στολισμός τραπεζιού για παιδικό πάρτυ

Στολισμός τραπεζιού για παιδικό πάρτυ

Έρχεται η ώρα που θέλεις να οργανώσεις ένα πάρτυ για το παιδί σου. Ο στολισμός τραπεζιού για παιδικό πάρτυ παίζει σημαντικό ρόλο, και αυτό γιατί τα παιδιά θα το προσέξουν άμεσα και θα ενθουσιαστούν από το θέμα και τη διακόσμηση που θα έχεις επιλέξει. Ωστόσο, μην πανικοβάλλεσαι! Ο στολισμός αυτός μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με μερικά απλά βήματα.

Θέμα Πάρτυ

Πάντα η επιλογή ενός θέματος για παιδικό πάρτυ είναι η ιδανική επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια. Επίλεξε το αγαπημένο παιδικό θέμα του παιδιού σου, είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι. Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφωθεί πιο εύκολα και ο στολισμός τραπεζιού για παιδικό πάρτυ. Φυσικά, αυτό ισχύει και στη διακόσμηση πάρτυ ενηλίκων.

Θέμα

Είδη σερβιρίσματος πάρτυ

Αφού έχεις επιλέξει το θέμα του πάρτυ, σειρά έχουν τα είδη σερβιρίσματος. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα επιλέξεις. Βρες οικονομικά είδη για πάρτυ σχετικά με το θέμα σου. Διάλεξε, λοιπόν, χαρτοπετσέτες, ποτήρια, πιάτα και καλαμάκια. Βέβαια, καλό θα ήταν να διαθέτεις και πιο απλά, ίσως μονόχρωμα σερβίτσια για τους ενήλικες.

Είδη σερβιρίσματος

Τούρτα

Εάν πρόκειται για πάρτυ γενεθλίων ο στολισμός τραπεζιού για παιδικό πάρτυ πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την τούρτα.  Βρες που θες να βάλεις την τούρτα σου και στόλισε την πάνω σε μια όμορφη τουρτιέρα έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ακουμπήσει με άλλα πιάτα ή φαγητά. Εκτός αυτού, αποτελεί ένα όμορφο στολίδι που όλοι θα προσέξουν.

Τούρτα

Candybar για πάρτυ

Μια ανερχόμενη επιλογή για πάρτυ είναι το candybar. Οργάνωσε το, τοποθετώντας εταζέρες με cupcakes και γλυκά. Επιπλέον αντί να βάζεις τα κλασικά μπουκάλια των χυμών και των αναψυκτικών μπορείς να εκτοξεύσεις τη διακόσμηση του τραπεζιού σου με γυάλινα είδη. Γέμισε γυάλες με βρυσάκι και κανάτες με χυμούς και αναψυκτικά δίνοντας χρώμα στο στολισμό σου, διευκολύνοντας κιόλας το σερβίρισμα. Φυσικά από τη διακόσμηση παιδικού πάρτυ δε θα μπορούσαν να λείπουν οι γυάλες με καπάκι, τις οποίες μπορείς να γεμίσεις με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια. Σίγουρα μικροί και μεγάλοι θα μαγευτούν από την εικόνα!

Candybar

Διακόσμηση χώρου

Η διακόσμηση του πάρτυ, του χώρου τριγύρω από το τραπέζι ή/και το candybar θα αναδείξει περισσότερο το στολισμό που ήδη έχεις κάνει. Δεν πρέπει φυσικά να ξεχάσουμε τη διακόσμηση παιδικού πάρτυ με μπαλόνια. Είτε πρόκειται για πάρτυ γενεθλίων για κορίτσι είτε για αγόρι τα μπαλόνια δεν πρέπει να λείπουν. Εναλλακτικά διάλεξε κρεμαστές χάρτινες μπάλες στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης και του θέματος. Επιπλέον, κρέμασε γιρλάντες με διάφορα χρώματα και σχέδια καθώς και σημαιάκια στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Διακόσμηση χώρου

Centerpieces

Φυσικά για έναν ολοκληρωμένο στολισμό τραπεζιού δεν πρέπει να λείπουν τα centerpieces, δηλαδή η κεντρική διακοσμητική σύνθεση που θα στολίσει το τραπέζι σου. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα φτιάξεις. Χρησιμοποίησε απλά υλικά, όμορφα διακοσμητικά και δώσε τους μορφή ανάλογα με το θέμα του πάρτυ σου (π.χ μονόκερος από κασπώ). Θα δώσουν στο τραπέζι του πάρτυ την αίσθηση ότι είναι δημιουργία επαγγελματία διακοσμητή!

Centerpieces

Σκεφτείτε πως η οργάνωση ενός παιδικού πάρτυ δε θέλει πολύ κόπο αλλά τρόπο, προσφέροντας στο παιδάκι σας μια μοναδική μέρα γενεθλίων και όχι μόνο. Στο τέλος της ημέρας θα είναι πολύ γεμάτο και χαρούμενο!

Στην κατηγορία: El DECO με ετικέτες: .
[print_link]