4 Ιδέες για Ρουστίκ Πασχαλινές Λαμπάδες

Ρουστίκ Πασχαλινές Λαμπάδες: 4 Ιδέες για να φτιάξεις μόνη σου

Έρχεται το Πάσχα και θέλεις να φτιάξεις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο ψάχνεις πιο ρουστίκ πασχαλινές ιδέες για να πάρεις έμπνευση; Είσαι στο σωστό μέρος γιατί σου ετοιμάσαμε μερικές φοβερές προτάσεις για ρουστίκ πασχαλινές λαμπάδες.

Ρουστίκ πασχαλινές λαμπάδες με πασχαλινά διακοσμητικά

Η πρώτη ιδέα είναι να παραμείνεις στο πασχαλινό κλίμα και να διακοσμήσεις με ρουστίκ πασχαλινά διακοσμητικά. Επίλεξε λαμπάδες πασχαλινές σκέτες σε γήινα χρώματα όπως το λευκό, το εκρού, το μαύρο και το γκρι. Έπειτα στόλισε τις με πασχαλινά στολίδια ή πασχαλινά ζωάκια σε φυσικό χρώμα και από ξύλινο υλικό. Προαιρετικά, διακόσμησε με μερικές μίνιμαλ κορδέλες και κορδόνια τη χειροποίητη λαμπάδα σου.

Ρουστίκ πασχαλινές λαμπάδες με πασχαλινά διακοσμητικά

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με στάχυα και ξύλινα διακοσμητικά

Μια ιδέα για χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες που παντρεύουν το ρουστίκ με τον ρομαντισμό είναι με υλικά για πασχαλινές λαμπάδες όπως αποξηραμένα λουλούδια και ξύλινα διακοσμητικά. Φτιάξε με τα χεράκια σου ρουστίκ πασχαλινές λαμπάδες στολίζοντας τις με στάχυα, κορδέλες στα χρώματα της άνοιξης και φυσικά κάποιο μικρό ξύλινο διακοσμητικό. Παίξε με κάποια ρομαντικά χρώματα για λαμπάδες όπως το εκρού και το σάπιο μήλο. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό. Είναι μια τέλεια πρόταση και για ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες.

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με στάχυα και ξύλινα διακοσμητικά

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με λινάτσα και δαντέλα

Και όταν μιλάμε για ρουστίκ δεν θα μπορούσε να λείπει το ύφασμα λινάτσας από τις πασχαλινές κατασκευές. Για αυτό μια πρόταση μας για σένα που ψάχνεις ιδέες για ρουστίκ πασχαλινές λαμπάδες είναι με λινάτσα και δαντέλα. Επίλεξε απλές λαμπάδες, λαμπάδες ξυστές / σαγρέ, τετράγωνες, πλακέ ή αρωματικές πασχαλινές λαμπάδες. Έπειτα στόλισε τις με υφάσματα και κορδόνια λινάτσας. Πρόσθεσε κορδέλες δαντέλες και προαιρετικά πέρλες. Το αποτέλεσμα θα σε βάλει ασπροπρόσωπη.

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με λινάτσα και δαντέλα

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με καρούλι

Τέλος, η DIY πασχαλινές λαμπάδες με καρούλι είναι μια πρωτότυπη πασχαλινή κατασκευή που θα κάνει τη διαφορά. Πέρνα το καρούλι στη λαμπάδα σου και ύστερα διακόσμησε τη με μικρά διακοσμητικά όπως κορδέλες, στρας και πέρλες.

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με καρούλι_eldeco

Κλέψε την παράσταση και φέτος την Ανάσταση πάντα με το δικό σου μοναδικό στυλ και γούστο. Φτιάξε DIY πασχαλινές λαμπάδες με τα χεράκια σου που όλοι θα αναρωτιούνται από που τις αγόρασες.

[print_link]