Φθινοπωρινός Ανθοστολισμός Γάμου Ιδέες για φθινοπωρινά Λουλούδια Εποχής

Φθινοπωρινός Ανθοστολισμός Γάμου: Ιδέες για Λουλούδια Εποχής

Οι φθινοπωρινοί γάμοι έχουν κάτι ξεχωριστό με ολοένα και περισσότερα ζευγάρια να επιλέγουν τους φθινοπωρινούς μήνες για το DIY γάμο τους. Η γοητεία και η κομψότητα που διέπει το φθινόπωρο είναι ο ιδανικός συνδυασμός για έναν εντυπωσιακό γάμο. Οι γήινοι τόνοι που χρωματίζουν τη φύση απογειώνουν κάθε στολισμό, ανεξαρτήτου θέματος. Μέσα στην οργάνωση γάμου ένα σημαντικό κομμάτι είναι και ο ανθοστολισμός που θα επιλέξεις: από τη νυφική ανθοδέσμη μέχρι το στολισμό εκκλησίας, δεξίωσης και γιατί όχι και τις μπομπονιέρες γάμου. Ο φθινοπωρινός ανθοστολισμός γάμου είναι ιδανικός για κάθε στυλ με τις κατάλληλες επιλογές. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες σε φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο που μπορείς  να επιλέξεις για να φτιάξεις τη διακόσμηση σου. Προσάρμοσε τα στη χρωματική παλέτα και στην αισθητική που έχεις διαλέξει τα υλικά γάμου σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Στάχυα και λεβάντες

Ο ρουστίκ γάμος είναι από τις νούμερο ένα επιλογές του φθινοπώρου. Σε αυτό το πλαίσιο ο φθινοπωρινός ανθοστολισμός γάμου μπορεί να γίνει με αποξηραμένα στάχυα και λεβάντες. Φτιάξε πλούσια μπουκέτα από αποξηραμένα στάχυα και γέμισε μπουκάλια και βάζα διακόσμησης. Για στολισμό τραπεζιού δεξίωσης μπορείς να φτιάξεις υπέροχα DIY centerpieces με ξύλινους δίσκους, βαζάκια μαρμελάδας και την ανάλογη αρίθμηση τραπεζιού.

Στάχυα και λεβάντες

Pampas grass για φθινοπωρινό γάμο

Στις πιο hot τάσεις τα τελευταία χρόνια στους γάμους είναι τα pampas grass. Τα συναντάμε σε boho γάμους, σε ρουστίκ ή ακόμα και σε αριστοκρατικούς γάμους. Είναι ένα εντυπωσιακό αποξηραμένο φυτό που δίνει στυλ. Ο φθινοπωρινός γάμος στολισμός με pampas grass είναι μια επιλογή που λατρεύουμε. Διακόσμησε τα σε σταντ δαπέδου, σε αψίδες γάμου και σε κατασκευές γάμου. Αυτός ο φθινοπωρινός ανθοστολισμός γάμου θα είναι φοβερός!

Pampas grass για φθινοπωρινό γάμο

Πρωτότυπος γάμος με babala, φάλαρις και λιμόνιο

Στις τάσεις γάμου 2022 είδαμε να επανέρχονται τα αποξηραμένα με κυρίαρχα τα Babala, τα φάλαρις και το limonium. Βγαίνουν σε υπέροχα γήινα χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το φυσικό και το μπορντώ. Είναι ιδανική επιλογή για γάμο το Νοέμβριο και όχι μόνο. Στόλισε τα σε αμφορείς ή σε γυάλινα είδη ενώ η ανθοδέσμη της νύφης και η μπουτονιέρα του γαμπρού με αυτά τα αποξηραμένα θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Πρωτότυπος γάμος με babala, φάλαρις και λιμόνιο

Φθινοπωρινός γάμος με ντάλιες

Οι ντάλιες είναι εντυπωσιακά και πομπώδη λουλούδια κατάλληλες σε ένα θέμα γάμου για Σεπτέμβριο. Δεδομένου ότι ανθοφορούν το καλοκαίρι μπορούν να δώσουν ένα πανέμορφο και πλούσιο αποτέλεσμα αρχές του φθινοπώρου. Λόγω της γεμάτης εμφάνισης τους στολίζουν τέλεια βάζα και κασπώ γεμίζοντας όλο το χώρο. Τόλμησε να παίξεις με διαφορετικά χρώματα και ο ανθοστολισμός σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Φθινοπωρινός γάμος με ντάλιες

Χαμομήλι για φθινοπωρινό ανθοστολισμό γάμου

Αν από την άλλη είσαι λάτρης του διαχρονικού και ο vintage γάμος το φθινόπωρο είναι η πρώτη σου επιλογή τότε θα σου προτείναμε το χαμομήλι για τα λουλούδια γάμου σου. Προσδίδει μια ρομαντική αισθητική στο στολισμό και συνδυάζεται τέλεια με τη γυψοφίλλη και τα στάχυα για ρουστίκ πινελιές. Φτιάξε βάσει αυτού και τις φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου σου.

Χαμομήλι για φθινοπωρινό ανθοστολισμό γάμου

Γάμος το φθινόπωρο με παιώνιες

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά λουλούδια γάμου είναι οι παιώνιες. Τις συναντάμε και το φθινόπωρο με το κομψό τους σχήμα, τα υπέροχα χρώματα τους και την απίστευτη μυρωδιά τους. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα λουλούδια σε φθινοπωρινές αποχρώσεις αλλά και μόνη της θα ξεχειλίζει φινέτσα και στυλ. Είναι must για ρομαντικούς γάμους.

