πασχαλινές κατασκευές με λουλουδια χειροποιητες

4 Πασχαλινές Κατασκευές με Λουλούδια που θα εντυπωσιάσουν

Το Πάσχα είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την άνοιξη, αντλώντας, μάλιστα, έμπνευση από τη ζωηρή χρωματική της παλέτα. Θέλεις, λοιπόν, φέτος να φτιάξεις μια εντυπωσιακή πασχαλινή ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού; Τότε προτίμησε πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια βάζοντας μια ανοιξιάτικη νότα στη πασχαλινή διάθεση σου.  Εμείς σου παρουσιάζουμε 4 φοβερές πασχαλινές κατασκευές που λατρέψαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενθουσιάσουν.

Πασχαλινό αυγό με λουλούδια

Για αυτήν την ιδέα χρειάζεσαι οπωσδήποτε πασχαλινά διακοσμητικά, όπως ένα μεγάλο αυγό από φελιζόλ, μια διακοσμητική φωλιά, και φυσικά μπόλικα λουλούδια. Κόψε το αυγό στη μέση και στερέωσε το πάνω στη διακοσμητική φωλιά. Έπειτα στερέωσε τα ανοιξιάτικα λουλούδια ανάμεσα στο αυγό. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα για πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.

Πασχαλινό αυγό με λουλούδια

Πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια σε φλοιό δέντρου

Ο φλοιός δέντρου ή κορμός με λουλούδια και πασχαλινά αυγά είναι από εκείνες τις επιτραπέζιες συνθέσεις που πάντα κλέβουν τη παράσταση. Κόλλησε πάνω στο φλοιό χρωματιστά πασχαλινά αυγά, γυάλινα βαζάκια και μπουκάλια. Έπειτα βάλε μέσα στα γυάλινα είδη σου λουλουδάκια σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Πρόσθεσε λίγο μος για περισσότερο χρώμα και φυσικότητα. Είναι ιδανική επιλογή για μοντέρνες πασχαλινές διακοσμήσεις.

Πασχαλινές δημιουργίες με λουλούδια σε φλοιό δέντρου

Πασχαλινή καμπάνα με λουλούδια και πουλάκια

Μια από τις πασχαλινές ιδέες που θα εκτοξεύσουν το στολισμό στο πασχαλιάτικο τραπέζι είναι οι γυάλινες καμπάνες με λουλούδια και πουλάκια. Φτιάξε μια χειροποίητη φωλιά από λουλούδια και κλαδάκια μέσα στη καμπάνα σου. Αφού τελειώσεις τοποθέτησε μικρά ανοιξιάτικα πουλάκια και πεταλούδες. Με αυτή τη φανταστική ανοιξιάτικη – πασχαλινή κατασκευή θα δώσεις πνοή στο πασχαλινό τραπέζι σου.

Ανοιξιάτικη καμπάνα με λουλούδια και πουλάκια

Πασχαλινές αυγοθήκες με λουλούδια

Τέλος, μια οικονομική πρόταση για πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια είναι με αυγοθήκες. Με το βάψιμο των πασχαλινών αυγών εκείνες τις γιορτινές μέρες σίγουρα θα σου έχουν ξεμείνει χάρτινες αυγοθήκες. Αντί για να τις πετάξεις μπορείς να φτιάξεις μια πανέμορφη ανοιξιάτικη κατασκευή με λουλούδια, ιδανική και σαν πασχαλινό δώρο για νονά. Χρησιμοποίησε ανοιξιάτικα υφάσματα, μικρά πασχαλινά είδη και ανοιξιάτικα διακοσμητικά, κορδέλες, κορδόνια και φυσικά μπόλικα λουλούδια. Με ένα τόσο αναπάντεχα καθημερινό υλικό, όπως οι αυγοθήκες, θα έχεις φτιάξει μια οικονομική πασχαλινή διακόσμηση, ιδανική και για πασχαλινό δώρο.

Πασχαλινές αυγοθήκες με λουλούδια

Το Πάσχα και η Άνοιξη είναι οι τέλειες εποχές για να φτιάξεις φοβερές δημιουργίες συνδυάζοντας τα ζωηρά χρώματα και τη φαντασία σου. Δημιούργησε μια πανέμορφη πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού με απλά υλικά και εντυπωσίασε τους πάντες!

[print_link]