης νεράιδα και διακόσμησε τις με διάφορες κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης βάπτισης. Έπειτα κρέμασε τα πεντανόστιμα κουφέτα σου και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης είναι έτοιμες. Είναι ιδανική επιλογή για μια βάπτιση νεράιδα και πεταλούδες.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με νεράιδα

Πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης mix and match

Μια νέα τάση που ήρθε για να μείνει και στη βάπτιση, εκτός από τις DIY μπομπονιέρες γάμου, είναι οι mix and match μπομπονιέρες. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά βάπτισης με κοινή απόχρωση αλλά με διαφορετικά σχέδια. Ύστερα διακόσμησε τα πουγκιά σου με κορδέλες και κορδόνια σε ανάλογα χρώματα και σχέδια. Θα κλέψεις σίγουρα τη παράσταση με αυτές τις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης.

Πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης mix and match

Μπομπονιέρα βάπτισης κορίτσι με αερόστατο

Μια ακόμη ιδέα για πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι είναι με αερόστατο. Αν έχεις επιλέξει μια βάπτιση με θέμα αερόστατο τότε πρέπει να φτιάξεις και τις ανάλογες χειροποίητες μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης – αερόστατα. Δέσε πάνω κορδέλες και τα κουφέτα σου. Δεν χρειάζεται να διακοσμήσεις πολύ αφού από μόνα τους τα μίνι αερόστατα είναι φοβερά.

Μπομπονιέρα βάπτισης κορίτσι με αερόστατο

Πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινη καμπάνα

Οι πρωτότυπες μπομπονιέρες με καμπάνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια παραμυθένια βάπτιση κοριτσιού. Επίλεξε μίνι γυάλινες καμπάνες διακοσμώντας τις εσωτερικά με ένα μικρό λουλουδάκι. Έπειτα πρόσθεσε μερικές μικρές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν τις δημιουργίες σου. Αυτή η πρόταση μας θυμίζει πολύ το μαγεμένο τριαντάφυλλο του παραμυθιού. Είναι από εκείνες τις μπομπονιέρες βάπτισης –  αντικείμενα που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινη καμπάνα

Μπομπονιέρες βάπτισης πρωτότυπες με γυάλινη φοντανιέρα

Αν έχεις επιλέξει να κάνεις μια vintage βάπτιση κοριτσιού τότε οι vintage μπομπονιέρες με γυάλινο κουτάκι / φοντανιέρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Και σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, όσον αφορά τη διακόσμηση τους αφού αυτές οι vintage μπομπονιέρες βάπτισης ξεχωρίζουν από μόνες τους. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες, στρας ή πέρλες για περισσότερη λάμψη. Οι καλεσμένοι σου θα τις λατρέψουν!

Μπομπονιέρες βάπτισης πρωτότυπες με γυάλινο κουτάκι φοντανιέρα

Μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι πρωτότυπες με χωνάκι παγωτό

Μια άκρως καλοκαιρινή ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης είναι το χωνάκι παγωτό. Για να τις φτιάξεις θα χρειαστείς υφασμάτινα χωνάκια. Έπειτα για να φτιάξεις τις μπάλες παγωτού θα πρέπει να επιλέξεις κομμένα υφάσματα, όπως το τούλι στις αποχρώσεις που θέλεις. Πρόσθεσε μερικά μικρά διακοσμητικά μπομπονιέρας και θα είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι πρωτότυπες με χωνάκι παγωτό

Ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης ονειροπαγίδα

Αν ψάχνεις ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού τότε μια πρωτότυπη ιδέα είναι οι ονειροπαγίδες από τελάρα κεντήματος. Είναι ιδανική πρόταση για μια βάπτιση κοριτσιού εμπνευσμένη από περασμένες, παραμυθένιες εποχές.

Ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης ονειροπαγίδα

Πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι με βάζα ζωάκια

Αν είσαι από εκείνες της μαμάδες που δεν έχεις επιλέξει τη κλασική DIY διακόσμηση βάπτισης για κορίτσι και θέλεις κάτι πιο unisex σου έχουμε τη λύση. Φτιάξε παιδική μπομπονιέρα βάπτισης με βαζάκια σε σχήμα άγριων ζώων. Είναι μια πανέμορφη και πρωτότυπη ιδέα τόσο για κορίτσι όσο και για μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού. Οι μικροί καλεσμένοι θα ξετρελαθούν με αυτό και σίγουρα θα τα στολίσουν σαν αναμνηστικό στο δωμάτιο τους.

Πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι με βάζα ζωάκια

Μπομπονιέρα βάπτισης με μίνι κασπώ και παιδικά μανταλάκια

Μια ανοιξιάτικη χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης για κορίτσι είναι με κασπώ και παιδικά μανταλάκια. Επίλεξε μίνι κασπώ και διακόσμησε τα με λουλουδάκια και φυσικά παιδικά μανταλάκια. Δέσε στο πλάι τα κουφέτα της αρεσκείας σου και η μίνι διακοσμητική γλαστρούλα είναι έτοιμη. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

Μπομπονιέρα βάπτισης με μίνι κασπώ και παιδικά μανταλάκια

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με αστέρι

Τέλος, μια πολύ γλυκιά μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού, κρεμαστή είναι με θέμα το αστέρι. Διακόσμησε τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου με κορδόνια και κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και κόλλησε πάνω ένα ξύλινο αστέρι. Πρόκειται για μια ρομαντική μπομπονιέρα βάπτισης που θα κλέψει τις εντυπώσεις ήδη από το τραπέζι ευχών βάπτισης που θα τις κρεμάσεις.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με αστέρι

Φτιάξε μια βάπτιση με τα χεράκια σου που θα αφήσει εποχή. Μπορεί να είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία αλλά στο τέλος σου αφήνει τη πιο γλυκιά αίσθηση αφού θα χαρίσεις στο μωράκι μια ανεκτίμητη μέρα όπως είναι και το ίδιο μοναδικό! Τα βασικότερα υλικά που θα χρειαστείς είναι μεράκι, φαντασία και την ανιδιοτελή αγάπη που έχεις για το μωράκι σου. Με αυτά τα εφόδια, η DIY βάπτιση που θα αφήσει εποχή, θα είναι δικό σου δημιούργημα!

[print_link]