Θεαματική είσοδο σε γάμο 8 Ιδέες

Θεαματική Είσοδο σε Γάμο: 8 Ιδέες

Μετά την τελετή του γάμου το επόμενο που θα περιμένουν οι καλεσμένοι σου είναι η εντυπωσιακή είσοδος ζευγαριού στο χώρο δεξίωσης. Είναι εκείνη η στιγμή που σαν παντρεμένοι πλέον θα μπείτε στο πάρτυ γάμου και θα γιορτάσετε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο ψάχνεις μια θεαματική είσοδο σε γάμο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας;  Εδώ θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου που θα διασκεδάσεις τόσο εσύ και ο σύντροφος σου όσο και οι καλεσμένοι σου. Είναι από εκείνες τις ιδέες για έκπληξη σε γάμο που θα αφήσουν τους καλεσμένους σου με το στόμα ανοιχτό.

Διαφορετική είσοδος γάμου με χορεύτριες

Μια θεαματική είσοδο σε γάμο που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις είναι με χορεύτριες και χορευτές. Συνεργάσου με επαγγελματίες χορεύτριες που θα οργανώσουν ένα χορευτικό ή ακόμη και ένα μίνι χορευτικό σκετσάκι που θα προμηνύει τον ερχομό σας. Μια διαφορετική είσοδος γάμου είναι με χορεύτριες που θα χορεύουν τον χορό της κοιλιάς για έναν πιο boho μαροκινό γάμο. Εναλλακτικά, μια ιδέα είναι να χορέψουν ένα χορευτικό με μπαλέτο και ελεύθερη έκφραση για έναν πιο ρομαντικό και vintage γάμο.

Διαφορετική είσοδος γάμου με χορεύτριες

Πυροτεχνήματα στο ουρανό

Η είσοδος του ζευγαριού στο χώρο δεξίωσης μπορεί να γίνει επίσης με συνοδεία πυροτεχνημάτων στον ουρανό. Συνδύασε τη μουσική για γάμο με τα πυροτεχνήματα στον ουρανό και κάνε μια φαντασμαγορική και θεαματική είσοδο σε γάμο.

Πυροτεχνήματα στο ουρανό

Επιδαπέδια πυροτεχνήματα για γάμο

Μια εξίσου φαντασμαγορική ιδέα είναι και τα επιδαπέδια πυροτεχνήματα κατά μήκος του διαδρόμου που θα βαδίζετε σαν ζευγάρι πλέον. Αν μάλιστα θέλεις ένα υπερθέαμα μπορείς να συνδυάσεις τα επιδαπέδια πυροτεχνήματα με πυροτεχνήματα στον ουρανό. Θα είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επιδαπέδια πυροτεχνήματα για γάμο - θεαματική είσοδο σε γάμο

Πρωτότυπη είσοδος γάμου με μηχανή

Αν αρέσουν οι τρελές ιδέες για γάμο τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφο σου τότε κάντε μια εναλλακτική είσοδο με μηχανή ή τετράτροχο μηχανάκι τύπου «γουρούνα». Ειδικά αν η δεξίωση γάμου γίνεται σε ανοιχτό χώρο μη διστάσετε να μπείτε και μέσα στο πάρτυ με αυτή. Δείξε εσύ και το άλλο σου μισό πως ξεχωρίζεται με ένα χιουμοριστικό τρόπο. Οι καλεσμένοι σας θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Πρωτότυπη είσοδος γάμου με μηχανή - θεαματική είσοδο σε γάμο

Γάμος – είσοδος ζευγαριού με βάρκα

Αν ο καλοκαιρινός γάμος είναι αυτός που έχεις ονειρευτεί για σένα τότε θα σου προτείναμε η είσοδος ζευγαριού στο κέντρο να γίνει με βάρκα. Σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την τοποθεσία του χώρου δεξίωσης. Αν είναι κοντά σε θάλασσα και αν διαθέτει προβλήτα για να δέσεις το καΐκι ή τη βάρκα που θα μεταφερθείτε σαν παντρεμένοι πλέον.

Γάμος είσοδος ζευγαριού με βάρκα

Είσοδος με μπαλόνια, φανάρια και κομφετί

Μια από τις πιο εύκολες ιδέες για θεαματική είσοδο σε γάμο είναι με μπαλόνια, χάρτινα φανάρια και μπόλικα κομφετί. Την στιγμή που θα μπαίνετε στο πάρτυ γάμου θα αφεθούν πολλά μπαλόνια γάμου στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου στολισμού γάμου. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις χάρτινα ιπτάμενα φανάρια με φωτιά που θα αφεθούν στον ουρανό. Για περισσότερη λεπτομέρεια χρησιμοποίησε και μπόλικα κομφετί που δώσουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Είσοδος με μπαλόνια, φανάρια και κομφετί

Είσοδος σε γάμο με ζωντανή ορχήστρα

Αν είσαι υπέρμαχη του παραδοσιακού τότε μπορείς να κάνεις θεαματική είσοδο στον γάμο σου παρέα με μια ζωντανή ορχήστρα. Επίλεξε τραγούδια για είσοδο γάμου που θέλεις να παίξουν οι μουσικοί και άφησε τους να μπουν πρώτοι στο χώρο για να σε προϋπαντήσουν. Νησιώτικα παραδοσιακά τραγούδια γάμου, κρητικές μαντινάδες με λύρα και λαούτο, ηπειρώτικα γάμου και πολλά άλλα είναι μερικές ιδέες για να φτάσεις στη δεξίωση εντυπωσιακά και παραδοσιακά.

Είσοδος σε γάμο με ζωντανή ορχήστρα

Εναλλακτική είσοδος ζευγαριού με χορευτικό

Όπως είπαμε και πιο πριν, μπορείς να πετύχεις μια θεαματική είσοδο γάμου με επαγγελματίες χορευτές. Τι γίνεται όμως αν θέλεις εσύ να αναλάβεις αυτόν το ρόλο; Μάθε ένα εντυπωσιακό χορευτικό με το ταίρι σου και αντί να μπείτε μαζί, μπείτε ξεχωριστά και κρυφά. Ενωθείτε στην σκηνή και χορέψτε έναν εντυπωσιακό πρώτο χορό γάμου.

Εναλλακτική είσοδος ζευγαριού με χορευτικό - θεαματική είσοδο σε γάμο

Κάθε τι μοναδικό χρειάζεται φαντασία και αγάπη. Φτιάξε τον DIY γάμο σου όπως τον έχεις φανταστεί δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Συνδύασε, μάλιστα, την ημέρα του γάμου σου με μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμούνται τόσο οι καλεσμένοι σου όσο και εσύ με το άλλο σου μισό.

[print_link]