Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Κουζίνας 4 Ιδέες

Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Κουζίνας: 4 Ιδέες

Ήρθε η άνοιξη και εσύ την υποδέχτηκες με την πιο εντυπωσιακή ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού; Ναι αλλά ανανέωση δεν σημαίνει μόνο ανοιξιάτικη διακόσμηση σαλονιού αλλά ολόκληρου του σπιτιού. Τι γίνεται, λοιπόν με την κουζίνα που περνάς τις στιγμές σου μαγειρεύοντας καλούδια ή απολαμβάνοντας το φαγητό με τους αγαπημένους σου; Βάλε την πινελιά σου και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας και η χαρούμενη ανοιξιάτικη διάθεση θα σε κατακλύσει. Βρες παρακάτω μερικές προτάσεις μας για να πάρεις έμπνευση.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού κουζίνας και πάγκων

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας έχει το τραπέζι και οι πάγκοι. Βάλε χρωματιστά υφάσματα, σουπλά και τραπεζομάντηλα με χρώματα και σχέδια της άνοιξης. Για σένα που δηλώνεις tropical ψυχή τότε επίλεξε έντονες αποχρώσεις με τροπικό μοτίβο. Έπειτα στόλισε τόσο το τραπέζι όσο και τους πάγκους της κουζίνας με ανοιξιάτικα διακοσμητικά σπιτιού και ανοιξιάτικα centerpiece από τα χεράκια σου. Διακόσμησε εταζέρες με πασχαλινά – ανοιξιάτικα διακοσμητικά ή γυάλινες καμπάνες με ανοιξιάτικα ζωάκια και λουλούδια. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις ανοιξιάτικες κατασκευές για το σπίτι με δίσκους, βάζα διακόσμησης, πιατέλες, φέτες κορμού και άλλα. Ανάλογα με το υπόλοιπο στυλ του σπιτιού σου προσάρμοσε και την ανοιξιάτικη διακόσμηση 2020.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού κουζίνας και πάγκων

Ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας με κρεμαστά διακοσμητικά

Δώσε χρώμα στολίζοντας τους τοίχους με κρεμαστά ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Φτιάξε πρωτότυπα στεφάνια για τη Πρωτομαγιά και ντύσε ανοιξιάτικα τους τοίχους ή τα παράθυρα σου. Εναλλακτικά αν θες να συνδυάσεις την άνοιξη με το Πάσχα υπό ένα ρουστίκ πρίσμα θα σου προτείναμε το DIY πασχαλινό κάδρο με λινάτσα και μος. Σε περίπτωση που είσαι δασκάλα αυτές οι ιδέες μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και για ανοιξιάτικη διακόσμηση τάξης.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας με κρεμαστά διακοσμητικά

Ανοιξιάτικη διακόσμηση ντουλαπιών κουζίνας

Δηλώνεις παιδί των λουλουδιών και θέλεις η κουζίνα σου να είναι γεμάτη με λουλούδια τότε στόλισε και τα ντουλάπια σου. Φτιάξε χειροποίητες ανοιξιάτικες γιρλάντες, μικρά στεφανάκια από στεφάνια βέργινα ή από τελάρα κεντήματος. Αν θέλεις κάτι πιο απλό επίλεξε κασπό με διακοσμητικά λουλούδια.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση ντουλαπιών κουζίνας

Ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας με φανάρια και κηροπήγια

Οι ιδέες για διακόσμηση με φανάρια και κηροπήγια είναι πολλές. Διάλεξε κλασικά φανάρια, μοντέρνα γεωμετρικά φανάρια, κηροπήγια γυάλινα, ξύλινα ή ό,τι άλλο θες και πρόσθεσε τα στο στολισμό σου. Έχουν την τιμητική τους ήδη από την ανοιξιάτικη διακόσμηση 2019 και ξέρουμε ήδη το γιατί!

Ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας με φανάρια και κηροπήγια

Η ωραιότερη διακόσμηση σπιτιού και για την άνοιξη θα είναι η δική σου. Εμπνεύσου από τα χρώματα της και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη να μεγαλουργήσει στην κουζίνα σου. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

[print_link]