Βάπτιση με Θέμα Κολοκύθα

DIY Βάπτιση με Θέμα Κολοκύθα: Ιδέες Μοναδικές

Το μικρό σου κοριτσάκι ήρθε η ώρα να βαπτιστεί και ψάχνεις ένα θέμα βάπτισης που να συνδυάζει το ρομαντισμό και τη μοντέρνα αισθητική; Τότε φτιάξε μια βάπτιση με θέμα κολοκύθα. Μπορεί να ξεκίνησε σαν μια επιλογή για φθινοπωρινή βάπτιση αλλά με το ιδιαίτερο στυλ, τη φινέτσα και τον αριστοκρατικό της χαρακτήρα μπορεί να σταθεί ανεξαρτήτου εποχής. Η βάπτιση κολοκύθα έχει έρθει για να μείνει! Πως θα την φτιάξεις; Θα μάθεις παρακάτω!

Χρώματα για βάπτιση με θέμα κολοκύθα

Για μια ρομαντική βάπτιση με θέμα little pumpkin το Φθινόπωρο θα ξεκινήσεις από την χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις να κινηθείς για το στολισμό της βάπτισης σου. Εμείς θα σου προτείναμε τις παστέλ αποχρώσεις. Κινήσου στο απαλό ροζ, το βεραμάν, το κίτρινο ακόμη και πορτοκαλί. Συνδύασε τα με λευκό και χρυσό για ένα πιο chic αποτέλεσμα. Έτσι η DIY βάπτιση σου θα φέρει τη μαγική γοητεία ενός παραμυθιού. Όσον αφορά τα υφάσματα που θα επιλέξεις για το θέμα βάπτισης κολοκύθα θα σου προτείναμε αέρινα και ελαφριά υφάσματα στις ανάλογες αποχρώσεις. Μην το παραφορτώσεις με βαριά υφάσματα και vintage δαντέλες παρά προτίμησε μια πιο μίνιμαλ μοντέρνα αισθητική.

Χρώματα για βάπτιση με θέμα κολοκύθα

Μπομπονιέρα κολοκύθα

Στη βάπτιση με θέμα κολοκύθα προσάρμοσε και τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης που θα φτιάξεις. Βρες υλικά για φθινοπωρινό θέμα βάπτισης & φτιάξε κάτι διαφορετικό. Μερικές ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης είναι με τελάρο κεντήματος και υφάσματα βάπτισης με εκτυπωμένες κολοκύθες ή στην ίδια λογική με αντίστοιχο χειροποίητο μαξιλαράκι. Αν από την άλλη θέλεις να προσφέρεις στους καλεσμένους σου μπομπονιέρες αναμνηστικά μπορείς να φτιάξεις DIY κολοκύθες με υφάσματα και μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες στις αποχρώσεις και της υπόλοιπης βάπτισης. Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο εύκολο μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά εκτυπωμένα ή με κομμένα υφάσματα και κάποιο διακοσμητικό κολοκύθας. Οι επιλογές για μπομπονιέρες θέμα κολοκύθα είναι πολλές και με λίγη φαντασία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Μπομπονιέρα κολοκύθα

Μαρτυρικά για βάπτιση κολοκύθα

Για μια σεταρισμένη βάπτιση με θέμα κολοκύθα φτιάξε και τα ανάλογα DIY μαρτυρικά. Χρησιμοποίησε μοναδικά υλικά για μαρτυρικά για να φτιάξεις κολιέ με μεταλλικό κρίκο, φτερά και κωνσταντινάτο. Εναλλακτικά, φτιάξε μαρτυρικά βραχιολάκια με ροζ ματάκι, ροζ σταυρό και φουντίτσα. Μια πιο κλασική ιδέα είναι με χοντρό κορδόνι συνδυασμένο με φλοράλ κορδέλες και διακοσμητικά σε παστέλ αποχρώσεις. Τέλος μπορείς να φτιάξεις ξεχωριστά μαρτυρικά για μαμά και νονά με μεταλλικά βραχιολάκια, χάντρες και μικρή διακοσμητική κολοκύθα.

