Γάμοι το Σεπτέμβριο Ιδέες και Συμβουλές

Γάμοι το Σεπτέμβριο: Ιδέες και Συμβουλές

Η νέα τάση στους γάμους βρίσκει τις νύφες να επιλέγουν το Σεπτέμβρη, το μήνα που θα πουν το μεγάλο ναι στο άλλο τους μισό. Ο γάμος το φθινόπωρο έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια για πολλούς και διάφορους λόγους. Η χρωματική παλέτα, ο δροσερός καιρός που δειλά κάνει την εμφάνιση του και η, μέχρι πρότινος, μικρή ζήτηση σε φθινοπωρινές ημερομηνίες γάμου έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να δούμε το φθινοπωρινό γάμο ψηλά στις προτιμήσεις. Οι γάμοι το Σεπτέμβριο έχουν μια έξτρα γοητεία αφού συνδυάζουν τέλεια το καλοκαίρι με το φθινόπωρο σε μια εποχική μετάβαση που σφύζει από φινέτσα και κομψότητα. Αν, λοιπόν, είσαι από εκείνες τις Bride to Be που έχουν ονειρευτεί την ημέρα του γάμου τους ένα φθινοπωρινό δειλινό του Σεπτεμβρίου τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο! Εδώ θα βρεις μοναδικές ιδέες και συμβουλές για να οργανώσεις το DIY γάμο των ονείρων σου.

Γάμοι το Σεπτέμβριο: Χρώματα και υφές

Ο γάμος το Σεπτέμβρη προσφέρει μια εντυπωσιακή και πλούσια γκάμα χρωμάτων που θα δώσουν την απαραίτητη μοναδικότητα στο γάμο σου. Αν μη τη άλλο την τιμητική τους έχουν τα χρώματα και οι ιδέες για φθινοπωρινό γάμο όπως τα γήινα χρώματα, το καφέ, το πορτοκαλί και το μπεζ. Μια άλλη επιλογή είναι το σκούρο πράσινο με ασημί λεπτομέρειες. Αν θέλεις μια πιο αριστοκρατική χρωματική παλέτα τότε αδιαμφισβήτητα διάλεξε το συνδυασμό ροζ – χρυσό. Ο γάμος Σεπτέμβριος 2021 καλωσορίζει ένα εξίσου εντυπωσιακό συνδυασμό αποχρώσεων με μπορντό βουργουνδί, πετρόλ και σκούρο πράσινο. Σίγουρα αυτή η τάση ήρθε για να μείνει. Σε κάθε συνδυασμό χρωμάτων δώσε περισσότερη λάμψη με χρυσές ή χάλκινες λεπτομέρειες. Ανάλογα με το ύφος του γάμου σου χρησιμοποίησε πολύ το ξύλο σαν υλικό ή μεταλλικά διακοσμητικά σε αντικέ χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Ο φθινοπωρινός γάμος στολισμός θα γίνει με  ανάλαφρα υφάσματα και ράνερ συνδυάζοντας τα με πιο «βαριές» υφές όπως είναι το βελούδο, η λινάτσα ή η παγιέτα.

Γάμοι το Σεπτέμβριο Χρώματα και υφές

 Φθινοπωρινά θέματα γάμου το Σεπτέμβρη

Όπως ήδη είπαμε οι γάμοι το Σεπτέμβρη έχουν κάτι από καλοκαίρι και φθινόπωρο μαζί για αυτό τα θέματα γάμου δεν πρέπει να είναι αμιγώς καλοκαιρινά αλλά ούτε να παίρνουν έμπνευση από τη καρδιά του φθινοπώρου. Εμείς σου έχουμε μια λίστα με θέματα γάμου που θα ταιριάξουν τέλεια στο Σεπτέμβριο.

