εποχιακή διακοσμηση βιτρίνας για φθινοπωρο

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Βιτρίνας: 4 Ιδέες

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί μια νέα εποχή και αποτελεί το μεταβατικό στάδιο από το ηλιόλουστο και ζεστό καλοκαίρι στον τσουχτερό χειμώνα. Είναι λοιπόν και αυτή τη σεζόν πολύ σημαντικό για τους καταστηματάρχες να κάνουν μια καλή διακόσμηση βιτρίνας και παρουσίαση εμπορευμάτων για να προσελκύσουν το κοινό τους. Για αυτό εμείς θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας με πρωτότυπα φθινοπωρινά υλικά για διακόσμηση βιτρίνας.

Κλασική φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Αν θέλεις να κινηθείς στην κλασική οδό για τη φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας τότε θα κινηθείς στου γήινους τόνους. Επίλεξε υφάσματα και διακοσμητικά σε κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ και μπεζ. Χρησιμοποίησε φύλλα, κανέλες, αποξηραμένα φρούτα και κλαδιά. Θα σου προτείναμε να δώσεις λίγη ζωντάνια στη διακόσμηση βιτρίνας μαγαζιού προσθέτοντας και διακοσμητικά ζωάκια στον στολισμό σου. Μια ακόμη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ξύλινα φανάρια και τελάρα καθώς και κεραμικά κασπώ. Αν θέλεις να δώσεις ύψος χρησιμοποίησε κάποιο ξύλινο σταντ ή σκάλα, την οποία και θα διακοσμήσεις.

Κλασική φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Λευκή φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Μια από τις πιο μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων είναι το φθινοπωρινό λευκό με κάποιες παλ χρωματικές πινελιές. Ναι καλά είδες! Κάνε μια πανέμορφη διακόσμηση μαγαζιού ντυμένη στα λευκά. Διάλεξε λευκά φανάρια, αμφορείς και διακοσμητικά σταντ. Γέμισε δίσκους λευκούς και εταζέρες με λευκά διακοσμητικά φρούτα και φυσικά μην ξεχάσεις τις λευκές διακοσμητικές κολοκύθες που θυμίζουν αδιαμφισβήτητα φθινόπωρο. Έτσι, όσες φθινοπωρινές βιτρίνες καταστημάτων κινηθούν σε αυτήν τη χρωματική παλέτα θα είναι πολύ εύκολο να μετατραπούν σε χειμωνιάτικη – χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Λευκή φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας σε χάλκινο

Αυτήν η πρόταση διακόσμησης είχε την τιμητική της και στο ντεκόρ βιτρίνας καλοκαίρι. Όχι άδικα άλλωστε! Φυσικά μιλάμε για το μοντέρνο στολισμό σε χάλκινο χρώμα, ένα από τα φετινά trends. Χρησιμοποίησε υφάσματα ανοιχτόχρωμα και συνδύασε τα με χάλκινα γεωμετρικά φανάρια, βάζα με φθινοπωρινά λουλούδια για βιτρίνα και φυσικά, μικρά και μεγάλα φθινοπωρινά διακοσμητικά στις ανάλογες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι μόνο μοντέρνο και φαντασμαγορικό αλλά θα είναι και ιδιαίτερα chic!

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας σε χάλκινο

Ρουστίκ διακόσμηση βιτρίνας για φθινόπωρο

Το ρουστίκ ύφος είναι μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει πάντα και παντού. Σε αυτήν τη φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας βασικό στοιχείο είναι το ξύλο. Διάλεξε υφάσματα λινάτσας και καμβά. Έπειτα, επίλεξε πινακίδες, ξύλινα διακοσμητικά, καφάσια και ξύλινους δίσκους που θα συνδυάσεις με ξύλινα φανάρια. Χρησιμοποίησε επίσης, φθινοπωρινά στεφάνια, γιρλάντες από φθινοπωρινά φύλλα, στάχυα, λεβάντες και κλαδιά για να απογειώσεις τον στολισμό βιτρίνας. Σαν τελείωμα πρόσθεσε μερικές χρωματικές πινελιές για να σπάσει το συνεχόμενο φυσικό χρώμα του ξύλου.

Ρουστίκ διακόσμηση βιτρίνας για φθινόπωρο

Φτιάξε μια εποχιακή ατμόσφαιρα σε όλο το μαγαζί σου εμπνευσμένη από τις ομορφιές του φθινοπώρου. Δημιούργησε μια βιτρίνα που σίγουρα όλοι οι περαστικοί θα κοντοσταθούν να τη θαυμάσουν!