απαραίτητα αξεσουάρ για bachelor τι θα χρειαστείς

Απαραίτητα αξεσουάρ για Βachelor: Τι θα χρειαστείς

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που θα ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο σου μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Δεν πρέπει όμως πρώτα να γιορτάσεις τις τελευταίες μέρες “ελευθερίας” με τις φίλες σου σε ένα αξέχαστο bachelorette πάρτυ; Σίγουρα ναι! Για αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε μια λίστα με τα απαραίτητα αξεσουάρ για bachelor.

Αξεσουάρ για Bachelor – Κορδέλα για τη νύφη

Ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για bachelor είναι η κορδέλα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να δείξεις σε όλους ότι είσαι η Bride to Be. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στα αξεσουάρ για bachelor νύφης που πραγματικά δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις!

Κορδέλα για τη νύφη

Bachelorette κορδέλες για τις φίλες

Αν είσαι εσύ αυτή που θα οργανώσεις το bachelor, δε θα πρέπει να παραλείψεις από τα απαραίτητα αξεσουάρ για bachelor τις κορδέλες για τις φίλες σου. Μοίρασε τις ανάλογα στη κουμπάρα, τις παράνυμφες ακόμα και στη μαμά σου! Επίλεξε team bride αξεσουάρ για κάθε καλεσμένη του bachelor party σου ανάλογα με το ρόλο της.

Bachelorette κορδέλες για τις φίλες

Βραχιολάκια για μπάτσελορ

Από τα είδη για bachelorette δε θα μπορούσαν να λείπουν τα bachelor party βραχιολάκια. Δείξτε με αυτό το τρόπο ποιο είναι πραγματικά το team bride και ζήστε αξέχαστες στιγμές.

Βραχιολάκια για μπάτσελορ

Bachelorette photobooth

Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας βγάζουμε φωτογραφίες για να μείνουν ανεξίτηλες μέσα στο χρόνο. Ανάμεσα λοιπόν σε όλα τα άλλα είδη για bachelor δώσε μια παιχνιδιάρικη νότα και ώθησε τις φίλες σου να βγάλετε φωτογραφίες με photobooth για bachelor νύφης. Κορώνες, γυαλιά και πόσα ακόμα διασκεδαστικά διακοσμητικά θα δώσουν μια αστεία και χαρούμενη χροιά στις φωτογραφίες του bachelorette πάρτυ σου.

Bachelorette photobooth αξεσουάρ για bachelor

Είδη σερβιρίσματος για bachelorette

Αν επιλέξεις να κάνεις το bachelorette πάρτυ σου σε σπίτι γιατί να μην επιμεληθείς ανάλογα και τα είδη σερβιρίσματος; Διάλεξε πιάτα, χαρτοπετσέτες και καλαμάκια για μπάτσελορ στο στυλ που σου ταιριάζει και συνδύασε τα με μια πρωτότυπη γιρλάντα απογειώνοντας τη διακόσμηση σου! Επίλεξε για το candybar στο σπίτι εταζέρες με γλυκά, γυάλες με βρυσάκι που θα γεμίσεις με αναψυκτικά ή αλκοόλ και μια ανάλογη τούρτα για γυναικείο μπάτσελορ. Εναλλακτικά άσε τις φίλες σου να σου κάνουν έκπληξη. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα συναρπαστικό και αστείο.

Είδη σερβιρίσματος για bachelorette - αξεσουαρ για bachelor

Bachelorette δώρο

Τέλος, ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για bachelorette είναι το ευχαριστήριο δώρο που θα κάνεις ως νύφη στις φίλες σου. Μπορείς να βρεις κάτι έτοιμο ή να επιλέξεις τις DIY κατασκευές για bachelorette. Δε χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενόψει και του γάμου, ένα συμβολικό δώρο θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη αξία και θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Γιόρτασε το τέλος της εργένικης ζωής και καλωσόρισε τον έγγαμο βίο σε ένα ξέφρενο και αξέχαστο bachelor πάρτυ με τις κολλητές σου.

[print_link]