Boho γάμοι το Σεπτέμβριο

Ξεκινώντας τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη νούμερο 1 τάση στους γάμους τα τελευταία χρόνια, τη boho αισθητική. Πάρε έμπνευση από την bohemian κουλτούρα και φτιάξε ένα «χαλαρό» φθινοπωρινό γάμο boho. Οι επιλογές είναι δύο. Αν θέλεις ένα DIY γάμο με άρωμα Ανατολής και boho στοιχεία τότε οργάνωσε ένα boho μαροκινό γάμο. Χρησιμοποίησε φθινοπωρινά χρώματα όπως είναι το μπορντώ, το κόκκινο βουργουνδίας, το antique χρυσό, το καφέ και το μπεζ. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά, φανάρια και κηροπήγια γάμου με έθνικ και boho μοτίβα. Εναλλακτικά, επίλεξε ένα boho μακραμέ γάμο σε φυσικές αποχρώσεις μακραμέ, κασπώ, καλάθια και ξύλινα ή κρεμαστά φανάρια. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά λουλούδια αποξηραμένα, όπως pampas grass. Συνάμα διάλεξε και μια χαλαρή διακόσμηση σε ένα άνετο χώρο με πουφ, υφάσματα διαφορετικών υφών και διακοσμητικές σκηνές.

Boho γάμοι το Σεπτέμβριο

Ρομαντικός γάμος το Σεπτέμβριο

Ο ρομαντικός γάμος είναι μια διαχρονική επιλογή για τις νύφες. Προσάρμοσε το ρομαντισμό στην εποχή με ροζ – χρυσές πινελιές. Chic ροζ μεταλλικά φανάρια, χρυσά και ροζ κηροπήγια καθώς και ροζ βάζα θα διέπουν τη διακόσμηση του γάμου. Για το φθινοπωρινό ανθοστολισμό γάμου επίλεξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών σε ροζ αποχρώσεις και συνδύασε τα με pampas grass. Φτιάξε μάλιστα centerpieces γάμου με διακοσμητικούς μεταλλικούς κύκλους με λουλούδια και αποξηραμένα λουλούδια pampas grass. Για περισσότερη αριστοκρατική πινελιά πρόσθεσε μπόες σε ροζ τόνους.

Ρομαντικός γάμος το Σεπτέμβριο

Vintage γάμος το Σεπτέμβρη

Μιλώντας για διαχρονικότητα και ρομαντισμό δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε στα φθινοπωρινά θέματα το vintage γάμο. Ο vintage γάμος περιέχει αντίκες και εκλεκτές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε υφάσματα δαντέλας και δώσε αξία σε παλιά έπιπλα που μπορεί να έχει η γιαγιά σου ή κάποια θεία σου. Για το στολισμό του γάμου διάλεξε κηροπήγια, κλουβιά και κορνίζες με εντυπωσιακά μπαρόκ σχέδια. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε παλιού τύπου φλιτζάνια, μπαούλα και βιβλία. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σου σε παλιές, όμορφες, εποχές. Αν μάλιστα θέλεις να εντάξεις και φθινοπωρινά στοιχεία στη διακόσμηση όπως κολοκύθες και φύλλα, τότε επίλεξε φθινοπωρινό στολισμό γάμου σε vintage χρωματισμούς όπως μπρούτζο, αντικέ χρυσό και καφέ.

Vintage γάμος το Σεπτέμβρη

Γάμοι το Σεπτέμβριο με θέμα ταξίδια

Και τώρα που μιλήσαμε για ταξίδια τι λες για ένα φθινοπωρινό γάμο με θέμα τα ταξίδια; Κινήσου στις γήινες αποχρώσεις του φθινοπώρου και με βάση αυτό επίλεξε για τη διακόσμηση σου επιτραπέζιες διακοσμητικές υδρόγειους, μπαούλα – βαλίτσες και μαυροπίνακες. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις για την πρωτοτυπία σου τότε μια καλή ιδέα είναι στην αρίθμηση τραπεζιών γάμου να ονοματίσεις το κάθε τραπέζι με ένα διαφορετικό μέρος της γης.

