Χριστουγεννιάτικο στολισμό για τραπεζάκι σαλονιού

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός για Τραπεζάκι Σαλονιού

Τα Χριστούγεννα φτάνουν σιγά σιγά και είναι η τέλεια εποχή για να ντυθεί το σπίτι γιορτινά από άκρη σε άκρη. Το σαλόνι είναι από τους βασικότερους χώρους το σπιτιού γιατί εκεί χαλαρώνουμε, περνάμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας και κ.ο.κ. Πέρα, λοιπόν, από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού βάλε στη γιορτινή ατμόσφαιρα και το τραπεζάκι του σαλονιού σου. Φτιάξε μια γιορτινή διακόσμηση του coffee table και ένταξε το στην γενικότερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ωστόσο είσαι στη φάση που ψάχνεις χριστουγεννιάτικες ιδέες για να πάρεις έμπνευση; Είσαι στο σωστό μέρος! Σου ετοιμάσαμε μια λίστα με εντυπωσιακές προτάσεις για να μοιάζει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός για τραπεζάκι σαλονιού φαντασμαγορικός.

Δίσκος με κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το coffee table με δίσκους, κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Επίλεξε δίσκους ή πιατέλες σε υλικό, χρώμα και σχέδιο που ταιριάζει και με το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού σαλονιού. Έπειτα βάλε πάνω votive με κεριά ή σκέτα κεριά. Για περισσότερο χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια πρόσθεσε επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ανάλογα με το ύφος της διακόσμησης σου.

Δίσκος με κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά
Δίσκος με κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Κηροπήγια με χριστουγεννιάτικα δεντράκια

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός για τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να είναι με κηροπήγια και μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα. Διακόσμησε το τραπεζάκι σου με κηροπήγια σε διάφορα μεγέθη και πρόσθεσε μερικά χριστουγεννιάτικα δεντράκια δημιουργώντας διάφορα ύψη. Είναι μια τέλεια επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χωρίς δέντρο.

Κηροπήγια με χριστουγεννιάτικα δεντράκια

Γυάλες με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός για τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να φτιαχτεί αρκετά οικονομικά με γυάλες και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επίλεξε γυάλινα είδη σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και γέμισε τα με χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες ή πλαστικές μπάλες με ευφάνταστα σχέδια. Πρόσθεσε λαμπάκια για περισσότερη ατμόσφαιρα.

Γυάλες με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Βάζα για τραπεζάκι σαλονιού με χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Όπως και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας ή σαλονιού μπορείς να βάλεις στο coffee table σου βάζα διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Χρησιμοποίησε berries, κλαδιά ελάτου και άλλα γιορτινά κλαδιά για να δώσεις μια φαντασμαγορική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου. Αν πάλι έχεις δημιουργήσει μια boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα σου προτείναμε να προσθέσεις και μερικά αποξηραμένα κλαδιά και pampas grass. Εναλλακτικά, για μια μοντέρνα τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρόσθεσε τροπικά φυλλώματα με χριστουγεννιάτικο ύφος. Αυτές οι προτάσεις βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020.

Βάζα για τραπεζάκι σαλονιού με χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια για τραπεζάκι σαλονιού

Μια εξίσου όμορφη ιδέα για χριστουγεννιάτικο στολισμό σε τραπεζάκι σαλονιού είναι με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και χριστουγεννιάτικα ζώα. Ανάλογα με το στυλ που έχεις επιλέξει τόσο για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζαρίας όσο και σαλονιού επίλεξε και τα διακοσμητικά σου. Στόλισε Άγιους Βασίληδες, καρυοθραύστες,  χιονάνθρωπους, ελάφια, πιγκουίνους και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί δίνοντας πνοή στο γιορτινό στολισμό σου.

