10 Οικονομικές Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με Κλαδιά

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με Κλαδιά: 10 Οικονομικές Ιδέες

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κλαδιά είναι μια πολύ οικονομική και πρωτότυπη λύση που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ευφάνταστους γιορτινούς στολισμούς. Είναι μάλιστα ιδανική για όποιον ψάχνει χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους ή πως να στολίσει χριστουγεννιάτικα τελευταία στιγμή. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις εδώ θα βρεις μερικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με κλαδιά που υπόσχονται να κλέψουν τη παράσταση.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά

Αρχικά, μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κλαδιά είναι τα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μια πρόταση μας, λοιπόν, είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από κλαδιά. Βάλε τα κλαδιά σου μέσα σε διακοσμητικά βάζα και έπειτα κρέμασε γυάλινες μπάλες, άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις δώσει στο χώρο σου μια χριστουγεννιάτικη νότα υπό μοντέρνο πρίσμα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά

Επιτοίχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από κλαδιά

Παραμένοντας στα χριστουγεννιάτικα δέντρα το επιτοίχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά διακοσμητικά είναι μια ακόμη φοβερή ιδέα. Στερέωσε στο τοίχο κλαδιά από έλατο, κυπαρίσσι ακόμη και θαλασσόξυλα. Έπειτα τύλιξε γύρω λαμπάκια και μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ένα τέτοιο DIY χριστουγεννιάτικο δέντρο ταιριάζει τέλεια τόσο σε μια ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όσο και σε μια μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Κέρδισε χώρο και χρήμα με το γιορτινό πνεύμα να κατακλύζει το σπίτι και τη διάθεση σου.

Επιτοίχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από κλαδιά

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά σε βάζα

Αν έχεις ολοκληρώσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού και σου λείπει αυτό το κάτι, τότε στόλισε περαιτέρω το χώρο με διακοσμητικά βάζα και χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Επίλεξε γυάλινα είδη σε διάφορα μεγέθη και γέμισε τα με χιόνι, κουκουνάρια ή αποξηραμένα. Έπειτα, διακόσμησε τα με τα διακοσμητικά κλαδιά συμπληρώνοντας και μερικά φτερά για ένα glam αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά σε βάζα

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά με λαμπάκια

Δημιούργησε μια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κλαδιά και λαμπάκια. Τύλιξε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σου κατά μήκος των κλαδιών και φτιάξε έναν cozy γιορτινό στολισμό. Αν έχεις επιλέξει μια λευκή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τότε θα σου προτείναμε να επιλέξεις διακοσμητικά λευκά κλαδιά. Μπορείς μάλιστα να τα βάψεις και μόνη σου με ένα λευκό σπρέι. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου θα είναι εξαιρετική.

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά με λαμπάκια

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκάλας με κλαδιά

Φτιάξε, επίσης, μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκάλας με κλαδιά. Στερέωσε χριστουγεννιάτικα κλαδιά στα κάγκελα της σκάλας χρησιμοποιώντας σύρμα. Έπειτα πρόσθεσε μερικές λεπτομέρειες ανάλογα με το χριστουγεννιάτικο στυλ σου. Για έναν ρουστίκ στολισμό διάλεξε κουκουνάρια, κανέλες και αποξηραμένα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο κλασικό κρέμασε από τα κλαδιά στολίδια και χριστουγεννιάτικα κουδούνια.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκάλας με κλαδιά

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με κλαδί

Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα και θέλεις να φτιάξεις το δικό σου ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης; Μια ιδέα είναι να κρεμάσεις από κλαδιά ή κορμούς δέντρων μικρές χριστουγεννιάτικες σακούλες όπου θα κρύβουν και μια έκπληξη. Αρίθμησε τα ώστε να ανοίγεις κάθε μέρα και από ένα. Έπειτα κρέμασε τη χριστουγεννιάτικη δημιουργία σου από το τοίχο.

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με κλαδί

Κλαδιά χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κλαδιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Φτιάξε είτε εναλλακτικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων είτε συνδύασε τα με τα στολίδια και τις μπάλες. Στερέωσε τα ενδιάμεσα από τα ήδη υπάρχοντα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα.

Κλαδιά χριστουγεννιάτικου δέντρου

DIY χριστουγεννιάτικα κεριά με κλαδιά

Μια οικονομική διακόσμηση με κλαδιά τα Χριστούγεννα είναι τα DIY χριστουγεννιάτικα κεριά. Είναι από τις εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Μια ιδέα είναι να κολλήσεις τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά σου πάνω στα κεριά συμπληρώνοντας μερικές χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυάλινα βαζάκια και να φτιάξεις τα δικά σου χειροποίητα χριστουγεννιάτικα φαναράκια.

DIY χριστουγεννιάτικα κεριά με κλαδιά

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κλαδιά

Αν ψάχνεις μια εντυπωσιακή πρόταση για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού ή ακόμη και τραπεζιού θα σου προτείναμε τις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες DIY με κλαδιά. Φτιάξε ματσάκια με κλαδιά και τοποθέτησε τη κατά μήκος της επιφάνειας. Συμπλήρωσε μερικά κεριά ή χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για περισσότερη λεπτομέρεια.

Κλαδιά σε χριστουγεννιάτικα centerpieces

Τέλος, μπορείς να εντάξεις τα κλαδιά στο χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού που έχεις επιλέξει. Τοποθέτησε τα πάνω σε δίσκους, εταζέρες ή όπου αλλού έχεις φανταστεί ως μέρος της χριστουγεννιάτικης σύνθεσης.

Κλαδιά σε χριστουγεννιάτικα centerpieces

Φτιάξε φέτος μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και φέρε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σου. Ο όμορφος και ο γιορτινός στολισμός αποκτά σίγουρα μεγαλύτερη αξία αν τον έχεις φτιάξει η ίδια με τα χεράκια σου.

[print_link]