φθινοπωρινη διακοσμηση τραπεζαριας οικονομικες ιδεες

Οικονομική Φθινοπωρινή Διακόσμηση Τραπεζαρίας: 11 Ιδέες

Η τραπεζαρία παίζει σημαντικό ρόλο στο σαλόνι κάθε σπιτιού. Είναι το σημείο αναφοράς γύρω από το οποίο μαζεύεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για αυτό η εποχιακή διακόσμηση του και όχι μόνο μπορεί να εκτοξεύσει τη συνολική διακόσμηση σπιτιού. Το φθινόπωρο είναι εδώ και θέλεις μια φθινοπωρινή ανανέωση που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει όρεξη για cozy βραδιές με τους φίλους και τους συγγενείς. Από την άλλη, όμως, το budget είναι περιορισμένο με τις καλοκαιρινές διακοπές και τις υποχρεώσεις να σε έχουν αφήσει με μισό άδειες τσέπες. Βρες εδώ μερικές ιδέες για οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με φθινοπωρινά χρώματα που θα δώσουν φινέτσα και στυλ σε όλο το σαλόνι σου.

Οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με κηροπήγια

Μια πρόταση μας στη φθινοπωρινή διακόσμηση για τραπεζαρία, είναι κηροπήγια σε διάφορα μεγέθη. Αν έχεις φτιάξει μια ρουστίκ διακόσμηση σπιτιού τότε θα σου προτείναμε τα ξύλινα κηροπήγια. Αν πάλι έχεις μια πιο μοντέρνα ή αντίθετα, vintage φθινοπωρινή διακόσμηση καθιστικού θα σου προτείναμε τα μεταλλικά κηροπήγια με τα αντίστοιχα σχέδια. Διακόσμησε κάποια με κεριά και κάποια με μικρά φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως μικρές κολοκύθες και η οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με χαρακτήρα και στυλ θα είναι έτοιμη!

Οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με κηροπήγια

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με φέτα κορμού

Στις διακοσμητικές τάσεις η ρουστίκ αισθητική έχει περίοπτη θέση, πόσο μάλλον μια εποχή σαν το φθινόπωρο. Για μια τέτοια οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας θα σου προτείναμε τις φέτες κορμού. Χρησιμοποίησε τις σαν εναλλακτικούς ρουστίκ δίσκους και βάλε πάνω φθινοπωρινά διακοσμητικά, φρούτα και κεράκια σε διάφορα μεγέθη δημιουργώντας πολλά ύψη.

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με φέτα κορμού

Φθινοπωρινός δίσκος για τραπεζαρία

Στην ίδια οικονομική λογική με το προηγούμενο centerpiece είναι και ο δίσκος. Άδειασε από τους δίσκους ή πιατέλες για τραπεζάκια σαλονιού που ήδη έχεις, τα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Έπειτα διακόσμησε τα με φθινοπωρινά διακοσμητικά αντικείμενα. Πρόσθεσε ένα μικρό βάζο διακόσμησης ή γυάλινα μπουκάλια με φθινοπωρινά λουλούδια, δίνοντας μια νότα ζωντάνιας στο καθιστικό σου.

Φθινοπωρινός δίσκος για τραπεζαρία

Οικονομική γιρλάντα για φθινοπωρινή τραπεζαρία

Για μια φθινοπωρινή διακόσμηση μακρόστενης τραπεζαρίας θα σου προτείναμε την οικονομική λύση της φθινοπωρινή γιρλάντας με κολοκύθες. Φτιάξε μια γεμάτη φθινοπωρινή γιρλάντα με φθινοπωρινά φύλλα, λουλούδια εποχής και αποξηραμένα φρούτα. Άπλωσε τη κατά μήκος του τραπεζιού και τοποθέτησε διάσπαρτα διακοσμητικές κολοκύθες. Για περισσότερη ατμόσφαιρα, πρόσθεσε κεριά. Αν πάλι δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία της γιρλάντας μπορείς να στολίσεις κατά τόπους διακοσμητικές κολοκύθες και να προσθέσεις λαμπάκια LED για cozy φωτισμό.

Οικονομική γιρλάντα για φθινοπωρινή τραπεζαρία

Φθινοπωρινό καφάσι για τραπέζι σαλονιού

Μια άλλη πρόταση για φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας on budget είναι με φθινοπωρινό καφάσι. Γέμισε το με διακοσμητικά λουλούδια, φθινοπωρινά φύλλα και φρούτα. Αν θέλεις να δώσεις μια λαμπερή και ταυτόχρονα μοντέρνα πινελιά στερέωσε μέσα και γεωμετρικά φανάρια σε ροζ – χρυσό χρώμα.

Φθινοπωρινό καφάσι για τραπέζι σαλονιού

Βάζο με φθινοπωρινά λουλούδια για τραπεζαρία

Μια οικονομική και συνάμα εύκολη ιδέα για να φέρεις το φθινόπωρο στη τραπεζαρία σου είναι τα γυάλινα βάζα διακόσμησης. Επίλεξε ένα ή δυο βάζα τα οποία θα διακοσμήσεις με λουλούδια εποχής ή με αποξηραμένα λουλούδια όπως στάχυα, κλαδιά ή pampas grass.