Γάμοι το Σεπτέμβριο με θέμα ταξίδια

Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος το Σεπτέμβρη

Το ρουστίκ στυλ χαρακτηρίζει μοναδικά τη φθινοπωρινή εποχή αφού τόσο τα χρώματα όσο και τα υλικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το φθινοπωρινό μοτίβο που επικρατεί στη φύση. Αν δεδομένου αυτού επιλέξεις να έχεις ένα ρουστίκ γάμο τότε τα βασικά υλικά που θα χρησιμοποιήσεις είναι το ξύλο, η λινάτσα και ο καμβάς. Επίλεξε καφάσια και καλάθια γεμάτα με αποξηραμένα λουλούδια, φρούτα, κουκουνάρια ή φθινοπωρινά διακοσμητικά. Συνδύασε τα με τα αντίστοιχα ξύλινα φανάρια και κηροπήγια. Για το τραπέζι ευχών και το candybar προτίμησε ξύλινες εταζέρες και πιατέλες για να σερβίρεις τα καλούδια στους καλεσμένους σου. Για τον ανθοστολισμό προτίμησε φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο και στάχυα.

Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος το Σεπτέμβρη

Γάμος το Σεπτέμβρη με θέμα ελιά

Ο φθινοπωρινός γάμος 2020 είχε πολύ ψηλά σαν θέμα την ελιά και αυτό παραμένει και φέτος. Η ελιά χαρακτηρίζει την ελληνική ύπαιθρο και κρύβει μέσα της μια άγρια και απαράμιλλη ομορφιά. Για έναν γάμο με θέμα την ελιά όλα τα υλικά γάμου θα έχουν γήινες αποχρώσεις. Επίλεξε υφάσματα και ράνερ σε γήινες αποχρώσεις και το πράσινο της ελιάς. Αν θέλεις να δώσεις έξτρα ρομαντισμό συνδύασε τα με δαντέλες. Για το στολισμό σου διακόσμησε σταντ δαπέδου με κλαδιά ελιάς και άλλα φθινοπωρινά λουλούδια. Στην ίδια λογική κινήσου και στη δεξίωση γάμου φτιάχνοντας γιρλάντες και στεφάνια με κλαδιά ελιάς. Σε αυτό το θέμα γάμου θα συνδυάσεις το γυαλί με το ξύλο για να έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.

Γάμος το Σεπτέμβρη με θέμα ελιά

Φθινοπωρινός γάμος με θέμα τη λεβάντα

Ο γάμος με λεβάντα είναι ένα θέμα που μπορεί να ταιριάξει επάξια σε κάθε εποχή διατηρώντας το μοναδικό χαρακτήρα του. Η απλότητα και συνάμα η ακατέργαστη ομορφιά της λεβάντας σε συνδυασμό με το λιλά της χρώμα είναι μια πανέμορφη μίξη. Κινήσου μεταξύ του λευκού και των αποχρώσεων του μωβ. Για μια boho αισθητική διάλεξε υφάσματα όπως η λινάτσα και το λινό. Για μια πιο ρομαντική προσέγγιση του θέματος κινήσου σε αέρινα υφάσματα σε συνδυασμό με δαντέλα. Χρησιμοποίησε λεβάντες, κισσούς και άλλα μωβ λουλούδια για να στολίσεις την εκκλησία και το πάρτυ γάμου. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά επίλεξε και κουφέτα, μαρσμέλλοου και άλλα γλυκίσματα σε λιλά και λευκό χρώμα.

Φθινοπωρινός γάμος με θέμα τη λεβάντα

Industrial γάμος το Σεπτέμβρη

Ο μίνιμαλ γάμος με industrial επιρροές είναι μια ανερχόμενη τάση στους γάμους που δένει εξαιρετικά και με το φθινοπωρινό μοτίβο. Ταιριάζει, μάλιστα, τέλεια σε πολιτικό γάμο αφού είναι η επιτομή του casual και του μοντερνισμού. Χρησιμοποίησε μια μεγάλη γκάμα από υφές, μικτά μέταλλα, αρχιτεκτονικά μοτίβα και πυκνό φύλλωμα για τον ανθοστολισμό σου. Για να τα αναδείξεις δώσε έμφαση στο φωτισμό χρησιμοποιώντας φωτάκια και γλόμπους, μεταλλικά κηροπήγια και μοντέρνα φανάρια βιομηχανικού τύπου. Ο industrial γάμος διατηρεί τον μινιμαλισμό του δίνοντας σημασία στο less is more. Δώσε ζωή σε άλλοτε παραμελημένους ή εγκαταλελειμμένους χώρους, όπως πρώην εργοστάσια ή ανακαινισμένες αποθήκες διοργανώνοντας εκεί τη δεξίωση του γάμου και γιατί όχι και τη τελετή.

