ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

6 Ιδέες για Ανοιξιάτικη Διακόσμηση τραπεζιού

Σε ένα μήνα έρχεται η Άνοιξη και εσύ θες να την καλωσορίσεις δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού. Το σαλόνι όμως, είναι ο χώρος που ίσως περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας. Για αυτό μια ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού θα μας γεμίσει με φωτεινά χρώματα και χαλαρότητα. Αν πιάνουν λίγο τα χεράκια σου, σου έχουμε μερικές ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού.

Eταζέρα και Τουρτιέρες με λουλούδια

Μια πρωτότυπη ιδέα για ανοιξιάτικα centerpieces είναι οι εταζέρες ή και οι τουρτιέρες με λουλούδια. Γέμισε τις με ανοιξιάτικα λουλούδια, φρέσκα ή τεχνητά, μος τύπου βρύο και ανοιξιάτικα διακοσμητικά όπως πεταλούδες. Μια όμορφη πρόταση που συνδυάζει την ανοιξιάτικη διακόσμηση με την πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού είναι να τοποθετήσεις στη σύνθεση σου μερικά πασχαλινά διακοσμητικά όπως αυγά, λαγουδάκια ή ο, τι άλλο θες. Θα γεμίσει εντυπωσιακά το τραπέζι σου, με μια τόσο απλή κατασκευή.

Eταζέρα και Τουρτιέρες με λουλούδια

Καφάσια με λουλούδια

Αν είσαι λάτρης του ρουστίκ θα λατρέψεις τα ανοιξιάτικα centerpieces σε καφάσια! Πάρε ένα μεγάλο τελάρο μακρόστενο και γέμισε το με λουλούδια και κλαδιά στις αποχρώσεις που θες. Στη συνέχεια πρόσθεσε κεριά απλά ή ανοιξιάτικες κορδέλες για περισσότερο χρώμα και στυλ!

Καφάσια με λουλούδια

Δίσκος με γυάλινα βαζάκια

Μια πιο κλασική αλλά διαχρονική ιδέα για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού είναι ο δίσκος με γυάλινα βαζάκια. Διάλεξε έναν ανοιχτόχρωμο δίσκο και τοποθέτησε πάνω διάφορα μικρά βαζάκια γυάλινα ή ακόμα και μεγαλύτερα. Μη φοβηθείς να παίξεις με τα σχέδια και τα μεγέθη στις γυάλες. Θα δώσουν μια μοντέρνα νότα στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σαλονιού σου. Στη συνέχεια γέμισε τα με λουλούδια ή κεριά. Το centerpiece με γυάλες θα είναι μοναδικό!

Δίσκος με γυάλινα βαζάκια

Καμπάνες γυάλινες με διακοσμητικά

Οι καμπάνες με διακοσμητικά είναι εξίσου μια φρέσκια ιδέα που θα αναζωογονήσουν την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σαλονιού σου. Γέμισε τις καμπάνες σου με ανοιξιάτικα διακοσμητικά, λουλούδια και για μια πιο πασχαλινή διακόσμηση χρησιμοποίησε και πασχαλινά αυγά. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυάλινες μπάλες και να τις διακοσμήσεις στα χρώματα και τα σχέδια της Άνοιξης!

καμπανες γυάλινες με διακοσμητικά και γυαλινες μπαλες - ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Kουτιά με λουλούδια για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Μια οικονομική ιδέα για ανοιξιάτικο centerpiece είναι με κουτιά σύνθεσης. Αρχικά, διάλεξε κουτιά σε χρώματα και σχέδια της Άνοιξης. Έπειτα γέμισε τα με λουλούδια, ανοιξιάτικα στικς και κορδέλες. Θα στολίσει απίστευτα το τραπέζι σου, χωρίς μάλιστα να ξοδέψεις πολλά χρήματα!

Ανοιξιάτικα κουτιά με λουλούδια - ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Μεταλλικά κασπώ

Μια μοντέρνα ιδέα για να στολίσεις ανοιξιάτικα το τραπέζι σου είναι με κασπώ και φαναράκια. Γέμισε μεταλλικά κασπώ με λουλούδια και πολύχρωμες καραμέλες ή κουφέτα. Πρόσθεσε και μερικά μικρά φαναράκια για να φτιάξεις μια ρομαντική και φρέσκια ατμόσφαιρα.

Κασπώ και φαναράκια - ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Γέμισε το τραπέζι του σαλονιού σου με ανοιξιάτικα χρώματα και μυρωδιές. Φτιάξε μοναδικά DIY centerpieces με οικονομικά υλικά και κάνε το σαλόνι σου να μοιάζει σαν φωτογραφία περιοδικού!

[print_link]