7 Πασχαλινά δωράκια για δασκάλους

7 Πασχαλινά Δωράκια για Δασκάλους: Χειροποίητες Ιδέες

Σε λίγο καιρό τα σχολεία κλείνουν για Πάσχα και οι περισσότερες μαμάδες ψάχνουν τι πασχαλινά δωράκια για δασκάλους να πάρουν. Εμείς όντας λάτρεις του DIY θα σου προτείναμε να φτιάξεις εσύ, είτε μόνη είτε μαζί με τα παιδιά τα DIY δώρα για δασκάλες. Όχι μόνο θα απολαύσετε την κάθε στιγμή με τον πιο δημιουργικό τρόπο αλλά θα έχεις φτιάξει και χειροποίητα δώρα με χαμηλό κόστος. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές φοβερές ιδέες για πασχαλινά δωράκια.

Πασχαλινό καλάθι για δασκάλα

Ένα από τα πιο κλασικά πασχαλινά δωράκια για δασκάλους είναι φυσικά το πασχαλινό καλάθι. Αρχικά διάλεξε καλάθια, μικρά καφάσια, κασπώ ή ακόμα και διακοσμητικά κλουβιά. Το γέμισμα τους είναι στη δική σου κρίση. Μπορείς να γεμίσεις το πασχαλινό καλάθι της δασκάλας με είδη περιποίησης, με ανάλογο σχολικό εξοπλισμό ή με πασχαλινά είδη. Ό,τι και να επιλέξεις μη ξεχάσεις τα σοκολατένια αυγουλάκια, θα δώσουν μια γευστική νότα στο δώρο για κυρία ή κύριο.

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα/ δάσκαλο

Μια άλλη ιδέα για πασχαλινά δωράκια για δασκάλους είναι να φτιάξεις οι DIY πασχαλινές λαμπάδες για δασκάλους. Γίνε εσύ και το παιδί σου η “νονά” της δασκάλας χαρίζοντας της μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από τα χεράκια σας. Διακόσμησε τη με ανοιξιάτικες – πασχαλινές κορδέλες, πασχαλινά διακοσμητικά, λουλουδάκια ή ακόμα και διακοσμητικά όπως μολύβια, τετράδιο μικρό κ. α. Σίγουρα θα ενθουσιαστεί!

Πασχαλινή λαμπάδα για δασκάλα δάσκαλο

Πασχαλινό λαγουδάκι σε κασπώ

Το πασχαλινό λαγουδάκι σε κασπώ είναι από τα πιο πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές. Δεν ανήκει άδικά στα εντυπωσιακά χειροποίητα δώρα για δασκάλους και δασκάλες που σου προτείνουμε. Αφού επιλέξεις μεταλλικά ή κεραμικά κασπώ, κόλλησε διαγώνια φελιζόλ σε σχήμα μπάλας ή αυγού που θα έχεις ντύσει με υφάσματα. Φτιάξε τα ποδαράκια του λαγού από τσόχα. Πρόσθεσε ανοιξιάτικα διακοσμητικά λουλούδια και η κατασκευή σου είναι έτοιμη. Αυτή μας η πρόταση δεν είναι μόνο για τη δασκάλα / δάσκαλο του σχολείου αλλά είναι ιδανικό και σαν δώρο για δάσκαλο χορού.

Πασχαλινό λαγουδάκι σε κασπώ πασχαλινά δωράκια για δασκάλους

Πασχαλινά βαζάκια χειροποίητα

Τα χειροποίητα πασχαλινά βαζάκια ανήκουν στα οικονομικά δωράκια για τις δασκάλες. Όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεχασμένα γυάλινα βαζάκια στα ντουλάπια της κουζίνας. Γιατί λοιπόν να μη τα μετατρέψουμε σε μοναδικά δώρα για νηπιαγωγείο και δημοτικό; Γέμισε τα με πασχαλινά σοκολατάκια, χειροποίητο παραδοσιακό γλυκό ή ακόμα και με ένα μικρό δωράκι αν προτιμάς τα προσωποποιημένα δώρα για δασκάλες. Αφού τελειώσεις ώθησε τα παιδιά σου να γράψουν σε μια μικρή κάρτα, μια αφιέρωση για το δάσκαλο.

Πασχαλινά βαζάκια χειροποίητα πασχαλινά δωράκια για δασκάλους

Πασχαλινές αυγοθήκες

Μια άλλη μας πρόταση για εναλλακτική πασχαλινή κατασκευή που είναι ιδανική και για σένα που ψάχνεις πασχαλινά δώρα τελευταίας στιγμής είναι με χάρτινες αυγοθήκες. Ναι καλά κατάλαβες! Μπορείς να μετατρέψεις τις απλές και άχαρες αυγοθήκες που έχουν περισσέψει σε ένα εντυπωσιακό δώρο. Φτιάξε πανέμορφες πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια. Χρησιμοποίησε υλικά όπως ανοιξιάτικα υφάσματα, μικρά πασχαλινά διακοσμητικά και κορδέλες. Είναι ιδανική και για εύκολες πασχαλινές κατασκευές για παιδιά.

Πασχαλινές αυγοθήκες για πασχαλινά δωράκια για δασκάλους

DIY πασχαλινή κάρτα για δάσκαλο

Μια οικονομική ιδέα για πασχαλινό δώρο δασκάλου είναι οι χειροποίητες πασχαλινές κάρτες. Φτιάξε τις με τα παιδιά τους και άφησε τα να βάλουν εκείνα τη προσωπική τους πινελιά. Μπορείς να τη δώσεις σκέτη ή να τη συνδυάσεις με ένα οικονομικό βιβλίο δώρο για δάσκαλο, ώστε να απολαύσει το διάβασμα στις πασχαλινές διακοπές.

DIY πασχαλινή κάρτα για δάσκαλο

Γλαστράκι με λουλούδι

Τέλος, μια πιο ανοιξιάτικη ιδέα για πασχαλινό δώρο για δασκάλα/ο είναι ένα μικρό γλαστράκι με λουλούδι. Στόλισε το γλαστράκι με μερικές κορδέλες και μικρά πασχαλινά διακοσμητικά και το δωράκι είναι έτοιμο! Αποτελεί μια οικονομική πασχαλινή διακόσμηση που θα το εκτιμήσει σίγουρα γιατί θα δώσει χρώμα στο γραφείο της/του!

Γλαστράκι με λουλούδι πασχαλινά δωράκια για δασκάλους

Το χειροποίητο δώρο πάντα έχει μεγαλύτερη αξία από το έτοιμο, ειδικά τέτοιες γιορτινές μέρες όπως είναι το Πάσχα. Φτιάξε με τα παιδάκια σου χειροποίητα πασχαλινά δώρα και χάρισε χαμόγελα στη δασκάλα τους και όχι μόνο!

[print_link]