Industrial γάμος το Σεπτέμβρη

Μίνιμαλ μοντέρνος γάμος σε πράσινο – ασημί

Παραμένοντας στη μίνιμαλ αισθητική στους γάμους θα σου προτείναμε για ένα γάμο το Σεπτέμβρη, το μοντέρνο θέμα σε πράσινο – ασημί. Συνδύασε τον μοντερνισμό με την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης χωρίς περιττά στολίδια και λεπτομέρειες. Κινήσου μεταξύ του μαύρου, του σκούρου πράσινου και του ασημί για την απαραίτητη λάμψη. Χρησιμοποίησε μεταλλικά γεωμετρικά φανάρια μαύρα και συνδύασε τα με ασημένια κηροπήγια σε διάφορα σχέδια. Για τον ανθοστολισμό γάμου επίλεξε μονάχα φυλλώματα και πρασινάδες όπως η φτέρη. Εφόσον, οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι αρκετά σκούροι αυτός ο γάμος θα ταίριαζε ιδιαίτερα σε κάποιο θερμοκήπιο ή σε κάποιο μοντέρνο μίνιμαλ χώρο που λούζει ο ήλιος από άκρη σε άκρη.

Μίνιμαλ μοντέρνος γάμος σε πράσινο – ασημί

Μπομπονιέρες γάμου το Σεπτέμβριο

Και αφού βρήκες το θέμα ή τη χρωματική παλέτα που θέλεις να έχει η διακόσμηση του γάμου σου σειρά έχουν οι DIY μπομπονιέρες. Σου έχουμε μερικές ιδέες που ταιριάζουν τέλεια σε ένα γάμο το Σεπτέμβρη και υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Μπομπονιέρες γάμου το Σεπτέμβριο με κομμένα υφάσματα

Μια ιδέα για τούλινες μπομπονιέρες γάμου το Σεπτέμβριο είναι με συρμάτινο λαιμό και πέρλες. Συνδύασε κομμένα υφάσματα από τούλι και κάνε ένα όμορφο δέσιμο με χοντρό σύρμα. Στο τελείωμα πρόσθεσε χάντρες ή πέρλες για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα. Μια παραλλαγή αυτής της ιδέας είναι με ριγέ τούλι, λεπτό, αυτή τη φορά, σύρμα και στρας. Αν θέλεις κάτι πιο ρουστίκ διάλεξε κομμένη λινάτσα, μπεζ μαντήλι με κύκλους και αφού κάνεις το δέσιμο με κορδόνι λινάτσας διακόσμησε με ξύλινες καρδιές. Μια άλλη ιδέα με υφάσματα γάμου με χρυσές λεπτομέρειες συνδυασμένες με λευκό πουά τούλι και κορδέλα από λινάτσα. Αν θέλεις boho μπομπονιέρες γάμου διάλεξε υφάσματα με φτερά και χρησιμοποίησε σπάγκο για να δέσεις μέσα τα κουφέτα σου. Στο ίδιο στυλ είναι και οι μπομπονιέρες με δαντέλα και λινάτσα.

Μπομπονιέρες γάμου το Σεπτέμβριο με κομμένα υφάσματα

Μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο με πουγκί

Τα έτοιμα πουγκιά γάμου είναι μια εύκολη επιλογή που θα σου δώσει παράλληλα ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Επίλεξε πουγκιά γάμου με εκτυπωμένα σχέδια και κάνε το δέσιμο σου με ένα εντυπωσιακό κορδόνι. Μια άλλη πρόταση είναι να περάσεις στα πουγκιά στα πουγκιά χρυσούς κρίκους και να κρεμάσεις πάνω διακοσμητικά για μπομπονιέρες από πλεξιγκλάς. Αν θέλεις κάτι απλό και κομψό τότε επίλεξε πουγκιά σε γήινες αποχρώσεις και κάνε το δέσιμο σου με μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη κορδέλα ή κορδόνι.

Μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο με πουγκί

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι

Οι μπομπονιέρες γάμου κουτάκι έχουν και αυτές μια εντυπωσιακή λίστα από επιλογές για ένα γάμο το Σεπτέμβρη. Μια μοναδική ιδέα είναι με ξύλινα κουτάκια με καπάκι από plexiglass και διακοσμητικά. Συνδύασε με αυτές τις φοβερές χειροποίητες μπομπονιέρες την ρουστίκ αισθητική με τον μοντερνισμό. Για ένα vintage αποτέλεσμα μια επιλογή είναι τα ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες με βουλοκέρι ή μίνι φοντανιέρες που θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Αν θέλεις μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί, θα σου προτείναμε τα χάρτινα κουτιά βιβλία. Διακόσμησε τα με καρδιές και χάντρες τις οποίες θα συνδυάζεις με κορδέλες και κορδόνια σε φυσικούς τόνους. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε γυάλινα ή κουτάκια από plexiglass. Διακόσμησε τα με μεταλλικά στοιχεία και κορδέλες σε φθινοπωρινούς χρωματισμούς. Το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες

Οι γάμοι το Σεπτέμβριο μπορούν να έχουν και τις ανάλογες γυάλινες μπομπονιέρες με γυάλινο σωλήνα. Μια μοντέρνα ιδέα που τη βρίσκει κανείς και στις πιο hot μπομπονιέρες γάμου 2021 είναι με γυάλινο σωλήνα και διακοσμητική γη από πλεξιγκλάς. Χρησιμοποίησε γυάλινους σωλήνες και κρέμασε εσωτερικά ένα διακοσμητικό πλεξιγκλάς γη. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες και οι μπομπονιέρες θα είναι έτοιμες. Εναλλακτικά, για μια πιο ρουστίκ αισθητική χρησιμοποίησε 2 διαφορετικούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο στάχυ ή λεβάντα. Κόλλησε τους μεταξύ τους και δέσε μια κορδέλα δαντέλα. Εξίσου εντυπωσιακές μπομπονιέρες είναι αυτές με το σύρμα και τα φτερά. Κόλλησε πάνω στους γυάλινους σωλήνες φτερό και τύλιξε χαλαρά τριγύρω σύρμα στις ανάλογες αποχρώσεις. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε χάντρες ή στρας. Τέλος, αν θέλεις boho μπομπονιέρες με δοκιμαστικό σωλήνα διακόσμησε τους με ξύλινες ονειροπαγίδες και φτερά.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινους σωλήνες

Μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο με μπουκαλάκια και βαζάκια

Αν αγαπάς τις γυάλινες μπομπονιέρες γάμου όπως εμείς τότε σου έχουμε μερικές ιδέες που θα δέσουν τέλεια με το φθινοπωρινό γάμο σου. Χρησιμοποίησε γυάλινα μπουκαλάκια και βαζάκια μαρμελάδας τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα, με λικέρ ή κάποιο παραδοσιακό γλυκό. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια ανάλογες με τα χρώματα του γάμου σου. Πρόσθεσε στα βαζάκια σου κομμένα υφάσματα σε γήινους τόνους από λινάτσα ή καμβά. Έπειτα πρόσθεσε μερικά μικρά διακοσμητικά όπως στρας, φτερά ή στοιχεία ξύλινα ή μεταλλικά ανάλογα με το ύφος και το στυλ σου.

Μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο με μπουκαλάκια και βαζάκια

Μπομπονιέρες για γάμο το Σεπτέμβρη αναμνηστικά

Για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές που θα μείνουν και μετά το πέρας του γάμου στους καλεσμένους σου οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μια ιδέα είναι με φέτες κορμού, μεταλλικό βραχιόλι και κωνσταντινάτο. Η επόμενη πρόταση μας πρόκειται για μια μπομπονιέρα αντικείμενο, γυάλινη πλακέτα με κλαδί ελιάς, και τούλι με χρυσόσκονη. Οι μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα είναι ακόμη μια φοβερή ιδέα για γάμο το Σεπτέμβρη, ειδικά αν από την vintage αισθητική. Αν θέλεις ένα γάμο βγαλμένο από παραμύθι θα σου προτείναμε τις μίνι γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια και μικρά φθινοπωρινά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Τέλος, καθότι είπαμε ότι ο Σεπτέμβριος είπαμε ότι είναι ο μήνας – γέφυρα μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου θα σου προτείναμε να συνδυάσεις υλικά για μπομπονιέρες όπως βότσαλα με διακοσμητικά σε φθινοπωρινούς τόνους και θεματική.

