Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Κίτρινο

Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Κίτρινο Χρώμα: Στολισμός και Μπομπονιέρες

Οι βαπτίσεις που παίρνουν έμπνευση από μια χρωματική παλέτα είναι η νέα τάση στις βαπτίσεις. Κάτι τέτοιο, μάλιστα, σου δίνει και την δυνατότητα να συνδυάσεις στυλ και θεματολογίες με γνώμονα το βασικό χρώμα που έχεις επιλέξει. Το κίτρινο είναι ένα από τα πιο ζωηρά και παιχνιδιάρικα unisex χρώματα που συναντάμε τόσο σε μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού όσο και κοριτσιού. Η εποχικότητα είναι ενδεικτική αφού με τις κατάλληλες παραλλαγές μπορείς να φτιάξεις μια DIY βάπτιση την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές ιδέες για DIY βάπτιση σε κίτρινο.

Χρωματικοί συνδυασμοί και υφάσματα

Ξεκινώντας με τις ιδέες για DIY βάπτιση σε κίτρινο θα πρέπει να σκεφτούμε τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα επιλέξουμε. Το κίτρινο με το λευκό, το πράσινο και το φυσικό είναι μια τέλεια επιλογή για μια καλοκαιρινή βάπτιση. Από την άλλη ο συνδυασμός του κίτρινου με το γκρι μπορεί να ταιριάξει και σε μια φθινοπωρινή βάπτιση. Στις ιδέες για βάπτιση κορίτσι το baby pink με το λευκό και το κίτρινο είναι μια εξίσου υπέροχη πρόταση. Για μια βάπτιση με θέμα μέλισσα διάλεξε τον συνδυασμό κίτρινο – μαύρο – καφέ. Αν θέλεις από την άλλη μια chic and glam βάπτιση τότε το χρυσό με το κίτρινο είναι για σένα. Πρόσεχε βέβαια να μην το παρακάνεις και βγει υπερβολικό. Όσον αφορά τις υφές, ανάλογα με το στυλ που θέλεις χρησιμοποίησε και τα αντίστοιχα υφάσματα βάπτισης. Δαντέλα και λινάτσα για μια ρουστίκ βάπτιση, αέρινα υφάσματα για μια καλοκαιρινή βάπτιση και παιχνιδιάρικα ράνερ σε ένα θεματικό ντεκόρ για βάπτιση.

Χρωματικοί συνδυασμοί και υφάσματα

Μπομπονιέρες για βάπτιση σε κίτρινο

Στις ιδέες για DIY βάπτιση σε κίτρινο ανήκουν και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Επίλεξε τα υλικά για μπομπονιέρες ανάλογα με τον χρωματικό συνδυασμό που έχει και ο στολισμός σου. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά με κίτρινες λεπτομέρειες και παιδικά σχέδια. Στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια στο ίδιο στυλ. Έπειτα, μια άλλη ιδέα είναι να στολίσεις γυάλινα βαζάκια, γυάλινους σωλήνες καθώς και χρωματιστά ή διάφανα κουτάκια βάπτισης με διακοσμητικά για μπομπονιέρες και κορδέλες σε κίτρινο χρώμα. Για περισσότερη λεπτομέρεια διάλεξε και κουφέτα βάπτισης στις ίδιες αποχρώσεις.

Μπομπονιέρες για βάπτιση σε κίτρινο

Μαρτυρικά για βάπτιση σε κίτρινο

Στα χρώματα και στα θέματα για βάπτιση αγοριού και κοριτσιού προσαρμόζονται και τα DIY μαρτυρικά. Επίλεξε, λοιπόν, τα ανάλογα χρωματικά υλικά για μαρτυρικά και φτιάξε τα βάσει του στυλ σου. Για μια vintage βάπτιση αγοριού φτιάξε μαρτυρικά βραχιολάκια με κίτρινο και navy μπλε κορδόνι και ξύλινο σταυρό. Αν θέλεις κάτι πιο έτοιμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταλλικά βραχιολάκια και να τα διακοσμήσεις με κωνσταντινάτο και κίτρινη κορδέλα. Άλλα χειροποίητα μαρτυρικά που τα συναντάμε στις πρωτότυπες ιδέες για βάπτιση κοριτσιού είναι με δαντέλα, κορδέλα κίτρινη και μικρά διακοσμητικά όπως φουντίτσες και πομ – πομ. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις χειροποίητα μαρτυρικά κολιέ ή με μίνι δοκιμαστικούς σωλήνες. Αν από την άλλη έχεις επιλέξει μια vintage βάπτιση αγόρι επίλεξε τα διαχρονικά μαρτυρικά με παραμάνα ή κορδόνι σε κίτρινους και γκρι χρωματισμούς.

