6 Ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου, βεράντας,, κηπου

6 Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου

Σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το Πάσχα. Παράλληλα με αυτό, θα καλωσορίσουμε την Άνοιξη και τη συχνή καλοκαιρία. Αφού έχεις επιμεληθεί την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σου, τι καλύτερο, λοιπόν, από το να φτιάξουμε μια φρέσκια διακόσμηση μπαλκονιού; Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε παρακάτω μερικές ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου που θα σε βάλει αμέσως στο γιορτινό κλίμα.

Πασχαλινά στεφάνια

Τα πασχαλινά στεφάνια όντας must δεν γίνεται να λείπουν από την πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου. Δημιούργησε με τα χεράκια σου πρωτότυπα και οικονομικά χειροποίητα πασχαλινά στεφάνια με απλά υλικά και δώσε μια χαρούμενη νότα στη διακόσμηση αυλής σπιτιού εκτός από την πασχαλινή διακόσμηση εξώπορτας σου. Χρησιμοποίησε για τη DIY κατασκευή σου λουλούδια, πασχαλινά διακοσμητικά και πασχαλινές κορδέλες.

Βάζα με πασχαλινά κλαδιά

Χρησιμοποίησε για τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου, στο μπαλκόνι, γυάλινα βάζα με πασχαλινά κλαδιά και πασχαλινά αυγά. Μπορείς να τα γεμίσεις με χρωματιστά βότσαλα ή άμμο και να στερεώσεις πάνω διακοσμητικά λουλούδια και κλαδιά. Στη συνέχεια κρέμασε πάνω τους πασχαλινά αυγά, δίνοντας γιορτινή διάθεση στη διακόσμηση κήπου εκτός από την βεράντα ή το μπαλκόνι σου.

Βάζα με πασχαλινά κλαδιά

Καλάθια με πασχαλινά διακοσμητικά

Μια ακόμα πρόταση για πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου είναι τα καλάθια με λουλούδια. Πάρε καλάθια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και γέμισε τα με πολύχρωμα λουλούδια αληθινά ή διακοσμητικά. Συνδύασε τα με πασχαλινά διακοσμητικά είτε μέσα στα καλάθια είτε γύρω γύρω δημιουργώντας ένα πασχαλινό σκηνικό για το σπίτι και κήπος διακόσμηση.

Καλάθια με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά

Πασχαλινά φανάρια

Χρησιμοποίησε στην πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου σου και πασχαλινά φανάρια. Είτε φτιάξε τα μόνη σου από απλά υλικά όπως κουτάκια αναψυκτικών ή βαζάκια γυάλινα είτε στόλισε απλά φανάρια ανάλογα με το στυλ σου δημιουργώντας μια καταπληκτική διακόσμηση μπαλκονιού με φαναράκια. Χρησιμοποίησε κορδέλες, πασχαλινά διακοσμητικά και αυγά ή ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Πασχαλινά φανάρια - πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Πασχαλινά κλουβιά

Τα πασχαλινά κλουβιά είναι μια καταπληκτική πρόταση για πασχαλινή αλλά και ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου. Επέλεξε τα κλουβιά που σου αρέσουν και στόλισε τα με διακοσμητικά ζωάκια, λουλούδια, πασχαλινές κορδέλες ή απλά κεριά. Κάνε γρήγορα και εύκολα το μπαλκόνι ή βεράντα σου να μοιάζουν σαν τις αυλές σπιτιών φωτογραφίες σε περιοδικά.

Πασχαλινά κλουβιά - πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Πολύχρωμα υφάσματα

Το καρό σε κόκκινο, πράσινο και κίτρινο είναι τα χρώματα του Πάσχα. Εναλλακτικά προτίμησε για την πασχαλινή και ανοιξιάτικη διακόσμηση κήπου ή βεράντας φλοράλ πινελιές. Χρησιμοποίησε πολύχρωμα υφάσματα για να φτιάξεις χειροποίητα μαξιλαράκια ή καλύμματα για τις καρέκλες ή τον καναπέ της βεράντας σου. Επιπλέον, χρησιμοποίησε το αντίστοιχο σχέδιο και για τραπεζομάντηλο δημιουργώντας μια οικονομική διακόσμηση κήπου ή μπαλκονιού. Σε κάθε περίπτωση να προσέξεις την υπερβολή!

Πολύχρωμα υφάσματα - πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Με τον ερχομό του Πάσχα και εφόσον έχουμε ολοκληρώσει την πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού είναι πολύ καλή ιδέα να δημιουργήσουμε μια μοναδική διακόσμηση βεράντας 2019, μπαλκονιού ή αυλής. Χρειάζονται λίγα έξοδα και πολλή φαντασία!

[print_link]