Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπουφέ: 8 Γιορτινές Ιδέες

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που όλοι λίγο πολύ στολίζουμε από άκρη σε άκρη το χώρο μας. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού έχει τη τιμητική της αφού εκεί περνάμε το περισσότερο χρόνο μας μόνοι ή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο το στόλισες. Τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού την έφτιαξες. Τι γίνεται όμως με τον μπουφέ που τυχόν έχεις στο καθιστικό σου; Ένταξε και αυτή τη γωνιά στο χριστουγεννιάτικο στυλ σου φτιάχνοντας μια εντυπωσιακή και συνάμα «ζεστή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ. Εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό χριστουγεννιάτικο ύφος για το σύνθετο ή το μπουφέ σου.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα για μπουφέ

Όπως και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού έτσι και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ θα σου προτείναμε να στολίσεις γιρλάντες. Φτιάξε με τα χεράκια σου χριστουγεννιάτικες γιρλάντες DIY ή πάρε έτοιμες γιρλάντες. Στόλισε πάνω ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια για ένα εντυπωσιακά γιορτινό αποτέλεσμα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο ρουστίκ χρησιμοποίησε πρασινάδες, κλαδιά και κουκουνάρια καθώς και μερικά κεριά για περισσότερη ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα για μπουφέ

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια για μπουφέ

Μια άλλη ιδέα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ είναι τα μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα. Διάλεξε επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δεντράκια σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και τοποθέτησε τα κατά μήκος του μπουφέ. Συμπλήρωσε στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου μερικά κηροπήγια ή votive με κεριά και ο μπουφές για τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμος.

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια για μπουφέ

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια

Όπως έχουμε πει πολλές φορές τόσο οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες όσο και τα χριστουγεννιάτικα ζώα δίνουν πνοή στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση καθιστικού αλλά και ολόκληρου του σπιτιού. Ανάλογα με τη χρωματική παλέτα και το στυλ που έχεις επιλέξει για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου επίλεξε καρυοθραύστες, ελάφια, Άγιους Βασίληδες, πιγκουίνους, χιονάνθρωπους κ.ο.κ  Χρησιμοποίησε διαφορετικά μεγέθη δίνοντας την αίσθηση πολλών επιπέδων στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια

Χριστουγεννιάτικος στολισμός μπουφέ με Lemax

Τα Lemax τα αγαπάμε ιδιαίτερα και δεν διστάζουμε να τα διακοσμούμε παντού αφού αμοιβαία κλέβουν τις εντυπώσεις με την απαράμιλλη ομορφιά και τη καλοδουλεμένη λεπτομέρεια τους. Ανάλογα με το μέγεθος του μπουφέ σου επίλεξε φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax με ήχο και κίνηση. Αν πάλι ψάχνεις χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους τότε θα σου προτείναμε τις προσόψεις Lemax. Δεν υστερούν σε τίποτα από τα σπιτάκια μινιατούρες. Ίσα ίσα η μοναδική λεπτομέρεια που χωράει σε μια πρόσοψη τις κάνει μοναδικές και άκρως εντυπωσιακές. Το πλεονέκτημα τους βρίσκεται στην μονή τους όψη που τις καθιστά ιδανικές για μικρές επιφάνειες όπως είναι ο μπουφές.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός μπουφέ με Lemax

Χριστουγεννιάτικος μπουφές με λαμπάκια

Μια οικονομική λύση για γιορτινό στολισμό του μπουφέ είναι με λαμπάκια. Άφησε όπως έχουν τα διακοσμητικά που έχεις πάνω στο μπουφέ και στόλισε/τύλιξε λαμπάκια γύρω και κατά μήκος του. Προαιρετικά μπορείς να συμπληρώσεις μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα δώσουν μια extra χριστουγεννιάτικη νότα.

Χριστουγεννιάτικος μπουφές με λαμπάκια

Χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια διακοσμητικά με φως

Αν πάλι θέλεις μια μεγαλειώδης χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ τότε θα σου προτείναμε τα χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια διακοσμητικά και δη τα φωτιζόμενα. Διάλεξε φωτιζόμενα φανάρια ή γλόμπους με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις. Εναλλακτικά διάλεξε φωτιζόμενα σπιτάκια, δέντρα και άλλα επιτραπέζια διακοσμητικά που θα ταιριάζουν με το τραπέζι των Χριστουγέννων σου. Ο στολισμός αυτός θα είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακός και ατμοσφαιρικός.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ Χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια διακοσμητικά με φως

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ με γυάλινα βάζα

Ψάχνεις οικονομικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σύνθετου; Τότε βγάλε όλα τα γυάλινα είδη που έχεις καταχωνιασμένα και ξεκίνα να δημιουργείς. Επίλεξε γυάλινα βάζα διακόσμησης και γέμισε τα με κουκουνάρια και κλαδιά για μια ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Διαφορετικά αν θέλεις έναν πιο κλασικό χριστουγεννιάτικο στολισμό διάλεξε για το γέμισμα χριστουγεννιάτικες μπάλες, χιονοκουβέρτα με σκηνικά και φιγούρες Lemax ή απλά λαμπάκια.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπουφέ με γυάλινα βάζα

Γιορτινός μπουφές με φανάρια και κηροπήγια

Τέλος, μια πρόταση που ταιριάζει για διακόσμηση όλο το χρόνο και μπορεί να αποκτήσει χριστουγεννιάτικη διάθεση με μερικές λεπτομέρειες είναι με φανάρια και κηροπήγια. Χρησιμοποίησε προαιρετικά χριστουγεννιάτικα υφάσματα και ράνερ που συνάδουν με τα χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα της τραπεζαρίας. Έπειτα διακόσμησε φανάρια με κεριά ή λαμπάκια καθώς και κηροπήγια ανάλογα και με την υπόλοιπη διακόσμηση. Επίλεξε περισσότερα από ένα μεγέθη για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.

Γιορτινός Γιορτινός μπουφές με φανάρια και κηροπήγιαμπουφές με φανάρια και κηροπήγια

Μπες για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων στολίζοντας από άκρη σε άκρη το χώρο σου. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη να φέρουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι μας, τη καθημερινότητα μας. Για αυτό και εσύ ξεκίνα να διακοσμείς, θα ανακαλύψεις το παιδί μέσα σου μονομιάς!

[print_link]