εναλλακτικές ιδέες για να περάσεις τα Χριστούγεννα

6 εναλλακτικές ιδέες για να περάσεις τα Χριστούγεννα

Έρχονται τα Χριστούγεννα και βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Θέλετε φέτος να κάνετε κάτι ξεχωριστό που θα αποτυπωθεί στη μνήμη σας; Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε 6 εναλλακτικές ιδέες για να περάσεις τα Χριστούγεννα.

Εθελοντής σε φιλανθρωπική οργάνωση

Κάντε ευάλωτους ανθρώπους να νιώσουν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων προσφέροντας εθελοντική εργασία. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας και κάντε μια πράξη αγάπης έτσι ώστε να αισθανθούν και οι ευπαθείς ομάδες το γιορτινό κλίμα των ημερών. Λάβετε μέρος στο κέντρο αστέγων της πόλης σας ή σε οποιαδήποτε άλλη φιλανθρωπική οργάνωση.

Εθελοντής σε φιλανθρωπική οργάνωση

Diy χριστουγεννιάτικα δώρα

Μια από τις εναλλακτικές ιδέες για να περάσεις τα Χριστούγεννα είναι να φτιάξετε μόνοι χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά για τις diy χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας και δημιουργήστε μόνοι σας ξεχωριστά, οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Σίγουρα οι παραλήπτες σας θα το εκτιμήσουν.

Diy χριστουγεννιάτικα δώρα

Χριστούγεννα σε ξενοδοχείο

Πολλά ξενοδοχεία της πόλης και όχι μόνο προσφέρουν πακέτα ειδικά για την μέρα των Χριστουγέννων. Αφήστε λοιπόν το σπίτι σας για μια βραδιά και απολαύστε τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου με αγαπημένα σας πρόσωπα. Γιορτάστε τα Χριστούγεννα σας εναλλακτικά.

Χριστούγεννα σε ξενοδοχείο

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τα παιδιά

Στις πιο εναλλακτικές ιδέες για να περάσεις τα Χριστούγεννα είναι να αφήσεις τα παιδιά να φτιάξουν το πρόγραμμα της ημέρας. Αιφνιδιάστε τους μικρούς μπόμπιρες και ωθείστε τους να βγάλουν αυτά το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της οικογένειας. Δώστε τους αυτή τη χαρά και το πιθανότερο είναι να αισθανθείτε και οι ίδιοι παιδιά!

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τα παιδιά

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή

Φέτος τα Χριστούγεννα οργανώστε μια εκδρομή σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εκτός από τα τοπία και τις ομορφιές της χώρας μας, γνωρίστε διαφορετικά χριστουγεννιάτικα έθιμα που δεν ξέρατε και μπείτε απόλυτα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή

Χριστουγεννιάτικη βόλτα με ποδήλατα

Αν και ο καιρός το επιτρέπει οργανώστε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με ποδήλατα. Γυρίστε την πόλη και απολαύστε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ύστερα μπορείτε να περιηγηθείτε στα στολισμένα γιορτινά στενά της περιοχής και να απολαύσετε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και όχι μόνο. Ζήστε ασυνήθιστες και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Χριστουγεννιάτικη βόλτα με ποδήλατα

 

Δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές με εναλλακτικούς τρόπους φέτος τα Χριστούγεννα. Μη ξεχνάτε όμως πως το πάν είναι να περιτριγυρίζεσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αυτές τις μέρες αγάπης!

[print_link]