8 Θέματα Βάπτισης Κορίτσι Φθινόπωρο

Βάπτιση Κοριτσιού το Φθινόπωρο: Θέματα και Ιδέες

Μια DIY βάπτιση το φθινόπωρο είναι μαγευτική αφού δανείζεται τη «ζεστή» χρωματική παλέτα του φθινοπώρου. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βαπτίσεις το μικρό σου κοριτσάκι και κόντρα στις καλοκαιρινές βαπτίσεις επιλέγεις να οργανώσεις μια φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού. Μας αρέσει η πρωτοτυπία! Για αυτό και εμείς σου έχουμε μερικά θέματα για βάπτιση κοριτσιού το φθινόπωρο. Πάρεις έμπνευση και να φτιάξε με τα χεράκια σου κάτι μοναδικό!

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα φθινόπωρο

Το νούμερο 1 στα θέματα βάπτισης κοριτσιού το φθινόπωρο είναι μια θεματική βάπτιση σε φθινοπωρινό κλίμα. Αν είσαι υπέρμαχος της ρουστίκ αισθητικής τότε κινήσου σε γήινες αποχρώσεις με κεντρικό υλικό το ξύλο. Επίλεξε φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά και κουκουνάρια. Πρόσθεσε στο στολισμό εκκλησίας αλλά και δεξίωσης ξύλινα κηροπήγια και φανάρια. Στόλισε το τραπέζι ευχών με φθινοπωρινές πινακίδες και χρησιμοποίησε καφάσια και κορμούς για να φτιάξεις ένα πανέμορφο θέμα βάπτισης φθινόπωρο.  Μια έξτρα συμβουλή μας είναι να γεμίσεις το candybar της βάπτισης με γλυκά και φιλέματα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή κουζίνα και σερβιρισμένα σε ξύλινες πιατέλες και εταζέρες. Φυσικά πρόκειται για μια unisex διακόσμηση βάπτισης αφού κάλλιστα μπορείς να το βρεις και στα θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο.

Θέματα Βάπτισης Κορίτσι Φθινόπωρο Βάπτιση κοριτσιού με θέμα φθινόπωρο

Πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού κολοκύθες

Ένα από τα αγαπημένα μας στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βάπτιση κοριτσιού το φθινόπωρο είναι οι κολοκύθες. Για DIY βάπτιση με θέμα κολοκύθα πάρε την παραμυθένια ομορφιά και φινέτσα που κρύβει το φθινόπωρο και φτιάξε μια μαγική βάπτιση κοριτσιού που θα αφήσει εποχή.  Αν θέλεις μια αριστοκρατική και σικάτη οπτική του φθινοπώρου επίλεξε βελούδινες κολοκύθες, φθινοπωρινά φύλλα και φθινοπωρινά διακοσμητικά. Συνδύασε τα με αντικέ φανάρια και κηροπήγια.  Στο candybar και το τραπέζι ευχών βάπτισης πρόσθεσε εταζέρες και δίσκους στις ίδιες κομψές φθινοπωρινές αποχρώσεις ενώ γέμισε γυάλες με διακοσμητικές κολοκύθες και κλαδιά. Αν από την άλλη έχεις σκεφτεί μια πιο μοντέρνα φθινοπωρινή διακόσμηση βάπτισης τότε κινήσου σε παλ ροζ, λευκό και χρυσό. Διακόσμησε κολοκύθες σε παστέλ ροζ και λευκό χρώμα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Πρόσθεσε μερικές χρυσές πινελιές για να δώσεις περισσότερη λάμψη στο στολισμό σου. Έπειτα χρησιμοποίησε μοντέρνα υφάσματα σε ροζ αποχρώσεις και διακόσμησε στην εκκλησία, τη δεξίωση και το τραπέζι ευχών χρυσά κλουβιά, γεωμετρικά φανάρια και γυάλινες καμπάνες. Είναι από εκείνες τις κοριτσίστικες βαπτίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού κολοκύθες

