εποχιακή διακοσμηση βιτρίνας για φθινοπωρο

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Βιτρίνας: 8 Εντυπωσιακές Ιδέες

Το φθινόπωρο σηματοδοτεί μια νέα εποχή και αποτελεί το μεταβατικό στάδιο από το ηλιόλουστο και ζεστό καλοκαίρι στον τσουχτερό χειμώνα. Είναι λοιπόν και αυτή τη σεζόν πολύ σημαντικό για τους καταστηματάρχες να κάνουν μια καλή διακόσμηση βιτρίνας και παρουσίαση εμπορευμάτων για να προσελκύσουν το κοινό τους. Για αυτό εμείς θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας με πρωτότυπα φθινοπωρινά υλικά για διακόσμηση βιτρίνας.

Κλασική φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Αν θέλεις να κινηθείς στην κλασική οδό για τη φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας τότε θα κινηθείς στου γήινους τόνους. Επίλεξε υφάσματα και διακοσμητικά σε κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ και μπεζ. Χρησιμοποίησε φύλλα, κανέλες, αποξηραμένα φρούτα και κλαδιά. Θα σου προτείναμε να δώσεις λίγη ζωντάνια στη διακόσμηση βιτρίνας μαγαζιού προσθέτοντας και διακοσμητικά ζωάκια στον στολισμό σου. Μια ακόμη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ξύλινα φανάρια και τελάρα καθώς και κεραμικά κασπώ. Αν θέλεις να δώσεις ύψος χρησιμοποίησε κάποιο ξύλινο σταντ ή σκάλα, την οποία και θα διακοσμήσεις.

Κλασική φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Λευκή φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Μια από τις πιο μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων είναι το φθινοπωρινό λευκό με κάποιες παλ χρωματικές πινελιές. Ναι καλά είδες! Κάνε μια πανέμορφη διακόσμηση μαγαζιού ντυμένη στα λευκά. Διάλεξε λευκά φανάρια, αμφορείς και διακοσμητικά σταντ. Γέμισε δίσκους λευκούς και εταζέρες με λευκά διακοσμητικά φρούτα και φυσικά μην ξεχάσεις τις λευκές διακοσμητικές κολοκύθες που θυμίζουν αδιαμφισβήτητα φθινόπωρο. Έτσι, όσες φθινοπωρινές βιτρίνες καταστημάτων κινηθούν σε αυτήν τη χρωματική παλέτα θα είναι πολύ εύκολο να μετατραπούν σε χειμωνιάτικη – χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Λευκή φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας σε χάλκινο

Αυτήν η πρόταση διακόσμησης είχε την τιμητική της και στο ντεκόρ βιτρίνας καλοκαίρι. Όχι άδικα άλλωστε! Φυσικά μιλάμε για το μοντέρνο στολισμό σε χάλκινο χρώμα, ένα από τα φετινά trends. Χρησιμοποίησε υφάσματα ανοιχτόχρωμα και συνδύασε τα με χάλκινα γεωμετρικά φανάρια, βάζα με φθινοπωρινά λουλούδια για βιτρίνα και φυσικά, μικρά και μεγάλα φθινοπωρινά διακοσμητικά στις ανάλογες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι μόνο μοντέρνο και φαντασμαγορικό αλλά θα είναι και ιδιαίτερα chic!

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας σε χάλκινο

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας με θέμα Halloween

Τα τελευταία χρόνια, το Halloween εδραιώνεται σιγά – σιγά  στην εγχώρια αγορά με ολοένα και περισσότερους να το γιορτάζουν. Οπότε μια ακόμη ιδέα για στολισμό βιτρίνας είναι εμπνευσμένη από το ανατριχιαστικό και αρκετά σκοτεινό Halloween. Το βασικότερο διακοσμητικό για ένα τέτοιο στολισμό είναι αν μη τι άλλο οι κολοκύθες. Φτιάξε μια διακόσμηση Halloween με διακοσμητικές κολοκύθες που θα βρεις στα φθινοπωρινά διακοσμητικά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Επίλεξε σκέτες ή με ανατριχιαστικές φάτσες.  Έπειτα φτιάξε διακοσμητικά φαντάσματα από σεντόνια ή υφάσματα, γιορτινές γιρλάντες, σκιάχτρα και μούμιες από βαζάκια μαρμελάδας και λευκό χαρτί αφής. Έπειτα φτιάξε και την ανάλογη ατμόσφαιρα με φανάρια και κηροπήγια με μπορντώ κεριά. Τα κλαδιά και ο χειροποίητος ιστός αράχνης θα απογειώσουν το στολισμό σου. Μια έξτρα ανατριχιαστική πινελιά είναι τα Lemax της σειράς Spooky Town.

