μπομπονιέρες γάμου κουτάκι

Μπομπονιέρες Γάμου Κουτάκι: 6 Ιδέες που θα Εντυπωσιάσουν

Πλησιάζει ο γάμος σου και θέλεις να φτιάξεις χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου που να αποφεύγει τα κλασικά; Είμαστε μαζί σου και αυτό γιατί το DIY κρύβει μια μοναδική πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές και να φτιάξεις με τα χεράκια σου τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές γάμου. Σου προτείνουμε, λοιπόν, μερικές εντυπωσιακές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι χάρτινο

Ξεκινώντας με την πιο οικονομική ιδέα θα σου παρουσιάσουμε μπομπονιέρες γάμου με κουτάκια χάρτινα. Πρόκειται για μια εύκολη επιλογή με χαμηλό κόστος αφού μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες γάμου οικονομικές επιλέγοντας χάρτινα κουτάκια γάμου με σχέδιο ώστε να μη χρειαστεί να τα διακοσμήσεις ιδιαίτερα. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις χάρτινα κουτάκια σκέτα και να προσθέσεις κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά μπομπονιέρας ανάλογα με το θέμα και το στυλ γάμου σου.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι χάρτινο

Μπομπονιέρες γάμου με κουτί πλεξιγκλάς

Το υλικό πλεξιγκλάς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει hot τάση στους γάμους και όχι άδικα, αφού μπορεί να φτιάξει μια εντυπωσιακή και μοντέρνα διακόσμηση γάμου. Για αυτό και εμείς λέμε ναι στο πλεξιγκλάς και στις μπομπονιέρες γάμου 2020. Πραγματικά, μπορείς να στολίσεις τα κουτάκια όπως έχεις ονειρευτεί και θέλεις. Διάλεξε φλοράλ κορδέλες για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου ή έντονα χρώματα σε κορδόνια, κορδέλες και διακοσμητικά για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Εξαρτάται ξεκάθαρα από το πως εσύ θα διαμορφώσεις όλο το DIY γάμο σου.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτί πλεξιγκλάς

Μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες με καμπάνες

Μια πρωτότυπη ιδέα με εναλλακτικά γυάλινα κουτάκια για μπομπονιέρες είναι με γυάλινες καμπάνες. Πρόκειται για μια ρομαντική επιλογή που μπορείς να διαμορφώσεις όπως θέλεις εσύ και να φτιάξεις φανταστικές μπομπονιέρες γάμου γυάλινες. Αν παίρνεις έμπνευση από τα παραμύθια μια μαγευτική ιδέα είναι να βάλεις εσωτερικά λουλούδια και φυσικά τα κουφέτα σου. Ανήκουν στις μπομπονιέρες γάμου χρηστικές, αφού οι καλεσμένοι σου θα το κρατήσουν και μετά το γάμο.

Μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες με καμπάνες

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με φοντανιέρα /μπιζουτιέρα

Ποιος είπε ότι το κουτί είναι μόνο κλασικά τετράγωνο; Μπορείς να μετατρέψεις μίνι φοντανιέρες / μπιζουτιέρες σε εντυπωσιακά εναλλακτικά γυάλινα κουτάκια, που θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Μια ιδέα, λοιπόν, για μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι με φοντανιέρα ή μια μικρή μπιζουτιέρα ή κάποιος βαζάκι. Διακόσμησε τα με κορδέλες και διακοσμητικά και φτιάξε ανεπανάληπτες δημιουργίες.

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με φοντανιέρα μπιζουτιέρα

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκια γυάλινα

Αν λοιπόν σου αρέσουν οι γυάλινες μπομπονιέρες γάμου θα αγαπήσεις τα γυάλινα κουτάκια. Επίλεξε γυάλινα κουτάκια και γέμισε τα με όμορφα κουφέτα αφού θα φαίνονται και εξωτερικά. Στη συνέχεια, διακόσμησε τα κουτάκια σου με μεταλλικά διακοσμητικά ή από πλεξιγκλάς. Συνδύασε τα με κορδέλες και κορδόνια στις ανάλογες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Είναι, εξίσου μια όμορφη πρόταση και για πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης 2019-2020.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκια γυάλινα

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι ξύλινο

Τέλος, οι χειροποίητες μπομπονιέρες με ξύλινα κουτάκια είναι μια ακόμη ιδέα που θα μπορούσες να φτιάξεις με τα χεράκια σου. Υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείς να διαλέξεις. Διακόσμησε τα παίρνοντας έμπνευση από την εποχικότητα και το θέμα του γάμου σου. Είμαστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργήσεις!

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι ξύλινο

Φτιάξε τον DIY γάμο σου από την αρχή έτσι ακριβώς όπως τον έχεις φανταστεί και ζήσε τη κάθε στιγμή στο έπακρον. Αυτό είναι αρκετό για να κάνεις όλους να μιλούν για τον γάμο της χρονιάς, τον δικό σου!

[print_link]