Πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες Μοναδικές Ιδέες

Πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες: Μοναδικές Ιδέες

Θες να προσφέρεις ένα πασχαλινό δώρο στους αγαπημένους σου και αναρωτιέσαι τι θα είναι αυτό; Τι καλύτερο από πασχαλινές λαμπάδες χειροποίητες για μεγάλους που θα έχεις βάλει και την προσωπική σου πινελιά; Αν βέβαια αναρωτιέσαι “πώς να φτιάξω πασχαλινές λαμπάδες“, δεν είναι καθόλου δύσκολο ή πολυέξοδο! Εδώ σου έχουμε μερικές ιδέες και χρώματα σχετικά με πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες.

Χρώμα

Στις πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες το θέμα του χρώματος δεν σε περιορίζει. Οι σκέτες πασχαλινές λαμπάδες μπορεί να έχουν χρώμα λευκό αλλά μπορείς εναλλακτικά να επιλέξεις και το χρώμα που θα ταιριάζει ανάλογα με το θέμα της λαμπάδας ή το άτομο που θα τις προσφέρεις.

Πασχαλινές λαμπάδες για γυναίκες

Αν ο παραλήπτης σου είναι γυναίκα μπορείς να φτιάξεις μοναδικές DIY πασχαλινές λαμπάδες με απλά υλικά. Για μια ρομαντική πασχαλινή λαμπάδα παίξε σε παστέλ αποχρώσεις, τούλι και πασχαλινές κορδέλες σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Μπορείς να προσθέσεις διακοσμητικά για λαμπάδες πασχαλινές, καμέο, πέρλες και χρυσόσκονες. Αν πάλι θες ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα επέλεξε ένα θέμα κοντά στα ενδιαφέροντα της και συνδύασε το με έντονα χρώματα.

Πασχαλινές λαμπάδες για γυναίκες ενήλικες

Πασχαλινές λαμπάδες για άντρες

Αν από την άλλη ο παραλήπτης σου είναι άντρας μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες ή πιο κλασικές. Μπορείς να φτιάξεις κομψές λαμπάδες πασχαλινές με ναυτικό θέμα συνδυάζοντας το λευκό, το μπλε – navy και το κόκκινο. Στη συνέχεια να κρεμάσεις καλοκαιρινά διακοσμητικά και κορδόνια στις ίδιες αποχρώσεις. Αν πάλι θες να φτιάξεις ιδιαίτερες λαμπάδες πασχαλινές τότε μπορείς να συνδυάσεις αντίθετους χρωματισμούς όπως το μαύρο με το άσπρο. Κρέμασε πάνω μουστάκια και καπέλα ή ένα μπουκαλάκι με το αγαπημένο του ποτό. Εναλλακτικά φτιάξε απλές πασχαλινές λαμπάδες χρησιμοποιώντας μια κορδέλα και κάποιο μικρό γούρι.

πασχαλινες λαμπαδες για αντρες

 Πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες (άντρες και γυναίκες)

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να θες ένα ουδέτερο θέμα στις πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες. Το trend στις λαμπάδες πασχαλινές 2019 είναι οι λαμπάδες με τροπικό θέμα. Επέλεξε αστόλιστες λαμπάδες σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο και πράσινο. Στη συνέχεια διακόσμησε την με τροπικά διακοσμητικά ανανάδες, φοίνικες ή φτερά καθώς και με κορδέλες στο ίδιο μοτίβο. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε κορδόνια λινάτσας, ξύλινα διακοσμητικά και αποξηραμένα για μια ρουστίκ λαμπάδα.

Πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες (άντρες και γυναίκες)

Πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρι

Φυσικά στις πασχαλινές λαμπάδες για ενήλικες μπορείς να συμπεριλάβεις το ζευγάρι. Φτιάξε πασχαλινές λαμπάδες με οικονομικά υλικά και με το ίδιο θέμα. Κάνε τη διαφορά σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως τα χρώματα των σκέτων λαμπάδων ή στις κορδέλες. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά που ταιριάζουν μεταξύ τους είτε θεματικά είτε χρωματικά και φτιάξε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα χαρούν και οι δυο.

Πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρι

Πασχαλινές λαμπάδες με ντεκουπάζ

Στο τέλος σου αφήσαμε τις λαμπάδες πασχαλινές χειροποίητες με ντεκουπάζ. Συγκαταλέγονται στις οικονομικές πασχαλινές λαμπάδες που μπορείς να τις φτιάξεις γρήγορα και εύκολα . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτή τη μέθοδο διακόσμησης απλές πασχαλινές χαρτοπετσέτες ή άλλα κομμάτια χαρτί με το σχέδιο που θες.

Αυτές φυσικά ήταν μόνο μερικές ιδέες για πασχαλινές λαμπάδες χειροποίητες για ενήλικες που θα σου δώσουν το έναυσμα να ξεκινήσεις. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και κάνε τους αγαπημένους σου χαρούμενους προσφέροντας τους ένα μοναδικό πασχαλινό δώρο.

[print_link]