Γάμος το φθινόπωρο με παιώνιες

Φθινοπωρινός στολισμός γάμου με ευκάλυπτο

Για έναν minimal γάμο ή έναν botanical γάμο ο ευκάλυπτος είναι ό,τι πρέπει. Το ιδιαίτερο φύλλωμα του δένει υπέροχα με άλλες πρασινάδες ή αποξηραμένα δίνοντας φανταστικές ανθοσυνθέσεις. Μια υπέροχη ιδέα για τραπέζι ευχών ή στολισμό τραπεζιού είναι να φτιάξεις πλούσιες γιρλάντες από ευκάλυπτο και να τις πλαισιώσεις με κηροπήγια και γυάλες με τρύπα και κεριά.

Φθινοπωρινός στολισμός γάμου με ευκάλυπτο

Τριαντάφυλλα για γάμο το φθινόπωρο

Τα τριαντάφυλλα είναι παντός καιρού και θέματος. Είναι διαχρονικά, σικάτα και εντυπωσιακά. Είναι μια ασφαλής επιλογή που μπορεί να σου δώσει ένα chic αποτέλεσμα. Για γάμο το φθινόπωρο προσάρμοσε τα στην εποχή με τις ανάλογες αποχρώσεις όπως το μπορντώ, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Φτιάξε υπέροχα μπουκέτα και συνδύασε τα και με άλλα λουλούδια για έναν ρομαντικό στολισμό.

Τριαντάφυλλα για γάμο το φθινόπωρο

Τουλίπες για φθινοπωρινό γάμο

Για σένα που δηλώνεις αντισυμβατικά ρομαντική και δεν θέλεις τα κλασικά τριαντάφυλλα για τις φθινοπωρινές ανθοσυνθέσεις σου, διάλεξε τουλίπες. Οι τουλίπες είναι μοναδικές σε εμφάνιση δίνοντας μια μοντέρνα και συνάμα ρομαντική αισθητική. Φτιάξε έναν υπέροχο φθινοπωρινό στολισμό στην εκκλησία, στις λαμπάδες γάμου και στη διακόσμηση δεξίωσης. Κράτα ένα απλό στυλ χωρίς υπερβολές για ένα chic and elegant γάμο.

Τουλίπες για φθινοπωρινό γάμο

Φθινοπωρινός ανθοστολισμός με αμαρυλλίδες

Η αμαρυλλίς είναι από τα πιο εντυπωσιακά και μεγάλα φθινοπωρινά λουλούδια. Έχουν επιβλητικό μέγεθος  και αποτελεί σίγουρη επιλογή τόσο για χειμερινό γάμο όσο και φθινοπωρινό. Με τις αμαρυλλίδες μπορείς να φτιάξεις πομπώδη νυφικές ανθοδέσμες και ανθοσυνθέσεις για επιδαπέδια βάζα.

Φθινοπωρινός ανθοστολισμός με αμαρυλλίδες

Φθινοπωρινός στολισμός γάμου με χρυσάνθεμα

Τα χρυσάνθεμα είναι εξίσου μια συνηθισμένη επιλογή στους γάμους και δη το φθινόπωρο. Είναι λεπτεπίλεπτα και προδίδουν ρομαντισμό και χάρη στο στολισμό. Το κίτρινο είναι το κλασσικό του χρώμα αλλά παρόλα αυτά μπορείς να το βρεις και σε Μπορντό, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, μπλε, μοβ, λευκό και πράσινο. Φτιάξε υπέροχες γαμήλιες ανθοσυνθέσεις με vintage μοτίβο, χρησιμοποιώντας απλές διάφανες γυάλες.

Φθινοπωρινός στολισμός γάμου με χρυσάνθεμα

Φθινοπωρινή διακόσμηση με ζίννια

Οι ζίννιες δεν είναι τόσο γνωστές όσο τα υπόλοιπα λουλούδια σε στολισμούς γάμου αλλά είναι ένα υπέροχο καλλωπιστικό φυτό με αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα λουλούδια έχουν μια ποικιλία χρωμάτων όπως λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, ροζ, μωβ, λιλά. Το μοναδικό και πλούσιο σχήμα τους δημιουργεί γεμάτα μπουκέτα λουλουδιών με κυκλικό σχήμα ως επί το πλείστων.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με ζίννια

Φθινοπωρινά φρούτα, κολοκύθες και κανέλες για στολισμό γάμου

Τέλος ιδιαίτερα διαδεδομένα στους φθινοπωρινούς γάμου είναι τα φρούτα του φθινοπώρου, οι κολοκύθες και οι κανέλες. Πέρα από τις υπέροχες μυρωδιές και χρώματα που διαθέτουν δίνουν μια παραμυθένια νότα στο γάμο. Μπορείς να τα συμπεριλάβεις στις ανθοσυνθέσεις ή να τα στολίσεις σε καλάθια, καφάσια και γεωμετρικά φανάρια. Μπορείς βέβαια να τα διακοσμήσεις και μόνα τους σε συνδυασμό με άλλα φθινοπωρινά διακοσμητικά και φθινοπωρινά φύλλα. Μη διστάσεις να συνδυάσεις με αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά – κορμούς.

Φθινοπωρινά φρούτα, κολοκύθες και κανέλες για στολισμό γάμου

Οι γάμοι το Σεπτέμβριο και οι γάμοι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο είναι η νέα τάση. Από την όλο κομψότητα χρωματική παλέτα μέχρι τα φθινοπωρινά θέματα γάμου και τα λουλούδια γάμου το φθινόπωρο, όλα εκπέμπουν μια αριστοκρατικότητα. Δώσε βάση στα λουλούδια που θα επιλέξεις και απογείωσε το DIY φθινοπωρινό γάμο σου.

[print_link]