Ρομαντική βάπτιση κορίτσι με θέμα τα ταξίδια

Ένας στολισμός βάπτισης για κορίτσι που ταιριάζει άψογα σε μια φθινοπωρινή βάπτιση είναι τα ταξίδια. Κινήσου σε μια πιο vintage ατμόσφαιρα και επίλεξε υφάσματα με σχέδια χάρτες και δαντέλες. Για τη διακόσμηση σου χρησιμοποίησε υδρόγειους και βαλίτσες. Πρόσθεσε, επίσης στο στολισμό ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά που θυμίζουν περασμένες εποχές. Μια επιπλέον DIY ιδέα βάπτισης που έχουμε να σου προτείνουμε για μια vintage φθινοπωρινή βάπτιση είναι να φτιάξεις μια γιρλάντα από γυάλινα βαζάκια και λουλούδια που θα κρεμάσεις με κορδόνια λινάτσας σε δέντρα ή σε κάποιο τοίχο. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά κινήσου σε πιο ρομαντικούς χρωματικούς τόνους από τα DIY μαρτυρικά μέχρι τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης και ολόκληρη τη διακόσμηση.

Ρομαντική βάπτιση κορίτσι με θέμα τα ταξίδια

Ρουστίκ φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού

Και επειδή το φθινόπωρο ξεχωρίζει για τις όμορφες ενδυμασίες της φύσης δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τη ρουστίκ αισθητική σε μια βάπτιση. Για μια ρουστίκ βάπτιση κορίτσι χρησιμοποίησε για το στολισμό σου φανάρια και κηροπήγια από ξύλο. Συνδύασε τα με καφάσια και καλάθια γεμάτα με αποξηραμένα λουλούδια, φρούτα, κουκουνάρια ή φθινοπωρινά διακοσμητικά. Για περισσότερη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα χρησιμοποίησε κεριά και λαμπάκια. Επιπρόσθετα, χρησιμοποίησε υφάσματα και ράνερ από ακατέργαστες υφές όπως είναι η λινάτσα και ο καμβάς. Συνδύασε τα με λίγη δαντέλα για ένα ρομαντικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το τραπέζι ευχών ή το candybar βάπτισης χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες και φέτες κορμού που θα γεμίσεις με διάφορα πεντανόστιμα καλούδια. Γέμισε γυάλες με καπάκι, με κουφέτα στις ανάλογες γήινες αποχρώσεις. Για την φθινοπωρινή οργάνωση της δεξίωσης χρησιμοποίησε ξύλινα σταντ βάπτισης στην υποδοχή που θα διακοσμήσεις με λουλούδια της εποχής και μικρά φθινοπωρινά διακοσμητικά. Τέλος, φτιάξε centerpiece βάπτισης με φέτες κορμού, γυάλινα βαζάκια και στάχυα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι φοβερό!

Ρουστίκ φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού

Boho μακραμέ φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού

Οι boho βαπτίσεις ήρθαν για να μείνουν και τις βλέπουμε πολύ έντονα και στο φθινόπωρο. Κινήσου σε φυσικούς χρωματισμούς του καφέ και του μπεζ. Για τη διακόσμηση σου διάλεξε ξύλινα φανάρια. Συνδύασε τα με αποξηραμένα λουλούδια – καλάμια, στάχυα, κλαδιά babala και pampas grass. Έπειτα κρέμασε διακοσμητικά μακραμέ ενώ συνδύασε τα με ονειροπαγίδες, φτερά και ξύλινα καλάθια. Για τη διακόσμηση του candybar στρώσε σουπλά μακραμέ και διακόσμησε ξύλινες φέτες κορμού με γλυκά. Συνδύασε τα με κουτιά σύνθεσης και γυάλες με καπάκι με κουφέτα σε αντίστοιχα γήινα φθινοπωρινά χρώματα βάπτισης.

