Θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο Ιδέες και Συμβουλές

Θέμα Βάπτισης Ουράνιο Τόξο: Ιδέες και Συμβουλές

Το μωράκι σου είναι το ουράνιο τόξο στην γκρίζα καθημερινότητα για αυτό τι καλύτερο από το να του φτιάξεις μια ανεπανάληπτη DIY βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο. Πρόκειται συνήθως για βάπτιση κοριτσιού που συνδυάζει την παιδική αθωότητα με τη μοντέρνα αισθητική. Για αυτό άλλωστε είναι και τάση βάπτισης το 2021. Βρες, λοιπόν, εδώ όλα όσα θα χρειαστείς για το θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

Χρώματα και υφάσματα για βάπτιση ουράνιο τόξο

Για το θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο θα πρέπει να επιλέξεις τις αποχρώσεις που θα κινηθείς και τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσεις. Το ουράνιο τόξο είναι νο.1 τάση για θέμα βάπτισης κορίτσι 2021 και όχι άδικα! Αποτελείται από ένα κράμα χρωμάτων που προσδίδει ένα παιχνιδιάρικο ύφος σε κάθε διακόσμηση. Για αυτό το λόγο παίξε με χρωματισμούς όπως το κίτρινο, το βεραμάν και το ροζ σε παλ αποχρώσεις. Για ένα ονειρικό αποτέλεσμα συνδύασε τα με λευκά μοτίβα. Έτσι θα φέρεις την γοητεία του ουρανού στην επίγεια βάπτιση του μωρού σου. Όσον αφορά τα υφάσματα που θα επιλέξεις για το θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο θα σου προτείναμε αέρινα και ελαφριά υφάσματα στις ανάλογες αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε τα για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και για τη διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης. Μην το παρακάνεις με τα υφάσματα αφού θέλεις να δώσεις ένα επουράνιο ύφος στη DIY βάπτιση σου.

Χρώματα και υφάσματα για βάπτιση ουράνιο τόξο

Μπομπονιέρες βάπτισης ουράνιο τόξο

Ανάλογη με το θέμα πρέπει να είναι και η μπομπονιέρα ουράνιο τόξο. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσεις κάτι εντυπωσιακό. Μερικές ιδέες για DIY μπομπονιέρες βάπτισης ουράνιο τόξο είναι με λευκό πουγκί και χειροποίητο ουράνιο τόξο από πολύχρωμα κορδόνια φουντίτσες. Μπορείς να τις φτιάξεις με έτοιμα πουγκιά όρθια ή πουγκιά φάκελο ή και τα δύο δημιουργώντας mix n match μπομπονιέρες βάπτισης. Εναλλακτικά, οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης ουράνιο τόξο υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπή. Επίλεξε πολύχρωμα κορδόνια και κορδέλες και διακόσμησε τα με διακοσμητικά για μπομπονιέρα ουράνια τόξα. Έπειτα κρέμασε μέσα σε κομμένα υφάσματα τα κουφέτα σου. Τέλος μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις μπρελόκ μπομπονιέρα ουράνιο τόξο μακραμέ με τα κορδόνια που προαναφέραμε.

Μπομπονιέρες βάπτισης ουράνιο τόξο

Μαρτυρικά για θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο

Στη συνέχεια έχουμε τα μαρτυρικά ουράνιο τόξο. Επίλεξε χρωματιστά υλικά για μαρτυρικά για να φτιάξεις τα δικά σου DIY μαρτυρικά που συνάδουν με το θέμα της βάπτισης. Μια ιδέα είναι κρεμάσεις από κορδόνια τα σταυρουδάκια και ένα διακοσμητικό ουράνιο τόξο. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μαρτυρικά κολιέ με πολύχρωμες κορδέλες, κορδόνια, λουλουδάκια και κωνσταντινάτα. Στο ίδιο στυλ είναι και τα κολιέ με μίνι μπουκαλάκια και χρυσόσκονη. Αν πάλι θέλεις βραχιολάκια μαρτυρικά κρέμασε πολύχρωμες φουντίτσες και ένα σταυρουδάκι. Το κάθε ένα ξεχωριστά έχει τη δική του γοητεία και ομορφιά.

