Φθινοπωρινά Χρώματα Βάπτισης Πρωτότυπες Επιλογές

Φθινοπωρινά Χρώματα Βάπτισης: 6 Πρωτότυπες Επιλογές

Η φθινοπωρινή βάπτιση κερδίζει ολοένα και υψηλότερη θέση στις επιλογές των γονιών. Τόσο τα θέματα βάπτισης όσο και η χρωματική παλέτα υπόσχονται να δώσουν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής. Το φθινόπωρο είναι το νέο καλοκαίρι και εμείς ξέρουμε ήδη το γιατί. Είτε έχεις επιλέξει θεματική βάπτιση είτε θέλεις κάτι πιο ελεύθερο για το στολισμό σου, σου έχουμε τα φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης που θα απογειώσουν κάθε σου DIY ιδέα.

Γήινα φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης

Δεν θα μπορούσαμε να μη ξεκινήσουμε τα τις γήινες αποχρώσεις που κυριαρχούν στο φθινοπωρινό τοπίο και ντύνουν εντυπωσιακά τη πλάση. Φτιάξε μια DIY βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού σε γήινους χρωματισμούς και ρουστίκ λεπτομέρειες. Επίλεξε υλικά βάπτισης με βάση το ξύλο και προσάρμοσε τα φθινοπωρινά διακοσμητικά σου σε ένα πιο ρουστίκ στυλ. Κινήσου μεταξύ του καφέ, του κίτρινου, του πορτοκαλί, του σκούρου πράσινου και του μπορντώ. Είναι ιδανική επιλογή για βάπτιση αγόρι φθινόπωρο χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.

Γήινα φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης

Φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης: terracotta

Ένα ανερχόμενο χρώμα που το είδαμε να παίζει πολύ στις βαπτίσεις 2022 και ήρθε για να μείνει είναι η terracotta. Συνδύασε αυτή την απόχρωση με ροδακινί και φυσικούς τόνους για μια πρωτότυπη φθινοπωρινή βάπτιση. Για μια boho φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξύλινα φανάρια, πολλά boho καλάθια και κηροπήγια. Για τον ανθοστολισμό της βάπτισης επίλεξε αποξηραμένα και pampas grass.

Φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης terracotta

Ροζ – χρυσό για φθινοπωρινή βάπτιση

Από τις νούμερο 1 χρωματικές επιλογές είναι το ροζ – χρυσό. Πρόκειται για τη glam εκδοχή του φθινοπώρου που ταιριάζει ιδανικά σε μια φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού. Σε μια τέτοια βάπτιση κυριαρχεί το μέταλλο σαν υλικό. Διάλεξε πομπώδη κηροπήγια, σταντ δαπέδου με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών, γεωμετρικά φανάρια και chic διακοσμητικά βάπτισης. Συνδύασε το ροζ – χρυσό με λευκό, σάπιο μήλο ή μπεζ.

Ροζ – χρυσό για φθινοπωρινή βάπτιση

Φθινοπωρινός στολισμός βάπτισης με κίτρινο – γκρι

Στα θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο συναντάμε πολύ το χρωματικό συνδυασμό κίτρινο – γκρι. Αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή που δίνει ζωντάνια και ζεστασιά στο κάθε θέμα. Από το στολισμό μέχρι τα DIY μαρτυρικά που θα φτιάξεις και τα υλικά μπομπονιέρας βάπτισης που θα επιλέξεις κινήσου στις αποχρώσεις του γκρι και του κίτρινου. Για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα πρόσθεσε μερικές πινελιές κόκκινου.

Φθινοπωρινός στολισμός βάπτισης με κίτρινο – γκρι

Παστέλ χρώματα για φθινοπωρινή βάπτιση

Μπορεί τα παλ χρώματα να είναι συνδεδεμένα με την άνοιξη τώρα όμως κάνουν αισθητή τη παρουσία τους και στου φθινοπωρινούς στολισμούς. Ειδικά στη βάπτιση το Σεπτέμβριο είναι μια εξαιρετική επιλογή αφού είναι ένας μήνας που κρατάει κάτι από καλοκαίρι και φθινόπωρο. Παίξε με παλ χρωματισμούς όπως το baby blue, το baby pink, το τσαγαλί ή το χρώμα της μέντας και φυσικά το λευκό. Είναι unisex χρωματισμού που προσαρμόζονται στο φύλο του παιδιού με κάποιες ανάλογες επιλογές. Αυτή τη χρωματική παλέτα μπορούμε να τη δούμε να ταιριάζει εξαιρετικά σε μια φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα κολοκύθα.

Παστέλ χρώματα για φθινοπωρινή βάπτιση

Σκούρο πράσινο για φθινοπωρινή βάπτιση

Τέλος για μια μοντέρνα βάπτιση το φθινόπωρο θα σου προτείναμε και το σκούρο πράσινο ως βασικό σου χρώμα. Είναι ιδανική επιλογή για μια botanical βάπτιση με ευκάλυπτο και πρασινάδες. Επειδή πρόκειται για ένα σκούρο χρώμα χρησιμοποίησε ως επί το πλείστο το γυαλί σαν βασικό υλικό, το οποίο θα διαπερνά το φυσικό φως. Γυάλινα είδη όπως οι μπάλες με τρύπα έχουν τη τιμητική τους.

Σκούρο πράσινο για φθινοπωρινή βάπτιση

Αυτά ήταν τα βασικά χρώματα που μπορείς να κινηθείς στην οργάνωση μιας πρωτότυπης φθινοπωρινής βάπτισης. Επίλεξε εκλεκτά υλικά για βάπτιση θέμα φθινοπωρινό και με λίγη φαντασία φτιάξεις μια βάπτιση – ωδή στο φθινόπωρο που θα αφήσει εποχή!

[print_link]