Ιδέες για DIY πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

Ιδέες για DIY πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

Φέτος το Πάσχα, ειδικά αν είσαι νονά ή μαμα, φτιάξε μόνη σου πασχαλινές λαμπάδες με οικονομικά υλικά, περίσσιο στυλ και μοναδικότητα. Βάλε το μεράκι και την φαντασία σου να δουλέψουν και φτιάξε με τα χεράκια σου μια μοναδική DIY δημιουργία. Αν αναρωτιέσαι “πώς να φτιάξω πασχαλινές λαμπάδες” είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μαζέψει μερικές φρέσκες ιδέες και χρώματα για να δημιουργήσεις υπέροχες, οικονομικές πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά.

Χρώματα σε πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

Στις πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά η επιλογή χρώματος είναι ανάλογη με το φύλο και την ηλικία του παιδιού. Αν είναι αγόρι το χρώμα για τις πασχαλινές λαμπάδες ίσως να είναι μπλε, πράσινο, κόκκινο. Ενώ αντίστοιχα στα κορίτσια μπορεί να είναι ροζ, μωβ ή κίτρινο. Αν πάλι πρόκειται να φτιάξεις μια λαμπάδα για μωρά ή πασχαλινές λαμπάδες για μικρά παιδιά, η πιο ασφαλής επιλογή είναι τα παστέλ χρώματα, όπως το βεραμάν, το λιλά, το σάπιο μήλο κ.α.

Χρώματα σε πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

Πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια

Αν θες να φτιάξεις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια οι ιδέες είναι πολλές. Μια επιλογή είναι να στολίσεις τη λαμπάδα με παιχνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να βρεις ό,τι θες και στα υλικά για παιδική μπομπονιέρα και να μη χαλάσεις ένα σωρό λεφτά. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις λαμπάδες πασχαλινές με ναυτικό θέμα. Στόλισε τις με ναυτικά διακοσμητικά όπως τιμόνια, καραβάκια και άγκυρες. Πρόσθεσε κορδέλες σε μπλε – λευκό – κόκκινο απλές ή με κάποιο μοτίβο.

Πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια

Αν πάλι θες να φτιάξεις πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Φτιάξε ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες με πασχαλινές κορδέλες σε παστέλ αποχρώσεις. Πρόσθεσε διακοσμητικά όπως μονόκερο, μπαλαρίνα ή βασιλική κορώνα. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις την ονειροπαγίδα χρησιμοποιώντας μικρό τελάρο κεντήματος και κορδόνια για να την φτιάξεις. Στη συνέχεια διακόσμησε την με μικρά διακοσμητικά, όπως πέρλες και λουλούδια.

Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά δημοτικού

Στην περίπτωση που θες να φτιάξεις πρωτότυπες DIY πασχαλινές λαμπάδες για μεγαλύτερα παιδιά δημοτικού επέλεξε ίσως ουδέτερα και μοντέρνα θέματα. Στα trends για λαμπάδες πασχαλινές 2019 είναι οι πασχαλινές λαμπάδες με τροπικό θέμα. Παίξε με τα καλοκαιρινά χρώματα τόσο στην επιλογή της αστόλιστης λαμπάδας όσο και στις κορδέλες. Στη συνέχεια διάλεξε τροπικά διακοσμητικά για λαμπάδες πασχαλινές όπως ανανάδες και φοίνικες. Εναλλακτικά παίξε με τα χρώματα και δημιούργησε ιδιαίτερες λαμπάδες πασχαλινές με θέμα το τσίρκο.

Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά δημοτικού

Πασχαλινές λαμπάδες για μωρά

Θέλεις να φτιάξεις μια πασχαλινή λαμπάδα για μωρά και σκέφτεσαι πώς να ξεκινήσεις; Αρχικά επίλεξε παλ χρωματισμούς για την αστόλιστη λαμπάδα σου. Στη συνέχεια είτε μπορείς να φτιάξεις πασχαλινές λαμπάδες με τσόχα είτε να τη στολίσεις με παιδικά διακοσμητικά και παιδικές πασχαλινές κορδέλες και κορδόνια. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξίσου μοναδικό εφόσον θα έχει το δικό σου στυλ και γούστο.

Φτιάξε οικονομικές πασχαλινές λαμπάδες που θα χαρίσουν χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Βάλε τις μέσα σε χειροποίητα κουτιά για πασχαλινές λαμπάδες και κλέψε τις εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους. Και να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για φτιάξεις κάτι μοναδικό!

[print_link]