καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι;

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι; Με μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού, της βεράντας και του κήπου το κλίμα θα γίνει αμέσως χαλαρό και ανάλαφρο. Με λίγη προσπάθεια και έξυπνες κινήσεις θα επιτύχουμε έναν υπέροχο στολισμό σπιτιού on budget και θα μπούμε γρήγορα στο καλοκαιρινό mood.

Υφάσματα, χαλιά και χειμωνιάτικα διακοσμητικά

Πως να διακοσμήσω το σπίτι μου μονή μου το καλοκαίρι; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή! Βγάλε από το σπίτι τα βαριά πράγματα και διακοσμητικά που θυμίζουν χειμώνα. Μάζεψε τα χαλιά και κρύψε τραπεζομάντιλα, σεμέν και ράνερ που έχουν χειμωνιάτικα χρώματα. Πρόκειται για μια από τις πιο φθηνές ιδέες για διακόσμηση δωμάτιου και ολόκληρου του σπιτιού που θα σε βοηθήσουν στο πως να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι!

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι; Υφάσματα, χαλιά και χειμωνιάτικα διακοσμητικά

Πως να επιπλώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι;

Αν θέλεις να δώσεις μια καλοκαιρινή νότα στο σπίτι σου χρησιμοποιώντας νέα έπιπλα σπιτιού αλλά οικονομικά, σου έχουμε τη λύση! Φτιάξε μια DIY διακόσμηση με καφάσια ξύλινα που θα δώσουν άλλον αέρα στο χώρο σου χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη. Μερικές από τις προτάσεις μας είναι να φτιάξεις ξύλινα τραπεζάκια, βιβλιοθήκη ή ραφιέρα με καφάσια και ξύλινα κασπώ.

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι; Πως να επιπλώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι;

Οικονομική διακόσμηση σαλονιού

Στο πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι έγκειται φυσικά και το σαλόνι. Για την καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού 2020 και όχι μόνο απόσυρε τα βαριά κηροπήγια και τα βαριά κρυστάλλινα βάζα από τη τραπεζαρία. Βάλε στη θέση τους διακοσμητικά βάζα,  γεωμετρικά φανάρια και άλλα γυάλινα είδη. Δοκίμασε π.χ. μια συστάδα από τρία βάζα (μικρό, μεσαίο μεγάλο), γεμισμένα με άμμο, χαλίκια και κερί, βότσαλα και ρεσώ αντίστοιχα. Πέρα από αυτό αν ψάχνεις επιπλέον ιδέες στο πως να ανανεώσω το σπίτι μου, στόλισε τα τραπέζια με ανάλαφρα διακοσμητικά μέσα σε καλάθια, καφάσια ή ξύλινους δίσκους. Επίλεξε καλοκαιρινά διακοσμητικά που θα έχεις μαζέψει από τη παραλία όπως αστερίες, κοχύλια και συνδύασε τα με βέργινες μπάλες, θαλασσόξυλα, σχοινιά και ναυτικούς κόμπους από κορδόνια.

καλοκαιρινη διακοσμηση σπιτιου εσωτερικου χωρου

Οικονομικός καλοκαιρινός στολισμός τζακιού

Τα άρθρα διακόσμησης του εξωτερικού που δημιουργούν τις πιο hot τάσεις, συγκαταλέγουν στη καλοκαιρινή ανανέωση και το τζάκι. Πρόκειται για έναν έξυπνο και οικονομικό τρόπο που θα μετατρέψει το χώρο σε καλοκαιρινή γωνιά χωρίς πολλά πράγματα. Αυτό που σου προτείνουμε είναι να αποσύρεις το προστατευτικό που έχουν συνήθως μπροστά στο τζάκι. Έπειτα βάλε μέσα κεριά σε διάφορα μεγέθη. Πάνω στο τζάκι διακόσμησε εντυπωσιακά διακοσμητικά σπιτιού διατηρώντας μια μίνιμαλ προσέγγιση. Μια επιπλέον, συμβουλή μας είναι να στάξεις μέσα στα κεριά σταγονίτσες από αρωματικά έλαια που θυμίζουν καλοκαίρι, όπως καρύδα, λεβάντα, ροδάκινο ή πεπόνι. Αφού φύσηξε καλοκαιρινός αέρας μέσα στο σπίτι, ώρα είναι το αεράκι να βγει και έξω. Το μπαλκόνι, η βεράντα και ο κήπος περιμένουν να τα μεταμορφώσεις.

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι; Οικονομικός καλοκαιρινός στολισμός τζακιού

Καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικών χώρων

Φανάρια! Φανάρια παντού! Τα φανάρια παίζουν σημαντικό ρόλο και σε μια καλοκαιρινή ανανέωση σπιτιού φανάρια. Επίλεξε, λοιπόν, φανάρια ανάλογα με το στυλ σου: μεταλλικά, ξύλινα, γεωμετρικά κ.α.  Βάλε μέσα κεριά ή λαμπάκια. Εναλλακτικά άφησε τα μόνο ως διακοσμητικά χώρου βάζοντας μέσα κοράλλια και βότσαλα. Μια πολύ οικονομική πρόταση που την συναντάμε ήδη από την διακόσμηση άνοιξη 2020 είναι να φτιάξεις DIY φαναράκια από γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό! Επίσης, μπορείς να φτιάξεις οικονομικές χειροποίητες γιρλάντες διακόσμησης. Χρησιμοποίησε ρετάλια από υφάσματα που δεν χρειάζεσαι πια, λαμπάκια, βαζάκια ή καλοκαιρινά στολίδια. Συμβουλή: Φτιάξε τις με τα παιδιά σου, είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική απασχόληση.

Οικονομική καλοκαιρινή ανανέωση τραπεζαρίας

Ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι μας κάνει να χαμογελάμε και μας προδιαθέτει θετικά για μια υπέροχη βραδιά/μέρα. Για αυτό, λοιπόν, αντί για ράνερ ή τραπεζομάντιλο, επίλεξε  σουπλά και δίχτυα. Επίλεξε χρωματιστά είδη σερβιρίσματος και πρωτότυπες εταζέρες. Το color blocking έρχεται ξανά στη διακόσμηση και αποτελεί ανερχόμενη τάση.

Πώς να ανανεώσω το σπίτι μου οικονομικά το καλοκαίρι; Οικονομική καλοκαιρινή ανανέωση τραπεζαρίας

Κάλεσε τους φίλους στο σπίτι για το βράδυ ή σε αυτοσχέδιο κυριακάτικο πάρτυ, βάλε μουσική και γιόρτασε. Εξάλλου το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να γιορτάσει κανείς. Ο καιρός και οι καλοί φίλοι αρκούν!

[print_link]