Κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα 6 Οικονομικές Ιδέες

DIY Κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα: 6 Οικονομικές Ιδέες

Το φθινόπωρο κάνει δειλά την εμφάνιση του και μας θυμίζει με τα χρώματα του και τον καιρό που αργά δροσίζει πόσο πολύ το αγαπάμε. Γιατί λοιπόν να μην εμπνευστούμε από τη χρωματική παλέτα της εποχής και να μην αξιοποιήσουμε το βασικότερο στοιχείο της, τα πεσμένα φύλλα; Αν λίγο πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις απίστευτες κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα και πάρα πολύ οικονομικά! Εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες για να ξεκινήσεις!

Γιρλάντα με φθινοπωρινά φύλλα

Μια εύκολη ιδέα για κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα είναι η γιρλάντα. Πάρε σπάγκο και είτε στερέωσε με μανταλάκια είτε κόλλησε πάνω διακοσμητικά φθινοπωρινά φύλλα. Πρόκειται για μια εύκολη κατασκευή, ιδανική και για παιδιά! Θα κοσμήσει υπέροχα το όμορφο φθινοπωρινό σου τζάκι.

Κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα γιρλάντα

Φθινοπωρινό διακοσμητικό τοίχου

Μια ακόμα πανέμορφη πρόταση για κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα είναι ένα φθινοπωρινό διακοσμητικό τοίχου. Κόλλησε αποξηραμένα φύλλα πάνω σε ένα λευκό καμβά, ή σε έναν μαυροπίνακα. Συμπλήρωσε με φέτες κορμού, κορδέλες και πουλάκια. Με οικονομικά υλικά θα έχεις μία φθινοπωρινή DIY κατασκευή για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σαλονιού σου και όχι μόνο!

φθινοπωρινές κατασκευες με φυλλα

Βαζάκια του γλυκού με φθινοπωρινά φύλλα

Στις κατασκευές με ξερά φύλλα συγκαταλέγονται και τα γυάλινα βαζάκια. Όλοι έχουμε ξεχασμένα σε κάποιο ντουλάπι βαζάκια του γλυκού. Γιατί να μην τα αξιοποιήσουμε για τις φθινοπωρινές μας δημιουργίες; Κόλλησε πάνω φύλλα, φθινοπωρινά διακοσμητικά και συμπλήρωσε κορδόνια για περισσότερη λεπτομέρεια. Μπορείς έτσι να φτιάξεις DIY votive, βάζα κ.α.

Βαζάκια του γλυκού με φθινοπωρινά φύλλα

Φθινοπωρινή κατασκευή με καφάσι

Γέμισε ένα ξύλινο τελάρο με χάρτινο χορτάρι, διακοσμητικά τεχνητά φρούτα, αποξηραμένα και ένα φανάρι terrarium με φθινοπωρινά φύλλα. Αυτό το centerpiece υπόσχεται να ικανοποιήσει τόσο τα μάτια σου όσο και την όσφρηση σου!

fthinoporino kafasi me fylla

Φθινοπωρινό στεφάνι με φύλλα

Μια από τις πιο κλασικές κατασκευές με φύλλα πλατάνου είναι τα DIY φθινοπωρινά στεφάνια. Κόλλησε πάνω στο χειροποίητο στεφάνι σου φύλλα, αποξηραμένα φρούτα, κανέλες, φθινοπωρινά διακοσμητικά και διακόσμησε με μια φθινοπωρινή πανδαισία χρωμάτων την εξώπορτα σου.

idees gia fthinoporina stefania

Κεριά με φθινοπωρινά φύλλα

Μια εύκολη και οικονομική κατασκευή για το φθινόπωρο είναι τα φθινοπωρινά κεριά. Επίλεξε μικρές και μεγάλες κολώνες – κεριά και διακόσμησε τις με διακοσμητικά φύλλα φθινοπώρου και σπάγκο. Είναι μια ωραία ιδέα και για οικονομικό δώρο.

Κεριά με φθινοπωρινά φύλλα

Κλέψε λίγο από τη φθινοπωρινή μαγεία και διασκέδασε φτιάχνοντας πανέμορφες κατασκευές μόνη ή με τους μικρούς μας φίλους! Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

[print_link]