Μπομπονιέρες για γάμο το Σεπτέμβρη αναμνηστικά

Γάμοι το Σεπτέμβριο: Συμβουλές

Αφού είπαμε μερικές ιδέες γάμου ώστε να πάρεις έμπνευση θα θέλαμε να σου δώσουμε και μερικές συμβουλές για να μη πελαγώσεις. Αυτά τα tips γάμου θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα και πιο μεθοδικά το γάμο των ονείρων σου κατά την έναρξη του Φθινοπώρου.

Ο καιρός το Σεπτέμβριο

Καλό θα ήταν να λάβεις υπόψιν σου πως ο καιρός τον Σεπτέμβριο μπορεί να είναι ιδιόμορφος με την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Ενδέχεται να συναντήσεις βροχή και άνεμο, γι ‘αυτό θα πρέπει πάντα να έχετε μια εσωτερική επιλογή για την δεξίωση γάμου σου. Αν προετοιμαστείς κατάλληλα με ομπρέλες για σένα και τους καλεσμένους σου ενώ έχεις μεριμνήσει και για τις λεπτομέρειες οποιοδήποτε καιρικό απρόοπτο δεν θα σου χαλάσει τα σχέδια. Δες το μάλιστα και σαν ευκαιρία για να βγάλεις φωτογραφίες γάμου με υψηλή αισθητική.

Ο καιρός το Σεπτέμβριο

Διάρκεια μέρας

Μια επιπλέον λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι η διάρκεια της ημέρας και κατ’ επέκταση να διαχειριστείς το φωτισμό σου. Την 1η Σεπτεμβρίου, ο ήλιος δύει περίπου στις 7:20 το απόγευμα. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δύει πιο κοντά στις 6:35 μ.μ. Για ένα καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα αλλά και μια γενικότερη ατμόσφαιρα προγραμμάτισε την τελετή του γάμου την κατάλληλη ώρα όπου ο ήλιος θα προσφέρει ακόμη το φυσικό του φωτισμό. Ιδανικά, λίγο πριν την δύση.

Διάρκεια μέρας

Αξεσουάρ για γάμο το Σεπτέμβρη

Δεν έχει βγει άδικα η λαϊκή ρήση το «καλό το παλικάρι πριν πεινάσει μαγειρεύει» και αυτό ισχύει και στο DIY γάμο. Επίλεξε έξυπνα τα αξεσουάρ γάμου σου που θα φανούν χρήσιμα στους καλεσμένους σου κατά τη διάρκεια του γάμου. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας από την άποψη του καιρού. Μπορεί τα πρωινά να είναι ζεστά και τη νύχτα να βάζει ψύχρα, οπότε μια ιδανική επιλογή σε αξεσουάρ είναι κάποιο σάλι ή ζακέτες. Για το ενδεχόμενο της βροχής επανδρώσου και με ομπρέλες ανάλογα με το ύφος του γάμου σου. Οι καλεσμένοι σου θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Αξεσουάρ για γάμο το Σεπτέμβρη

Ο γάμος το Σεπτέμβριο ήρθε για να μείνει και ξέρουμε ήδη το γιατί. Αν πάλι θες να το πας για πιο μετά, μην ανησυχείς. Οι γάμοι το Νοέμβριο έχουν και αυτή την τιμητική τους. Οργάνωσε ένα χειροποίητο γάμο που συνδυάζει μοναδικά τη ξεγνοιασιά και την αέρινη ομορφιά του καλοκαιριού με την elegant και αριστοκρατική αισθητική του φθινοπώρου. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο!

[print_link]