Βάζο με φθινοπωρινά λουλούδια για τραπεζαρία

Οικονομική διακόσμηση με φθινοπωρινό καλάθι και αποξηραμένα

Τα στάχυα, τα pampas grass και τα αποξηραμένα φρούτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με το φθινόπωρο. Μια πρόταση μας λοιπόν είναι να φτιάξεις ματσάκια με τα φθινοπωρινά λουλούδια σου και να τα βάλεις μέσα σε καλάθια. Για περισσότερο χρώμα και μυρωδιά πρόσθεσε αποξηραμένα φρούτα και κανέλες.

Οικονομική διακόσμηση με φθινοπωρινό καλάθι και αποξηραμένα

Φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με βιβλία και κολοκύθες

Μια φθινοπωρινή τάση που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι η διακόσμηση με βιβλία. Φτιάξε  στοίβες με βιβλία που ταιριάζουν χρωματικά και προσθέστε μια επιπλέον διάσταση στην επιφάνεια της τραπεζαρίας. Πρόσθεσε από πάνω μικρά φθινοπωρινά διακοσμητικά είδη για τραπεζαρία όπως κολοκύθες ή φθινοπωρινά ζωάκια. Αν έχεις ένα λίγο μεγαλύτερο τραπέζι σαλονιού  μπορείς να συνδυάσεις τη σύνθεση σου με δίσκους ή ένα βάζο με λουλούδια. Πέρα του ότι μια τέτοια σύνθεση δένει τέλεια σε τραπέζια σαλονιού vintage, δεν χρειάζεται να βάλεις και βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας με βιβλία και κολοκύθες

Φθινοπωρινή εταζέρα για οικονομική διακόσμηση τραπεζαρία

Οι εταζέρες σε μια φθινοπωρινή διακόσμηση είναι μια μοντέρνα επιλογή που ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν. Χρησιμοποίησε ξύλινες ή μεταλλικές εταζέρες και διακόσμησε τις με φθινοπωρινά διακοσμητικά. Πρόσθεσε διακοσμητικά φρούτα και φθινοπωρινά διακοσμητικά φύλλα. Τόσο εύκολα θα ανανεώσεις το καθιστικό σου με φθινοπωρινή διάθεση.

Φθινοπωρινή εταζέρα για οικονομική διακόσμηση τραπεζαρία

Φθινοπωρινά φανάρια για το τραπέζι του σαλονιού

Δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε από τη λίστα μας τα διακοσμητικά φανάρια. Χρησιμοποίησε ένα – δυο φανάρια για να διακοσμήσεις τη τραπεζαρία σου και να φτιάξεις μια  ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείς να τα γεμίσεις με φθινοπωρινά διακοσμητικά, με κεριά ή λαμπάκια. Για μια πιο κλασική και ρουστίκ διακόσμηση επίλεξε ξύλινα φανάρια. Αν από την άλλη θέλεις μια μοντέρνα και λαμπερή διακόσμηση θα σου προτείναμε τα γεωμετρικά φανάρια. Μια ακόμη πιο οικονομική λύση είναι να φτιάξεις DIY φθινοπωρινά φανάρια με γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας που είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα έχεις ξεχασμένα. Διακόσμησε τα με φθινοπωρινά φύλλα, κλαδιά και κουκουνάρια. Έπειτα βάλε μέσα ένα ρεσώ και είναι έτοιμα. Τόσο γρήγορα, τόσο οικονομικά!

Φθινοπωρινά φανάρια για το τραπέζι του σαλονιού

 

Γυάλινα είδη με αποξηραμένα και λουλούδια

Τέλος, μια οικονομική φθινοπωρινή λύση ανανέωσης είναι με γυάλινα είδη. Επίλεξε βάζα διακόσμησης σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια ή για μια μίνιμαλ διακόσμηση επίλεξε μονάχα ένα εντυπωσιακό βάζο. Έπειτα γέμισε τα με αποξηραμένα φρούτα, κλαδιά, κανέλες και κουκουνάρια. Βάλε μέσα κεριά ή λαμπάκια και είσαι έτοιμη!

Γυάλινα είδη με αποξηραμένα και λουλούδια

Δώσε στυλ και χαρακτήρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου και το φθινόπωρο. Φτιάξε μια εντυπωσιακή και συνάμα οικονομική διακόσμηση τραπεζαρίας που θα συνδυάσεις ανάλογα και με τη διακόσμηση coffee table του σαλονιού σου. Απόκτησε φθινοπωρινή διάθεση χωρίς πολλά έξοδα! Απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τυλιγμένοι σε φθινοπωρινές χουχουλιάρικες κουβερτούλες ή τρώγοντας ένα πεντανόστιμο φαγητό από τα χεράκια σου.

[print_link]