φωτισμος δεξιωσης γαμου, βαπτισης, παρτυ

Φωτισμός Δεξίωσης: 6 πρωτότυπες ιδέες

Έρχεται η μαγική στιγμή που θα ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με το άλλο σου μισό μπροστά στους αγαπημένους σας. Φυσικά θέλεις όλα στο γάμο σου να είναι στην εντέλεια και να είναι μοναδικά, από την τέλεση του μυστηρίου μέχρι και τη δεξίωση γάμου. Σήμερα, εμείς θα σου παρουσιάσουμε 6 πρωτότυπες ιδέες για φωτισμό δεξίωσης που θα δώσει μια παραμυθένια νότα στη διακόσμηση γάμου 2019.

Κρεμαστές γυάλινες μπάλες με κεριά

Οι κρεμαστές γυάλινες μπάλες με τρύπα και οι γυάλινες σταγόνες ανήκουν επάξια στις πρωτότυπες ιδέες για φωτισμό δεξίωσης. Κρέμασε από ψηλά, σε σειρά γυάλινες σταγόνες με τρύπα, αφού πρώτα έχεις βάλει μέσα ένα κεράκι ρεσώ μπαταρίας. Αυτή η DIY κατασκευή θα δώσει ρομαντική διάθεση σε όλη την υπόλοιπη διακόσμηση γάμου.

Κρεμαστές γυάλινες σταγόνες με κεριά

Πυρσοί για φωτισμό

Ένα από τα θέματα γάμου 2019 είναι ο καλοκαιρινός – τροπικός γάμος με δεξίωση στη παραλία. Σε αυτήν την περίπτωση στις πρωτότυπες ιδέες για φωτισμό χώρου δεξίωσης είναι οι πυρσοί. Τοποθέτησε ανά διαστήματα πυρσούς και δώσε στο γάμο σου μια boho νότα.

Πυρσοί

Φανάρια με λαμπάκια

Δεν έχει σημασία αν είναι ο στολισμός γάμου στο σπίτι ή σε κάποιο χώρο δεξίωσης, τα φανάρια με λαμπάκια είναι μια πανέμορφη και οικονομική λύση. Διάλεξε φανάρια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και βάλε μέσα φωτάκια μπαταρίας. Εναλλακτικά αντί για φανάρια μπορείς να προτιμήσεις γυάλινες καμπάνες σε διάφορα μεγέθη. Ο στολισμός γάμου 2019 θα κλέψει την παράσταση!

Φανάρια με λαμπάκια

Χάρτινα φανάρια

Αν ψάχνεις στολισμός γάμου ιδέες πιο οικονομικές και λιτές τότε σου έχουμε τα χάρτινα φανάρια. Κρέμασε από ψηλά χάρτινα φανάρια και χάρτινες μπάλες δημιουργώντας μια πιο χαλαρή και καλοκαιρινή διακόσμηση γάμου.

Χάρτινα φανάρια

Γιρλάντες λαμπάκια για φωτισμό δεξίωσης

Ναι εντάξει μπορεί τα λαμπάκια αυτά καθ’αυτά να μην είναι κάτι πρωτότυπο. Ωστόσο μπορείς να φτιάξεις μια ολόκληρη διακόσμηση γάμου βασισμένη σε λαμπάκια γιρλάντες, βροχή κ. ο. κ. Δες το χώρο που θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ γάμου σου και γέμισε το ευφάνταστα με λαμπάκια.

Γιρλάντες λαμπάκια

Γυάλινα βαζάκια του γλυκού με κεριά

Στις πρωτότυπες ιδέες για δεξίωση γάμου ανήκουν και τα γυάλινα βαζάκια του γλυκού με κεριά μπαταρίας. Χρησιμοποίησε όλα τα ξεχασμένα βαζάκια του σπιτιού σου, της μαμάς, της πεθεράς, της κουμπάρας κ. ο. κ για να φτιάξεις μια οικονομική και μοναδική DIY διακόσμηση γάμου. Μπορείς είτε να τα κρεμάσεις φτιάχνοντας μια DIY γιρλάντα είτε να τα στοιχίσεις στο έδαφος δημιουργώντας φωτεινά δρομάκια. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε ωραιότατα κηροπήγια votive με κεριά για ένα ατμοσφαιρικό στολισμό τραπεζιού δεξίωσης.

Γυάλινα βαζάκια του γλυκού με κεριά

Μην ξεχνάς ότι η σωστή επιλογή στο φωτισμό της δεξίωσης γάμου θα αναδείξει με μαγικό και φινετσάτο τρόπο την υπόλοιπη γαμήλια διακόσμηση. Πολλές φορές, μάλιστα, ο φωτισμός μπορεί να «υποκαταστήσει» τη διακόσμηση σε μεγάλο βαθμό, επιτρέποντάς σου να κάνεις οικονομία.

[print_link]