πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού

6 Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Σαλονιού

Το Πάσχα έρχεται σιγά σιγά και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε με μια μοναδική πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού. Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε ίσως τον περισσότερο χρόνο, ειδικά τις γιορτές. Για αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού.

Κλαδιά με πασχαλινά αυγά

Μια πρωτότυπη και φρέσκια ιδέα για πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού είναι τα κλαδιά με πασχαλινά αυγά. Αναλυτικότερα, γέμισε ένα γυάλινο βάζo με μός και χάρτινο χορτάρι για βάση. Στη συνέχεια πρόσθεσε κλαδιά σάλιξ και στο τέλος στόλισε τα με πασχαλινά αυγά και πασχαλινά διακοσμητικά. Τόσο εύκολα θα φτιάξεις ένα μοντέρνο πασχαλινό στολισμό σαλονιού.

Πασχαλινά στεφάνια

Τα πασχαλινά στεφάνια δεν είναι μόνο για την πασχαλινή διακόσμηση εξώπορτας, μπορούν να στολίσουν τέλεια και το σαλόνι σου. Φτιάξε μόνη σου χειροποίητα πασχαλινά στεφάνια με οικονομικά υλικά. Χρησιμοποίησε πασχαλινές κορδέλες, λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά. Στόλισε τις πασχαλινές κατασκευές σου πάνω από το τζάκι ή στους τοίχους του σαλονιού σου, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού από τα χεράκια σου.

Πασχαλινά στεφάνια

Πασχαλινή εταζέρα με διακοσμητικά αυγά

Μια πρωτότυπη ιδέα για πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού είναι οι πασχαλινές εταζέρες. Γέμισε τις με διακοσμητικά αυγά, διακοσμητικό χάρτινο χορτάρι, ψεύτικα λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τουρτιέρες ή γυάλινες καμπάνες για τον πασχαλινό στολισμό του τραπεζιού σου.

Πασχαλινό δεντράκι με αυγό και χρυσόσκονες

Για μια μοντέρνα πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού το DIY πασχαλινό δεντράκι με αυγό και χρυσόσκονες είναι τέλειο. Είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή και θα χρειαστείς λίγα υλικά. Χρησιμοποίησε κασπώ, διακοσμητικά αυγά φελιζόλ, χρυσόσκονες, καλαμάκια μπαμπού και μερικά διακοσμητικά λουλουδάκια. Θα διακοσμήσουν τέλεια το σαλόνι σου και θα δώσουν μια λαμπερή πασχαλινή νότα στο χώρο!

Πασχαλινή γιρλάντα

Η πασχαλινή γιρλάντα είναι μια απλή πασχαλινή κατασκευή με οικονομικά υλικά που ωστόσο θα κάνει την διαφορά στον πασχαλινό στολισμό σου. Σε ένα κομμάτι κορδόνι κρέμασε λαγουδάκια που θα έχεις σχηματίσει και φτιάξει από χαρτόνι. Στη συνέχεια κόλλησε πομ πομ για να φτιάξεις την ουρίτσα τους.  Εναλλακτικά μπορείς να τη φτιάξεις με πολύχρωμα πασχαλινά αυγά. Είναι μια DIY ιδέα που δε θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού!

πασχαλινή γιρλάντα

Γυάλες με πασχαλινά αυγά

Μια παραλλαγή της προηγούμενης ιδέας είναι οι πασχαλινές γυάλες με καπάκι. Γέμισε τις γυάλες σου με πολύχρωμα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά και είναι έτοιμο. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να δέσεις και πασχαλινές κορδέλες. Πρόκειται για μια εύκολη πασχαλινή κατασκευή που θα εκτοξεύσει την πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού και όχι μόνο!

Φέτος το Πάσχα φτιάξε με τα χεράκια σου μια οικονομική πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού. Δημιούργησε με απλά και οικονομικά υλικά κάτι μοναδικό που θα ζήλευαν και τα περιοδικά διακόσμησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *