9 Θέματα για Βάπτιση Αγοριού Φθινόπωρο

Βάπτιση Αγοριού το Φθινόπωρο: 9 Θέματα

Ήρθε εκείνη η όμορφη στιγμή που ο μικρός σου μπόμπιρας θα λάβει το παντοτινό του όνομα ενώπιον των αγαπημένων σας προσώπων. Σε πρώτη φάση επέλεξες να κάνεις μια φθινοπωρινή βάπτιση ξεφεύγοντας από το καλοκαίρι, μια εποχή που η πλειοψηφία επιλέγει να κάνει καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού. Ωστόσο, αναζητάς έμπνευση με άρωμα φθινοπώρου για τη DIY βάπτιση σου; Είσαι στο σωστό μέρος και αυτό γιατί σου έχουμε μερικά hot θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Θεματική βάπτιση αγοριού φθινόπωρο

Με τι άλλο θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη λίστα με τα θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο, από το ίδιο το φθινόπωρο. Για την οργάνωση της δεξίωσης, τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης, το στολισμό και το σετ βάπτισης κινήσου στα «ζεστά» χρώματα του φθινοπώρου. Χρησιμοποίησε αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ, του πορτοκαλί, του μπορντώ και του πράσινου. Επίλεξε φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά και κουκουνάρια. Για περισσότερη ατμόσφαιρα συνδύασε τα με ξύλινα κηροπήγια και φανάρια. Στόλισε το τραπέζι ευχών με φθινοπωρινές πινακίδες και φτιάξε μια ολόκληρη σύνθεση από καφάσια και κολοκύθες.  Αν, μάλιστα, αγαπάς τη λεπτομέρεια όπως και εμείς θα σου προτείναμε να συμπεριλάβεις στο θέμα βάπτισης φθινόπωρο και το candybar. Πέρα από τη φθινοπωρινή διακόσμηση που θα φτιάξεις, επάνδρωσε το με τα ανάλογα φιλέματα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή κουζίνα που θα σερβίρεις σε ξύλινες πιατέλες, δίσκους και εταζέρες. Δρόσισε τους καλεσμένους σου με αναψυκτικά και χυμούς που θα σερβίρεις σε DIY φθινοπωρινά βαζάκια μαρμελάδας που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου. Οι καλεσμένοι σου θα ξετρελαθούν! Τέλος, μερικές ιδέες για πρωτότυπες DIY φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης είναι να επιλέξεις μικρές διακοσμητικές κολοκύθες που θα δέσεις πάνω τα κουφέτα σου ή να διακοσμήσεις έτοιμα πουγκιά βάπτισης με φθινοπωρινά διακοσμητικά.

Θεματική βάπτιση αγοριού φθινόπωρο

Ρουστίκ θέμα βάπτισης το φθινόπωρο

Ένα από τα θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο που ταιριάζει, εξίσου, τέλεια στην εποχή είναι η ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης. Η φύση ντύνεται με τα πιο ζεστά και γήινα χρώματα ενώ το βασικό υλικό που επικρατεί είναι το ξύλο.  Προσάρμοσε, λοιπόν, ανάλογα και τα φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης σου. Και εδώ χρησιμοποίησε για το στολισμό σου φανάρια και κηροπήγια από ξύλο. Συνδύασε τα με καφάσια και καλάθια γεμάτα με αποξηραμένα λουλούδια, φρούτα, κουκουνάρια ή φθινοπωρινά διακοσμητικά. Φτιάξε, ακόμη και ολόκληρο σταντ από καφάσια και διακόσμησε το με λουλούδια και λαμπάκια. Για το candybar βάπτισης χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες και μπωλ που θα γεμίσεις με διάφορα πεντανόστιμα καλούδια και γέμισε γυάλες με καπάκι, με κουφέτα στις ανάλογες γήινες αποχρώσεις. Για το στολισμό της εκκλησίας  χρησιμοποίησε υφάσματα με ακατέργαστες υφές όπως είναι η λινάτσα και ο καμβάς. Συμπλήρωσε φέτες κορμού και ξύλινα σταντ βάπτισης που θα διακοσμήσεις με λουλούδια της εποχής και μικρά φθινοπωρινά διακοσμητικά.

Ρουστίκ θέμα βάπτισης το φθινόπωρο

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού με ζωάκια του δάσους

Ένα από τα θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 είναι τα ζωάκια του δάσους. Για μια πρωτότυπη βάπτιση αγοριού παίξε με γήινες αποχρώσεις, κίτρινο και γκρι. Επίλεξε διάφορα υλικά για φθινοπωρινό θέμα βάπτισης. Τέτοια μπορεί να είναι διακοσμητικά ζωάκια του δάσους για να φτιάξεις μια πανέμορφη διακόσμηση βάπτισης. Χρησιμοποίησε  ξύλινα μπολ και φανάρια καθώς και χάρτινα κουτιά που θα γεμίσεις με κουφέτα, γλειφιτζούρια και μάρσμελλοου ανάλογα με το θέμα. Μια όμορφη και οικονομική DIY ιδέα είναι να φτιάξεις χειροποίητη γιρλάντα από κορδέλες σε γκρι και κίτρινους χρωματισμούς. Σκόρπισε κατά τόπους και μικρά ξύλινα ζωάκια, διακοσμητικά φρούτα και κίτρινα πον – πον για περισσότερη λεπτομέρεια. Για το candybar ή το τραπέζι ευχών βάπτισης διάλεξε γυάλες με βρυσάκι που θα γεμίσεις με δροσιστικούς χυμούς.  Αντίστοιχα, φτιάξε τα προσκλητήρια βάπτισης για να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου αλλά και τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Επίλεξε πουγκιά είτε απλά με φυσικό ή γαλάζιο χρώμα, είτε πουγκιά με τυπωμένα ζωάκια και διακόσμησε τα με κορδέλες και ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας ζώα.

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού με ζωάκια του δάσους

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού vintage

Μια από τις ιδέες για διακόσμηση βάπτισης αγόρι το φθινόπωρο είναι το vintage θέμα. Για το στολισμό βάπτισης χρησιμοποίησε μπαούλα, καφάσια και κουτιά. Παράλληλα φτιάξε χειροποίητα centerpieces βάπτισης με ξύλινα διακοσμητικά όπως βέσπες, μουστάκια, καπέλα αεροπλάνα κ.α. Προσάρμοσε, αντίστοιχα και τις μπομπονιέρες βάπτισης επιλέγοντας για παράδειγμα ξύλινα κουτάκια με διακοσμητικά μπομπονιέρας – μουστάκια. Το ίδιο κάνε και με τα μαρτυρικά βάπτισης μένοντας πιστή στο θέμα σου. Γενικά κινήσου μεταξύ φυσικών αποχρώσεων, λευκού και γαλάζιου. Η διαχρονική ομορφιά που κρύβει η vintage θεματική είναι πάντα επίκαιρη και δεν έχει εποχικότητα.

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού vintage

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού ινδιάνος

Ένα άλλο φθινοπωρινό θέμα είναι η boho βάπτιση με θέμα ινδιάνος. Δημιούργησε ένα στολισμό που θα κινείται σε γήινους τόνους με γαλάζιες και κίτρινες πινελιές. Συνδύασε ονειροπαγίδες, φτερά και ξύλινα καλάθια. Πρόσθεσε στο τραπέζι ευχών boho σκηνή καθώς και έναν διακοσμητικό ινδιάνο. Για παιδικές μπομπονιέρες επίλεξε χάρτινες τσάντες που θα γεμίσεις με γλυκίσματα και ονειροπαγίδες ή φτιάξε χειροποίητες μπομπονιέρες με κομμένα υφάσματα και ξύλινα boho διακοσμητικά.

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού ινδιάνος

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα κολοκύθες

Ένα θέμα που ταιριάζει τόσο σε βάπτιση αγοριού όσο και σε φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού είναι η βάπτιση με θέμα κολοκύθες. Αν θέλεις μια  μοντέρνα φθινοπωρινή διακόσμηση βάπτισης τότε κινήσου σε παλ αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε διακοσμητικές κολοκύθες σε παστέλ γαλάζιο, πράσινο, πορτοκαλί και λευκό χρώμα. Συνδύασε τις με  χρυσές πινελιές. Χρησιμοποίησε υφάσματα σε baby blue και φτιάξε μια πρωτότυπη διακόσμηση βάπτισης προσθέτοντας γεωμετρικά φανάρια και γυάλινες καμπάνες.  Εναλλακτικά αν είσαι λάτρης του ρουστίκ κινήσου σε πιο γήινες αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, πορτοκαλί. Επίλεξε, μάλιστα, ξύλινα διακοσμητικά που θα πλαισιώνουν τη διακόσμηση της βάπτισης. Ό,τι και να διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι πρόκειται για ένα θέμα βάπτισης  που θα κλέψει τις εντυπώσεις με τη πρωτοτυπία του.

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα κολοκύθες

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια

Ο γύρος του κόσμου και τα ταξίδια θα μπορούσαν να δέσουν τέλεια σε μια φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού. Χρησιμοποίησε ξύλινα στοιχεία και υφάσματα με σχέδια χάρτες. Πρόσθεσε στη διακόσμηση βάπτισης υδρόγειους και βαλίτσες. Συμπλήρωσε στο στολισμό vintage αεροπλάνα η λεωφορεία για να δώσεις μια vintage πινελιά. Για μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τα ταξίδια επίλεξε πουγκιά με χάρτη και για παιδική μπομπονιέρα επίλεξε αεροπλανάκια αντίκες ή μικρές υδρογείους.

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια

Φθινοπωρινή διακόσμηση βάπτισης καρουσέλ

Μια πρόταση που έχουμε επίσης για σένα που θέλεις μια βάπτιση αγοριού το φθινόπωρο είναι με θέμα καρουζέλ. Μια διακόσμηση βάπτισης με θέμα καρουζέλ δεν έχει εποχικότητα για αυτό μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια και σε μια φθινοπωρινή βάπτιση.  Σε αυτό το θέμα θα κινηθείς στις αποχρώσεις του καφέ και του μπλε. Χρησιμοποίησε για το στολισμό βάπτισης, καρουζέλ και αλογάκια σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά. Διακόσμησε με γαλάζια σημαιάκια ή σημαιάκια λινάτσας και επίλεξε φανάρια, γυάλινα βάζα διακόσμησης και καμπάνες για το στολισμό στο τραπέζι ευχών αλλά και της δεξίωσης.

Φθινοπωρινή διακόσμηση βάπτισης καρουσέλ

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού με θέμα ελιά

Τέλος, ένα θέμα που το συναντάμε και στο DIY γάμο με πηγή έμπνευσης τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου, είναι η ελιά. Για ένα τέτοιο φθινοπωρινό στολισμό κινήσου στις αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου και του μπεζ. Πρωταρχικό ρόλο και εδώ έχει το ξύλο σαν υλικό. Χρησιμοποίησε υφάσματα και ράνερ όπως λινάτσα και καμβά. Πλαισίωσε το τραπέζι ευχών με ξύλινες ραφιέρες και σταντ για να τοποθετήσεις τις μπομπονιέρες βάπτισης. Στόλισε βάζα διακόσμησης με κλαδιά ελιάς και λουλούδια της εποχής. Μπορείς να παίξεις και με κλουβιά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη , με φανάρια μεταλλικά και ξύλινα τελάρα. Για περισσότερη λεπτομέρεια γέμισε γυάλες με κουφέτα σε λαδί αποχρώσεις. Αν έχεις επιλέξει μακρόστενα τραπέζια στη δεξίωση μπορείς να φτιάξεις μια γιρλάντα από κλαδιά ελιάς και να την στολίσεις κατά μήκους του τραπεζιού συνδυάζοντας με φανάρια. Από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις ψηλά γυάλινα βάζα και να τοποθετήσεις μέσα τα κλαδιά ελιάς με γυψοφύλλη. Τέλος, για μπομπονιέρες βάπτισης μπορείς να επιλέξεις σαν δωράκια καλεσμένων  απλά γυάλινα μπουκαλάκια με λάδι και ταμπελάκι με το όνομα του νεοφώτιστου.

Φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού με θέμα ελιά

Όποιο θέμα και να επιλέξεις για τη βάπτιση του μικρού σου πρίγκιπα είμαστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσει με τις δικές σου πινελιές και το μοναδικό σου ύφος. Εξάλλου το μεγαλύτερο μυστικό συστατικό για μια επιτυχημένη βάπτιση είναι η ανιδιοτελής αγάπη και το μεράκι που έχεις.

[print_link]