Μαρτυρικά για βάπτιση κολοκύθα

Τραπέζι ευχών για pumpkin θέμα βάπτισης

Προσάρμοσε το θέμα βάπτισης κολοκύθα και στο τραπέζι ευχών της βάπτισης με τα ανάλογα διακοσμητικά και βιβλία ευχών. Χρησιμοποίησε χρυσά φανάρια και κηροπήγια για να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Έπειτα διακόσμησε με εντυπωσιακές πιατέλες μεταλλικές χρυσές, λευκές και ροζ. Συνδύασε τις με ανοιχτόχρωμα ξύλινα μπωλ και δίσκους για να δώσεις μια γήινη νότα στο στολισμό σου. Αν θέλεις ένα ακόμη πιο ρομαντικό αποτέλεσμα μπορείς να εντάξεις και διακοσμητικά κλουβιά. Στόλισε κολοκύθες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη κατά τόπους του τραπεζιού. Γέμισε γυάλες με κουφέτα βάπτισης σε παστέλ χρωματισμούς για το στολισμό. Φυσικά κυρίαρχο ρόλο εδώ παίζει το βιβλίο ευχών. Μπορείς να πάρεις έτοιμο βιβλίο ευχών με κολοκύθα ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου. Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις ευχολόγιο με μεταλλικό κουτί και ευχετήριες κάρτες για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Τραπέζι ευχών για pumpkin θέμα βάπτισης

Candybar βάπτισης με θέμα κολοκύθα

Αφού τελειώσεις με αυτά σειρά έχει το candybar βάπτισης με θέμα κολοκύθα. Φτιάξε ένα dessert table εμπνευσμένο από το θέμα σου όπου οι καλεσμένοι σου θα θέλουν να επισκεφθούν για να δοκιμάσουν τα καλούδια αλλά και να φωτογραφηθούν. Χρησιμοποίησε χρυσές εταζέρες και πιατέλες συνδυασμένες με ξύλινους δίσκους που θα γεμίσεις με διάφορα καλούδια. Έπειτα πλαισίωσε το candybar με γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα χρώματα και μεγέθη τα οποία θα γεμίσεις με χρωματιστά κουφέτα, μαρσμέλλοου και γλειφιτζούρια. Δρόσισε τους καλεσμένους σου γεμίζοντας γυάλες με βρυσάκι και κέρασε τους σε γυάλινα βαζάκια με χρωματιστά καλαμάκια. Για το στολισμό του candybar πρόσθεσε επιτραπέζιες διακοσμητικές κολοκύθες ή κρεμαστές.

Candybar βάπτισης με θέμα κολοκύθα

Γλυκά και ζαχαρωτά με θέμα κολοκύθα

Το μεγαλύτερο μυστικό για ένα πετυχημένο candybar είναι τα θεματικά γλυκά που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Επίλεξε cupcakes, μπισκότα, cake pops, κουφέτα, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με κολοκύθες στα χρώματα και της υπόλοιπης βάπτισης. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα έχει κολοκύθες. Τέλος, επίλεξε ροζ, γαλάζια και λευκά μαρσμέλλοου και κουφέτα για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι ή τους δίσκους σου. Αν επιλέξεις, τελικά, μια φθινοπωρινή βάπτιση μπορείς να εντάξεις στο μενού βάπτισης γεύσεις και συνταγές από τη κουζίνα του Φθινοπώρου.

Γλυκά και ζαχαρωτά με θέμα κολοκύθα

Δεξίωση με θέμα κολοκύθα

Για μια βάπτιση κοριτσιού με θέμα κολοκύθα οργάνωσε και μια θεματική δεξίωση βάπτισης. Θα χρησιμοποιήσεις και εδώ μπαλόνια, χάρτινα φανάρια και ό,τι άλλο επιθυμείς σε παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου, του ροζ, του βεραμάν και του λευκού. Για την διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης θα σου προτείναμε να διακοσμήσεις το τραπέζι κατά τόπους με κολοκύθες και γιρλάντες από πρασινάδες, όπως τον ευκάλυπτο. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

Δεξίωση με θέμα κολοκύθα

Προσκλητήρια βάπτισης κολοκύθα

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα προσκλητήρια βάπτισης κοριτσιού. Αν θέλεις να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου για το θέμα βάπτισης που επέλεξες  τότε φτιάξε και τα ανάλογα προσκλητήρια. Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με παστέλ χρωματισμούς και κολοκύθες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξες DIY κολοκύθες από υφάσματα βάπτισης και κλαδιά. Κρέμασε από το κλωνάρι το προσκλητήριο με όλες τις πληροφορίες και θα είναι έτοιμες.

Προσκλητήρια βάπτισης κολοκύθα

Από το στολισμό και τις μπομπονιέρες μέχρι τα προσκλητήρια και το σετ βάπτισης για κορίτσι με θέμα την κολοκύθα φτιάξε μια παραμυθένια χειροποίητη βάπτιση που θα έχουν να θυμούνται όλοι. Αποτελεί μια μοναδική ιδέα και για βάπτιση κοριτσιού το φθινόπωρο. Επιστράτευσε τη φαντασία και την ανιδιοτελή αγάπη για το «κολοκυθάκι» σου και φτιάξε μια ανεπανάληπτα ρομαντική και συνάμα μοντέρνα βάπτιση κοριτσιού με θέμα κολοκύθα.

[print_link]