Μαρτυρικά για βάπτιση σε κίτρινο

Ανθοστολισμός βάπτισης σε κίτρινο

Στη συνέχεια, διάλεξε και τον κατάλληλο ανθοστολισμό βάπτισης. Τόσο στα θέματα για βάπτιση αγοριού 2022 όσο και στα θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2022 συναντάμε πολύ συχνά τα ηλιοτρόπια και τα λεμόνια.  Συνδύασε τα με πρασινάδες και γυψοφίλη σε πλούσια μπουκέτα. Στόλισε τις ανθοσυνθέσεις σε βάζα διακόσμησης ή σταντ δαπέδου. Για το τραπέζι δεξίωσης της οικογένειας και του νονού ή της νονάς μπορείς να φτιάξεις χειροποίητη επιτραπέζια γιρλάντα με αυτά τα λουλούδια.

Ανθοστολισμός βάπτισης σε κίτρινο

Τραπέζι ευχών βάπτισης σε κίτρινο χρώμα

Το τραπέζι ευχών ή/και το candybar βάπτισης συσσωρεύει όλη τη θεματολογία και τις χρωματικές παλέτες σε μια εντυπωσιακή γωνίτσα της βάπτισης. Εκεί οι καλεσμένοι σου θα γράψουν τις ευχές τους, θα δροσιστούν και θα γλυκαθούν. Επομένως, επιμελήσου ανάλογα και το τραπέζι ευχών. Σε θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο με βασικό χρώμα το κίτρινο επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά, καφάσια και καλάθια. Το ίδιο ισχύει και για τις πιατέλες, τις εταζέρες και τους δίσκους. Αν από την άλλη θέλεις να οργανώσεις μια καλοκαιρινή βάπτιση προτίμησε γυάλινα είδη και πορσελάνινες τουρτιέρες. Ανεξάρτητα με την εποχή φτιάξε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με φανάρια και κηροπήγια που θα ταιριάζουν στην αισθητική που θα έχεις επιλέξει. Μπορείς πέρα από αυτά να κρεμάσεις και λαμπάκια με θερμό φωτισμό. Γέμισε γυάλες με καπάκι με κίτρινα κουφέτα και προσάρμοσε όλα τα γλυκά σου ακόμα και την τούρτα βάπτισης στη χρωματική σου παλέτα. Το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία ευχών. Πάρε έτοιμο ή ακόμη καλύτερα φτιάξε το δικό σου χρωματιστό ευχολόγιο. Να θυμάσαι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Τραπέζι ευχών βάπτισης σε κίτρινο χρώμα

Δεξίωση βάπτισης σε κίτρινο χρώμα

Τέλος, οργάνωσε εξίσου εντυπωσιακά το πάρτυ ή τη δεξίωση της βάπτισης. Διακόσμησε με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών και φυλλώματα μέσα σε βάζα διακόσμησης. Θα σου προτείναμε μάλιστα να χρησιμοποιήσεις και μικρά δενδρύλλια από λεμονιές για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείς να στήσεις και ένα χώρο σαν photobooth με κίτρινα λουλούδια, υφάσματα και λαμπάκια, όπου οι καλεσμένοι σου θα φωτογραφηθούν. Για το στολισμό τραπεζιού βάπτισης επίλεξε ξύλινους ή μεταλλικούς δίσκους, γυάλινα κουτιά ή μίνι δεντράκια ή φυτά σε πρωτότυπα κασπώ. Ό,τι και αν επιλέξεις συνδύασε τα με την αρίθμηση τραπεζιού. Εμείς θα σου προτείναμε να κινηθείς σε υλικά όπως το ξύλο, το γυαλί ή το πλεξιγκλάς. Για ένα πιο γεμάτο και στολισμένο χώρο δεξίωσης πρόσθεσε μπόλικα μπαλόνια.

Δεξίωση βάπτισης σε κίτρινο χρώμα

Η βάπτιση σε κίτρινο χρώμα ταιριάζει σε βάπτιση για αγόρι αλλά και κορίτσι. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να σου δώσει από την μια ένα πανέμορφο αποτέλεσμα εμπνευσμένο από τις ομορφιές της χώρας μας ή από την άλλη μια παιχνιδιάρικη βάπτιση που ταιριάζει σε κάθε εποχή. Πάρε έμπνευση και με τις δικές σου μοναδικές πινελιές κλέψε τις εντυπώσεις.
[print_link]