Ιδέες για Μεταφορά Νύφης στην Εκκλησία

10 Ιδέες για Μεταφορά Νύφης στην Εκκλησία

Η μεγάλη μέρα του γάμου σου με τον αγαπημένο σου κοντεύει να φτάσει. Έχεις οργανώσει τα πάντα: από το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης μέχρι και τις μπομπονιέρες γάμου που έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου. Μια επιπλέον σημαντική πινελιά είναι ο ερχομός σου στην εκκλησία. Είναι εκείνη η στιγμή που θέλεις να κάνεις μια φαντασμαγορική είσοδο για να εντυπωσιάσεις τόσο το γαμπρό όσο και τους καλεσμένους σας. Εμείς, λοιπόν, σου προτείνουμε μερικές ιδέες για μεταφορά της νύφης στην εκκλησία που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις το κομμάτι σου με ευφάνταστο τρόπο!

Με αυτοκίνητο

Η μεταφορά της νύφης στην εκκλησία με αυτοκίνητο είναι κάτι συνηθισμένο. Τι γίνεται όμως αν βάλεις λίγο στυλ σε αυτό; Επίλεξε και νοίκιασε την αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου του συζύγου σου ή τη δικιά σου και στόλισε το ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση. Μετά το πέρας του μυστηρίου δώσε τα κλειδιά του αμαξιού στον άντρα σου για το να το οδηγήσει, σίγουρα θα χαρεί σαν μικρό παιδί! Επίσης μια εναλλακτική ιδέα είναι και τα αμάξια –  αντίκες, θα δώσεις στο γάμο σου μια vintage – ρομαντική πινελιά.

Μεταφορά νύφης με αυτοκίνητο στην εκκλησία

Με μηχανή

Αν σαν ζευγάρι είστε αυτό που λέμε λίγο rock και δηλώνετε λάτρης των μηχανών υψηλού κυβισμού, αυτή η πρόταση είναι για σένα. Πήγαινε στην εκκλησία με μια στολισμένη – ανάλογα – μηχανή υψηλού κυβισμού. Αν έχουν και φίλοι ή συγγενείς μηχανές ζήτα τους να σε συνοδεύσουν δημιουργώντας ένα απίστευτο θέαμα.

Ερχομός νύφης στην εκκλησία με μηχανή

Με βανάκι

Μια από τις ιδέες για εναλλακτικό ερχομό της νύφης στην εκκλησία είναι με ένα μικρό βαν. Για ένα εναλλακτικό στυλ γάμου επίλεξε από εκείνα τα vintage βανάκια και στόλισε το με κορδέλες και λουλούδια ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση. Έτσι θα δώσεις και μια πιο χαλαρή, boho νότα σε ολόκληρο το γάμο σου.

Εναλλακτική μεταφορά νύφης με βανάκι

Με άμαξα

Αν πάλι όλη η διακόσμηση γάμου είναι ρομαντική, εκτόξευσε την με μια άμαξα. Είναι μια διαχρονική επιλογή για μεταφορά της νύφης που προσθέτει μια παραμυθένια λεπτομέρεια στο γάμο. Επίλεξε περίτεχνη άμαξα για ένα ρομαντικό γάμο ή πιο απλή και ξύλινη για ένα ρουστίκ αποτέλεσμα.

Ρομαντική μεταφορά νύφης με άμαξα στην εκκλησία

Με άλογο

Μια εναλλακτική ιδέα της προηγούμενης για μεταφορά της νύφης στην εκκλησία είναι με άλογο. Αν αγαπάς τα άλογα και σου αρέσει η ιππασία τότε θα το ευχαριστηθείς. Αυτή η επιλογή θα δώσει στον ερχομό στην εκκλησία μια διαχρονική χροιά που θα κλέψει την παράσταση!

Μεταφορά με άλογο της νύφης στην εκκλησία

Με τρακτέρ

Αφού έχεις τηρήσει όλα εκείνα τα έθιμα γάμου για τη νύφη και θέλεις τώρα να πρωτοτυπήσεις σου έχουμε λύση: Tο τρακτέρ. Εντάξει, εδώ που τα λέμε η μεταφορά της νύφης στην εκκλησία με τρακτέρ ενδείκνυται μόνο για ρουστίκ γάμο στην επαρχία αλλά σίγουρα θα κάνεις την διαφορά με μια δόση χιούμορ!

Μεταφορά της νύφης με τρακτέρ στην εκκλησία

Με βάρκα

Σε έναν καλοκαιρινό γάμο σε νησί τι ομορφότερο από το να έρθει η νύφη με κάποια βαρκούλα ή καΐκι. Είναι μια τάση που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει must των καλοκαιρινών γάμων. Η νύφη έρχεται δια θαλάσσης μέσα σε μια στολισμένη βάρκα με την συνοδεία τραγουδιών και οργάνων. Είναι μάλιστα κάτι που τονίζει έντονα το ελληνικό στοιχείο σε ένα γάμο!

Ερχομός νύφης με βάρκα

Με τα πόδια

Ο ερχομός της νύφης με τα πόδια είναι μια παράδοση που συσχετίζεται με τα έθιμα προετοιμασίας της νύφης κυρίως στην επαρχία. Αν το σπίτι σου είναι κοντά στην εκκλησία μια παραδοσιακή ιδέα είναι να μεταφερθείς στην εκκλησία με τα πόδια. Θα έχεις συνοδεία την οικογένεια σου, φίλους και άτομα που θα παίζουν παραδοσιακά τραγούδια γάμου παίζοντας μουσικά όργανα. Ναι μεν προτιμάται κάτι τέτοιο σε νησιά και χωριά αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα γιατί να μη το κάνεις και στην πόλη;

Μεταφορά της νύφης στην εκκλησιά με τα πόδια

Με ποδήλατο

Σαν ζευγάρι σας αρέσουν οι ατελείωτες ποδηλατάδες σε πόλη και εξοχή; Κάνε την έκπληξη και φτάσε στην εκκλησία με ένα ποδήλατο. Καλό θα ήταν να μην είναι μεγάλη η απόσταση. Αντί για εντυπωσιακή είσοδο θα καταλήξετε ιδρωμένοι και κουρασμένοι, με make up και χτένισμα σε πλήρη αποσύνθεση!

Μεταφορά στην εκκλησία της νύφης με ποδήλατο

Με ελικόπτερο

Για το τέλος σου αφήσαμε μια όχι και τόσο αναμενόμενη ιδέα, την μεταφορά της νύφης στην εκκλησία με ελικόπτερο. Αν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου θέλεις να κάνεις εντύπωση και να βάζεις τη σφραγίδα σου, μια τέτοια λύση είναι για σένα! Θα χρειαστεί βέβαια να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για αυτή σου την επιλογή αλλά μια φορά παντρεύεσαι. Ωστόσο, βεβαιώσου ότι στην εκκλησία υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές για ένα τέτοιο εγχείρημα!

Ερχομός νύφης με ελικόπτερο στην εκκλησία

Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μας. Ο ερχομός, μάλιστα, στην εκκλησία είναι θα λέγαμε η τελευταία διαδρομή που θα κάνεις σαν ελεύθερη προτού ενωθείς με τον αγαπημένο σου με τα δεσμά του γάμου ενώπιον θεού και ανθρώπων… Αξίζει να το ευχαριστηθείς με διασκεδαστικό τρόπο!

 

Header image by Dimitri Kuliuk

[print_link]