Boho μακραμέ φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού

Θέμα βάπτισης κοριτσιού κύκνος

Το θέμα βάπτισης κοριτσιού κύκνος δεν έχει εποχικότητα για αυτό ταιριάζει εξίσου και σε μια φθινοπωρινή βάπτιση. Για ένα τέτοιο θέμα με φθινοπωρινή διάθεση κινήσου σε χρώματα όπως είναι το σάπιο μήλο, το ροζ, το λευκό και το αντικέ χρυσό. Επίλεξε χρυσές εταζέρες και πιατέλες για τα γλυκά σου. Γέμισε γυάλινα βάζα με καπάκι με ροζ και περλέ κουφέτα. Πρόσθεσε, επίσης στη διακόσμηση σου vintage φανάρια, αμφορείς, μεταλλικά καλάθια και φτερά. Φυσικά, μην ξεχάσεις τους διακοσμητικούς κύκνους που έχουν τη τιμητική τους σε μια τέτοια παραμυθένια βάπτιση κοριτσιού.

Θέματα Βάπτισης Κορίτσι Φθινόπωρο Θέμα βάπτισης κοριτσιού κύκνος

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα πικ νικ

Μια πρωτότυπη ιδέα για φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού είναι το πικ νικ. Ακόμα ο καιρός είναι καλός και οι δροσερές μέρες έχουν κάνει τη πρώτη τους εμφάνιση για αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα να μεταφέρεις ένα πικ νικ από την ύπαιθρο στη διακόσμηση της βάπτισης. Χρησιμοποίησε καρώ  και πουά υφάσματα. Συνδύασε τα με μικρές επιφάνειες καμβά ή λινάτσας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Έπειτα επίλεξε ξύλινα καλάθια και καφάσια ενώ διακόσμησε γυάλινα βάζα διακόσμησης με αποξηραμένα ή λουλούδια εποχής. Διάλεξε κόκκινα και λευκά κουφέτα βάπτισης και πρόσφερε τα σε χάρτινα χωνάκια που θα ταιριάζουν ανάλογα στο στολισμό. Και στο candybar δεν θα λείπουν οι ξύλινες υφές στα μπωλ και τις πιατέλες συνδυασμένα με διακοσμητικά και είδη σερβιρίσματος σε λευκό χρώμα.

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα πικ νικ

Φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού σε ροζ χρυσό

Τέλος, μια ακόμη φθινοπωρινή ιδέα μας για βάπτιση είναι περισσότερη χρωματικά εμπνευσμένη παρά θεματικά. Αν η πολυτέλεια, η αριστοκρατικότητα και η μοντέρνα αισθητική είναι το τρίπτυχο μιας πετυχημένης φθινοπωρινής βάπτισης για σένα τότε σου έχουμε τη λύση. Οργάνωσε μια εντυπωσιακή φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού σε ροζ – χρυσό χρώμα. Επίλεξε μοντέρνα μεταλλικά φανάρια και ροζ χρυσά γεωμετρικά φανάρια.  Συνδύασε τα με λευκά κηροπήγια και στόλισε τα κατά τόπους στην εκκλησία και τη δεξίωση. Στρώσε υφάσματα και ράνερ σε μπεζ και λευκό χρώμα. Έπειτα επάνδρωσε το candybar με λευκές εταζέρες, πιατέλες σε ροζ χρυσό και σικάτα φθινοπωρινά διακοσμητικά στις ίδιες αποχρώσεις.  Επίσης φτιάξε μια εντυπωσιακή διακόσμηση με μπαλόνια σε λευκό και ροζ χρυσό και γιρλάντες στις ίδιες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Θέματα Βάπτισης Κορίτσι Φθινόπωρο Φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού σε ροζ χρυσό

Όλα τα θέματα και το καθένα ξεχωριστά έχουν τη δικιά τους μοναδική ομορφιά και χαρακτήρα. Επίλεξε αυτό που έχεις ονειρευτεί για τη μικρή σου πριγκίπισσα και να είσαι σίγουρη πως θα ξεχωρίσει με τις δικές σου πινελιές, το μεράκι και την ανιδιοτελή αγάπη που έχεις για το παιδάκι σου. Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

[print_link]