Μαρτυρικά για θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ουράνιο τόξο

Ο στολισμός βάπτισης ουράνιο τόξο περιλαμβάνει φυσικά και το τραπέζι ευχών. Προσάρμοσε το στο θέμα σου με τα ανάλογα διακοσμητικά και βιβλία ευχών. Χρησιμοποίησε λευκά φανάρια και κηροπήγια για να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Έπειτα διακόσμησε το τραπέζι ευχών με χειροποίητη γιρλάντα από ξύλινα συννεφάκια και χαρτί αφής στην ανάλογη χρωματική παλέτα. Γέμισε γυάλες με πολύχρωμα κουφέτα βάπτισης για το στολισμό. Φυσικά κυρίαρχο ρόλο εδώ παίζει το βιβλίο ευχών. Μπορείς να πάρεις έτοιμο βιβλίο ευχών με ουράνιο τόξο ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ουράνιο τόξο

Candybar Ουράνιο τόξο

Σειρά έχει το candybar βάπτισης με θέμα ουράνιο τόξο. Φτιάξε ένα dessert table ουράνιο τόξο που οι καλεσμένοι σου θα θέλουν να επισκεφθούν και γιατί όχι να φωτογραφηθούν. Χρησιμοποίησε λευκές εταζέρες, πιατέλες και δίσκους που θα γεμίσεις με διάφορα καλούδια. Έπειτα επίλεξε κασπό ζινκ και γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα χρώματα και μεγέθη τα οποία θα γεμίσεις με χρωματιστά κουφέτα, μαρσμέλλοου και γλειφιτζούρια. Δρόσισε τους καλεσμένους σου γεμίζοντας γυάλες με βρυσάκι και κέρασε τους σε γυάλινα βαζάκια με θεματικά καλαμάκια. Για το στολισμό του candybar πρόσθεσε διακοσμητικά ουράνια τόξα.

Candybar Ουράνιο τόξο

Τραπέζι δεξίωσης ουράνιο τόξο

Για μια βάπτιση κορίτσι ουράνιο τόξο οργάνωσε και μια σχετική δεξίωση βάπτισης. Θα χρησιμοποιήσεις και εδώ αέρινα υφάσματα και σουπλά, μπαλόνια, χάρτινα φανάρια και ό,τι άλλο επιθυμείς σε παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου, του ροζ και του βεραμάν. Για την διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης θα σου προτείναμε να φτιάξεις ένα εξαιρετικό centerpiece βάπτισης με γυάλινα βάζα διακόσμησης, χαρτιά αφής και ξύλινα διακοσμητικά αστέρια. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

Τραπέζι δεξίωσης ουράνιο τόξο

Θεματικά γλυκά και κουφέτα για βάπτιση ουράνιο τόξο

Το μενού βάπτισης και τα θεματικά γλυκά που θα επιλέξεις θα απογειώσουν το στολισμό βάπτισης. Διάλεξε cupcakes, μπισκότα, cake pops, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με τα χρώματα και το σχέδιο του ουράνιου τόξου. Την ίδια γραμμή θα ακολουθήσεις και για την τούρτα που θα κεράσεις τους καλεσμένους σου. Τέλος, επίλεξε κίτρινα και ροζ κουφέτα καθώς και χρωματιστά μαρσμέλλοου για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι ή τους δίσκους σου. Γλύκανε και συνάμα εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου.

Θεματικά γλυκά και κουφέτα για βάπτιση ουράνιο τόξο

Πακέτο βάπτισης ουράνιο τόξο

Το σετ βάπτισης δε θα μπορούσε να εξαιρείται από την θεματολογία σου. Επίλεξε κουτί βάπτισης με θέμα ουράνιο τόξο ή ακόμη καλύτερα δες πως να στολίσεις κουτί βάπτισης και φτιάχτο μόνη σου. Προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου, επιλέγοντας είδη βάπτισης ουράνιο τόξο!

Πακέτο βάπτισης ουράνιο τόξο

Προσκλητήρια ουράνιο τόξο

Φυσικά μπορείς να φτιάξεις και τα προσκλητήρια ανάλογα με το θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις προσκλητήρια ουράνιο τόξο με ξύλινα σύννεφα και χαρτιά αφής που πάνω στη ξύλινη επιφάνεια θα αναγγέλλονται όλες οι πληροφορίες για τη βάπτιση. Εναλλακτικά, μπορείς να εκτυπώσεις ή αν πιάνουν τα χέρια σου να ζωγραφίσεις ένα ουράνιο τόξο στα προσκλητήρια σου.

Προσκλητήρια ουράνιο τόξο

Η βάπτιση ουράνιο τόξο ανήκει στα πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού και όχι άδικα. Είναι τόσο μοναδική και εκλεκτή που εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό. Ο μυστικός συνδυασμός της παιδικής αθωότητας και των έντονων χρωμάτων είναι η εγγύηση για να χαρίσεις στο παιδάκι σου μια βάπτιση που θα αφήσει εποχή.

[print_link]