μινιμαλ μπομπονιερες γαμου

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου: 10 Chic & Simple Ιδέες

Ο μινιμαλισμός έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του στους DIY γάμους ειδικά μετά την covid εποχή. Το απλό και το σικάτο έρχεται να δημιουργήσει νέους όρους και να δημιουργήσει την παγκόσμια τάση «Less is More». Ολοένα και περισσότερες νύφες λένε ναι στην γοητεία της απλότητας και δίνουν χώρο στην εμπειρία και τη φινέτσα. Το ίδιο ισχύει και για τις DIY μπομπονιέρες γάμου. Οι μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις και ξέρουμε ήδη το λόγο που ξεχωρίζουν. Βρες εδώ μερικές ιδέες για να φτιάξες τις δικές σου minimal μπομπονιέρες.

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου με ματάκι

Για έναν καλοκαιρινό γάμο φτιάξε μίνιμαλ μπομπονιέρες με ματάκι. Θα χρειαστείς λευκό πουγκί και ματάκι. Είναι μια μίνιμαλ επιλογή που παίρνει έμπνευση από τη χρωματική παλέτα των ελληνικών νησιών. Επίλεξε λινά πουγκιά και κάνε το δέσιμο με λεπτό σύρμα, στην αρχή σφιχτά και αφού τα στερεώσεις καλά, με ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Στη συνέχεια πρόσθεσε ματάκι, χάντρες και φουντίτσες.

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου με ματάκι

Τούλινες μπομπονιέρες με σύρμα για μίνιμαλ γάμο

Σε αυτό το σημείο, σου έχουμε μια minimal ιδέα, ιδανική και για μπομπονιέρες γάμου οικονομικές. Πρόκειται για τις μίνιμαλ τούλινες μπομπονιέρες γάμου με σύρματα. Για να τις φτιάξεις, δέσε κομμένα υφάσματα με σύρμα: Στην αρχή πιο σφιχτά και μετά πιο χαλαρά. Αν, ωστόσο, είσαι μια νύφη που τολμάει τότε επίλεξε την απόλυτη τάση: το συνδυασμό του χρυσού, του ασημί και του χάλκινου. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για τα 3 χρώματα.

Τούλινες μπομπονιέρες με σύρμα για μίνιμαλ γάμο

Βρες εδώ όλα τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου.

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου γυάλινες

Οι γυάλινες μπομπονιέρες γάμου, είτε είναι κουτάκια, είτε είναι βαζάκια σωλήνες με φελλό, αποτελούν μια πολύ όμορφη μίνιμαλ ιδέα για μπομπονιέρες γάμου. Μάλιστα επειδή είναι διάφανοι, μπορείς να δώσεις χρώμα παίζοντας με κουφέτα σε διάφορες αποχρώσεις. Στην ίδια λογική μπορείς να τσεκάρεις και τα κουτάκια πλεξιγκλας.

μπομπονιερες μινιμαλ γυαλινες

 

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου ματάκι σωλήνα

Η νούμερο 1 τάση των τελευταίων χρόνων είναι τα ματάκια σωλήνες. Ταιριάζουν τέλεια σε κάθε στυλ γάμου με ιδιαίτερη προτίμηση σε έναν μίνιμαλ γάμο σε νησί. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά σκέτα ή φτιάξε χειροποίητα από κομμένα υφάσματα. Έπειτα κάνε το δέσιμο σου με σύρμα ή κορδόνι και διακόσμησε με ένα ματάκι. Ταιριάζει τέλεια σε έναν ελληνικό γάμο.

Μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου ματάκι σωλήνα

Μπομπονιέρα με κωνσταντινάτο

Εξίσου φοβερή μπομπονιέρα απλή είναι με κωνσταντινάτα. Διακόσμησε τις τούλινες μπομπονιέρες σου με χρυσό κωνσταντινάτο και άλλα υλικά κατασκευών, περασμένα από χρυσό σύρμα. Για περισσότερη λεπτομέρεια, συνδύασε λεπτή κορδέλα στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Μπομπονιέρα με κωνσταντινάτο

Μπομπονιέρα γάμου με σπόρους λουλουδιών

Σε απλά πουγκιά πρόσθεσε σπόρους λουλουδιών ή βοτάνων, τους οποίους οι καλεσμένοι σου θα μπορούν να φυτέψουν στους κήπους τους. Δέσε το με ένα κορδόνι και πρόσθεσε ένα ευχαριστήριο καρτελάκι.

Μίνιμαλ μπομπονιέρα με γλαστράκι

Στην ίδια λογική είναι και οι μπομπονιέρες γλαστράκια. Δώσε στους καλεσμένους σου μπομπονιέρες αναμνηστικά: μικρά φυτά σε κασπό ή παχύφυτα που μπορούν να πάρουν στο σπίτι σαν μια γλυκιά υπενθύμιση του γάμου σου.

Μίνιμαλ μπομπονιέρα με γλαστράκι

Μπομπονιέρα μίνιμαλ με στάχυα

Όταν η ρουστίκ αισθητική συναντάει την απλότητα του μινιμαλισμού με το πιο hot trend, τα αποξηραμένα, οι μπομπονιέρες είναι φοβερές. Η βάση σου θα είναι τα έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες μονόχρωμα. Δέσε τα πουγκιά με σπάγκο και πρόσθεσε λεβάντες, στάχυα, pampas grass ή ό,τι άλλο θέλεις.

Μπομπονιέρα μίνιμαλ με στάχυα

Μίνιμαλ μπομπονιέρα με άπειρο

Ένα από τα πιο trendy υλικά γάμου είναι το πλεξιγκλάς. Μια εύκολη και γρήγορη επιλογή είναι τα πουγκιά με διακοσμητικό «άπειρο». Πέρνα στα πουγκιά σου χρυσούς κρίκους και κρέμασε πάνω διακοσμητικό άπειρο από πλεξιγκλάς.

Μίνιμαλ μπομπονιέρα με άπειρο

Μπομπονιέρα γάμου κερί

Τέλος αλλά εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές είναι με κεριά. Πρόσφερε στους καλεσμένους σου μικρά κεριά σε ποτηράκι σαν ένα μοναδικό ενθύμιο. Επίλεξε απλά σχέδια και λιτές γραμμές προσδίδοντας κομψότητα στις μπομπονιέρες σου.

 

 

mpomponieres keraki

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το κλειδί για μοναδικές minimal μπομπονιέρες γάμου είναι να διατηρήσεις τα πράγματα απλά και ουσιαστικά. Ακολούθησε αυτή τη λογική από το στολισμό του γάμου σου μέχρι και τις προσωπικές σου προτιμήσεις και επιλογές. Το αποτέλεσμα θα είναι αδιαμφισβήτητα εκλεπτυσμένα εντυπωσιακό.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]