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας με θέμα Halloween

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας σε παστέλ χρωματισμούς

Μπορεί τα παστέλ χρώματα να τα συναντούσαμε μέχρι πρότινος στην ανοιξιάτικη διακόσμηση τώρα τα βλέπουμε και στο φθινόπωρο. Φτιάξε μια ιδιαίτερη και μοντέρνα διακόσμηση βιτρίνας με παστελ αποχρώσεις όπως το baby pink, το baby blue, το lime και το λευκό. Πρόσθεσε μερικές χρυσές πινελιές για περισσότερη λάμψη. Πλαισίωσε το στολισμό σου με μίνιμαλ, μοντέρνες γραμμές όπως γεωμετρικά φανάρια, γυάλινα κουτιά, χρυσούς κρίκους και μεταλλικά κηροπήγια στο ίδιο στυλ. Επίλεξε τα φθινοπωρινά διακοσμητικά σου στην ίδια χρωματική παλέτα και πρόσθεσε ευκάλυπτο για να δώσεις μια φυσική υπόσταση στο χώρο. Το αποτέλεσμα θα είναι φαντασμαγορικό και θα καταπλήξει τα πλήθη.

Φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας σε παστέλ χρωματισμούς

Ρουστίκ διακόσμηση βιτρίνας για φθινόπωρο

Το ρουστίκ ύφος είναι μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει πάντα και παντού. Σε αυτήν τη φθινοπωρινή διακόσμηση βιτρίνας βασικό στοιχείο είναι το ξύλο. Διάλεξε υφάσματα λινάτσας και καμβά. Έπειτα, επίλεξε πινακίδες, ξύλινα διακοσμητικά, καφάσια και ξύλινους δίσκους που θα συνδυάσεις με ξύλινα φανάρια. Χρησιμοποίησε επίσης, φθινοπωρινά στεφάνια, γιρλάντες από φθινοπωρινά φύλλα, στάχυα, λεβάντες και κλαδιά για να απογειώσεις τον στολισμό βιτρίνας. Σαν τελείωμα πρόσθεσε μερικές χρωματικές πινελιές για να σπάσει το συνεχόμενο φυσικό χρώμα του ξύλου.

Ρουστίκ διακόσμηση βιτρίνας για φθινόπωρο

Boho στολισμός βιτρίνας με αποξηραμένα

Φέτος το φθινόπωρο ένωσε τις δυο τάσεις, τα αποξηραμένα και το χρώμα της τερακότας και όλα αυτά υπό μια boho αισθητική και φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Σε αυτή τη διακόσμηση βιτρίνας κυριαρχούν τα αποξηραμένα και οι γήινοι τόνοι. Φτιάξε έναν υπέροχο χώρο από ακατέργαστες υφές και υφάσματα. Έπειτα γέμισε τον με βάζα και κεραμικά κασπώ σε ανάλογες αποχρώσεις γεμάτα με pampas grass, Babala, φασκόμηλα κ.α. Έπειτα πρόσθεσε boho καλάθια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Στόλισε το τοίχο με μεταλλικούς δίσκους σε χάλκινο χρώμα και πρόσθεσε γιρλάντες με φθινοπωρινά λουλούδια και φυλλώματα.

Boho στολισμός βιτρίνας με αποξηραμένα

Φθινοπωρινή βιτρίνα αντικέ

Για ένα μαγαζί ή/και μια βιτρίνα με εκλεκτή ταυτότητα και πολυτελή χαρακτήρα τότε η τέλεια επιλογή είναι ο φθινοπωρινός αντικέ στολισμός. Συνδύασε Τόλμησε έντονα χρώματα όπως το πετρόλ, το μπορντώ και το χρυσό. Ξεκινώντας από τα υφάσματα επίλεξε μπλε και πράσινο χρώμα. Έπειτα συνδύασε χρυσά κηροπήγια σε διάφορα σχέδια με βάζα διακόσμησης σε πετρόλ χρωμα. Στόλισε επίσης πομπώδη βάζα διακόσμησης και αμφορείς σταντ δαπέδου. Αν, μάλιστα, έχεις αρκετό χώρο μπορείς να φτιάξεις και πλούσιες γιρλάντες από φθινοπωρινά λουλούδια και φθινοπωρινά διακοσμητικά. Τέλος, πρόσθεσε βελούδινες κολοκύθες και φθινοπωρινά φύλλα.

Φθινοπωρινή βιτρίνα αντικέ

Φτιάξε μια εποχιακή ατμόσφαιρα σε όλο το μαγαζί σου εμπνευσμένη από τις ομορφιές του φθινοπώρου. Δημιούργησε μια βιτρίνα που σίγουρα όλοι οι περαστικοί θα κοντοσταθούν να τη θαυμάσουν!

[print_link]