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια για τραπεζάκι σαλονιού

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση coffee table με φανάρια

Μια άλλη λύση για να στολίσεις χριστουγεννιάτικο το τραπεζάκι του σαλονιού είναι να χρησιμοποιήσεις φανάρια. Διάλεξε γεωμετρικά φανάρια, ξύλινα, μεταλλικά ή γυάλινα και γέμισε τα με κεριά, λαμπάκια ή χριστουγεννιάτικα στολίδια. Πρόκειται για μια οικονομική επιλογή αφού μπορείς να κρατήσεις τα φανάρια και μετά το πέρας των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση coffee table με φανάρια

Φωτιζόμενα διακοσμητικά για τραπεζάκι σαλονιού

Μπορείς επίσης να διαλέξεις και επιτραπέζια φωτιζόμενα διακοσμητικά για μια cozy χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Φωτιζόμενα δεντράκια, φανάρια με χριστουγεννιάτικα σκηνικά, γλόμπους και άλλα πολλά μπορούν να φτιάξουν έναν φοβερό χριστουγεννιάτικο στολισμό για το τραπεζάκι του καθιστικού. Είναι μάλιστα ιδανική επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού αφού με το γιορτινό φως θα λάμψει όλος ο χώρος.

Φωτιζόμενα διακοσμητικά για τραπεζάκι σαλονιού

Χριστουγεννιάτικος στολισμός για τραπεζάκι σαλονιού με Lemax

Τα Lemax είναι τόσο μαγευτικά όμορφα και χριστουγεννιάτικα που ακόμη και αν δεν θέλεις να φτιάξεις το δικό σου χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες μπορείς να φτιάξεις μια επιτραπέζια γιορτινή διακόσμηση. Διάλεξε τα δικά σου φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax με ήχο και κίνηση. Επίλεξε εργοστάσια, σπιτάκια, προσόψεις και σκηνικά. Οι μοναδικές καλοδουλεμένες λεπτομέρειες τους και η χριστουγεννιάτικη μαγεία που αποπνέουν θα δώσουν μια πανέμορφη νότα στο τραπεζάκι σου.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός για τραπεζάκι σαλονιού με Lemax

Χριστουγεννιάτικα κεριά σε τραπεζάκι καθιστικού

Μια πιο απλή χριστουγεννιάτικη ιδέα για coffee table σαλονιού είναι τα χριστουγεννιάτικα κεριά. Φτιάξε τα δικά σου DIY χριστουγεννιάτικα κεριά με βαζάκια μαρμελάδας, κορδέλες, χρυσόσκονες και μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Στόλισε τα απλά πάνω στο τραπέζι ή πάνω σε δίσκους ή εταζέρες.

Χριστουγεννιάτικα κεριά σε τραπεζάκι καθιστικού

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τραπεζάκι σαλονιού

Παραμένοντας στη DIY λογική θα μπορούσες να φτιάξεις με τα χεράκια σου ανεπανάληπτες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το τραπεζάκι σου. Χρησιμοποίησε φέτες κορμού, κανέλες, χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά. Δημιούργησε εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, DIY χιονάνθρωπους και φοβερά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα centerpieces. Επιστράτευσε τη φαντασία, το μεράκι και το γιορτινό σου πνεύμα και είμαστε σίγουροι πως θα φτιάξεις κάτι μοναδικό.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τραπεζάκι σαλονιού

Χριστουγεννιάτικο τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη καμπάνα

Εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για το στολισμό του τραπεζιού στο καθιστικό είναι με γυάλινες καμπάνες. Χρησιμοποίησε μια ή περισσότερες καμπάνες ανάλογα με το μέγεθος του coffee table και διακόσμησε τις εσωτερικά με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια, χριστουγεννιάτικα κουδούνια κ.α. Φτιάξε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σκηνικά και απογείωσε το χριστουγεννιάτικο στολισμό σου.

Χριστουγεννιάτικο τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη καμπάνα

Καφάσια με κουκουνάρια και αποξηραμένα

Τέλος για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα θα σου προτείναμε την οικονομική ιδέα με τα καφάσια και τα κουκουνάρια. Γέμισε καφάσια ή πανέρια με κουκουνάρια, αποξηραμένα φρούτα και κανέλες. Έπειτα για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα πρόσθεσε λαμπάκια μπαταρίας LED. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις φτιάξει μια εξαιρετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπό μια ρουστίκ αισθητική.

Καφάσια με κουκουνάρια και αποξηραμένα

Από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας μέχρι το γιορτινό στολισμό τραπεζιού επίλεξε ή ακόμη καλύτερα φτιάξε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με το δικό σου μοναδικό γούστο και στυλ. Μπες στο γιορτινό κλίμα στολίζοντας από άκρη σε άκρη το χώρο σου.

[print_link]