Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για Μικρούς Χώρους

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για Μικρούς Χώρους

Αγαπάς τα Χριστούγεννα και την εορταστική διακόσμηση αλλά σε αποθαρρύνει το μικρό σου σπίτι; Φέτος τις γιορτές μην κάνεις πίσω και φτιάξε μια έξυπνη και πανέμορφη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα χωρίς να σε επηρεάζει ο μικρός χώρος του σπιτιού σου. Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές εύκολες και πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους που θα λατρέψεις.

Μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρούς χώρους

Όσο όμορφα και αν είναι τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα είτε είναι από φυσικό δέντρο ή τεχνητό θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις ένα μικρότερο δέντρο. Σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους δώσε ύψος στο δέντρο σου. Πώς θα το πετύχεις; Χρησιμοποίησε ανάποδα καφάσια, ένα τραπέζι, το παλιό κομοδίνο σου ή ακόμα και μια συρταριέρα. Έτσι, το μάτι θα ξεγελιέται και το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα δείχνει μεγαλύτερο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για διακόσμηση μικρού σπιτιού

Αν και πάλι σε περιορίζουν τα τετραγωνικά, σου έχουμε μερικές προτάσεις για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα που βοηθάνε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους. Διακόσμησε χριστουγεννιάτικα κλαδιά σε γυάλινα βάζα και διακόσμησε τα με χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίδια ή και σκέτα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις ένα δέντρο στο τοίχο από λαμπάκια, ξύλα ή κορδέλες. Τέλος, μπορείς να καταφύγεις στην εύκολη λύση, που είναι τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια μινιατούρες και να τα στολίσεις στο σαλόνι σου. Όλα αυτά είναι ιδανικές λύσεις, αν πρόκειται για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρά σαλόνια.

Εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός για μικρούς χώρους συμπεριλαμβάνει τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες. Διακόσμησε τις με χριστουγεννιάτικα στεφάνια, λαμπάκια ή χριστουγεννιάτικη γιρλάντα και φτιάξε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες

Χριστουγεννιάτικα διακόσμηση μικρού σπιτιού με υφάσματα

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρά σπίτια. Για αυτό επίλεξε χριστουγεννιάτικα υφάσματα και χρώματα για το σαλόνι σου και όχι μόνο. Χρησιμοποίησε ριχτάρια, μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα και κουρτίνες σε εορταστικά χρώματα και θέματα βάζοντας μια επιπλέον χριστουγεννιάτικη πινελιά!

Χριστουγεννιάτικα υφάσματα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Αν θέλεις να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού για τη μικρή σου φωλίτσα σου έχουμε τη λύση. Χρησιμοποίησε διάφανα βάζα και μπολ γεμάτα με στολίδια ή κουκουνάρια και αποξηραμένα.  Διαφορετικά ξύλινος δίσκος με κεριά, κλαδιά, κουκουνάρια και άλλα διακοσμητικά θα διακοσμήσει πανέμορφα το τραπεζάκι στο καθιστικό σου.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Γιορτινή διακόσμηση μπαλκονιού

Τέλος, σου αφήσαμε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού. Ακριβώς επειδή μιλάμε για ένα μικρό σπίτι καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς έξυπνα κάθε χώρο του. Διακόσμησε το μπαλκόνι ή τη βεράντα με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, γιρλάντες και χριστουγεννιάτικες πινακίδες. Μπορείς, μάλιστα να διακοσμήσεις φανάρια ή γλάστρες με στολίδια.

Γιορτινή διακόσμηση μπαλκονιού

Σημασία δεν έχει το πόσο μεγάλο σπίτι έχεις αλλά το πόσο καλά έχεις μέσα σου το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Επιστράτευσε την ευρηματικότητα, τη φαντασία και την εορταστική σου διάθεση και μετέτρεψε το μικρό σου σπίτι σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο παράδεισο. Εξάλλου δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

[print_link]