Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Ροζ 

Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Ροζ Χρώμα: Μπομπονιέρες & Στολισμός

Όπως το γαλάζιο είναι η πιο διαχρονική και κλασική επιλογή για μια βάπτιση αγοριού, το ίδιο ισχύει και για το ροζ που είναι το πιο διαδεδομένο χρώμα για μια βάπτιση κοριτσιού. Ταιριάζει σε κάθε εποχή και προσαρμόζεται σε διάφορα στυλ και θέματα βάπτισης. Πρόκειται για μια εύκολη διακόσμηση βάπτισης που με μερικές πρωτότυπες πινελιές μπορεί να απογειωθεί δίνοντας ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Βρες εδώ μερικές ιδέες για DIY βάπτιση σε ροζ και οργάνωσε μια μοναδική χειροποίητη βάπτιση για την μικρή σου πριγκίπισσα.

Χρώματα και θέματα για μια βάπτιση σε ροζ

Στις ιδέες για DIY βάπτιση σε ροζ βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσεις να οργανώνεις όλο το event είναι η χρωματική παλέτα και τα θέματα βάπτισης που τυχόν θα επιλέξεις. Το ροζ είναι πολύ όμορφο χρώμα που συνδυάζεται εξαιρετικά με το χρυσό δίνοντας μια αριστοκρατική βάπτιση κοριτσιού σε ροζ – χρυσό. Αν θέλεις μια πιο ανοιξιάτικη βάπτιση συνδύασε το ροζ με παστελ χρωματισμούς του πράσινου και του γαλάζιου σε ένα φλοράλ μοτίβο. Για μια καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού συνδύασε τις αποχρώσεις του ροζ με έντονο μπλε και πράσινο. Στις ιδέες για χειμωνιάτικη βάπτιση βρίσκει κανείς το αντικέ χρυσό με το απαλό ροζ και το σάπιο μήλο. Για μια πιο φθινοπωρινή προσέγγιση κάνε μια εντυπωσιακή μίξη του ροζ με το χάλκινο και το λευκό. Αν από την άλλη θέλεις μια vintage βάπτιση κοριτσιού επίλεξε τον χρωματικό συνδυασμό ροζ – λευκό – καφέ. Θέματα βάπτισης που μπορείς να διαλέξεις με βασικό χρώμα το ροζ είναι ο κύκνος, το φλαμίνγκο, η πεταλούδα, το σύννεφο, το παγωτό, το θέμα βάπτισης λουλούδια, ή το vintage. Αυτά, φυσικά, είναι ενδεικτικά αφού οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες.

Χρώματα και θέματα για μια βάπτιση σε ροζ

Μπομπονιέρες βάπτισης σε ροζ

Στις ιδέες για DIY βάπτιση σε ροζ βρίσκουμε και τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Οι προτάσεις κι εδώ πολλές. Χρησιμοποίησε έτοιμα πουγκιά σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ ή κομμένα υφάσματα και κάνε περίτεχνα δεσίματα με ροζ κορδέλες, κορδόνια και σύρματα. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με ένα βασικό διακοσμητικό στοιχείο και έπειτα να στολίσεις με πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες όπως πομ – πομ, φουντίτσες, χάντρες και στρας. Αν θέλεις μπομπονιέρες αντικείμενα τότε θα σου προτείναμε να διαλέξεις μίνι γυάλινες καμπάνες, μίνι φοντανιέρες και άλλα πρωτότυπα κουτάκια για μπομπονιέρες στα οποία θα προσθέσεις ροζ λεπτομέρειες. Από τις πιο απλές ιδέες για μπομπονιέρες μέχρι τις πιο περίτεχνες το αποτέλεσμα θα είναι έτσι και αλλιώς μοναδικό. Για περισσότερη λεπτομέρεια επίλεξε πεντανόστιμα κουφέτα στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης.

Μπομπονιέρες βάπτισης σε ροζ

DIY ροζ μαρτυρικά βάπτισης

Στις ιδέες για βάπτιση κορίτσι ροζ προσάρμοσε και τα υλικά για τα μαρτυρικά που θα φτιάξεις. Δημιούργησε με τα χεράκια σου DIY μαρτυρικά κολιέ, πρωτότυπα βραχιόλια, χειροποίητα μαξιλαράκια, μπρελόκ ή κλασικά μαρτυρικά με παραμάνα. Χρησιμοποίησε υλικά για κοσμήματα όπως μεταλλικούς κρίκους, λουλούδια, φουντίτσες και ματάκια για να τα στολίσεις. Επίλεξε, επίσης, μεταλλικά σταυρουδάκια ή κωνσταντινάτα. Ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στις δημιουργίες σου πρόσθεσε πέρλες, φτερά και στρας. Αν πάλι έχεις επιλέξει μια θεματική βάπτιση τότε συνδύασε και θεματικά διακοσμητικά για μαρτυρικά. 

DIY ροζ μαρτυρικά βάπτισης

Ροζ ανθοστολισμός βάπτισης 

Ο ανθοστολισμός απογειώνει κάθε διακόσμηση βάπτισης. Επίλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια σε ροζ αποχρώσεις  και φτιάξε πλούσια μπουκέτα. Στόλισε τις ανθοσυνθέσεις σε διακοσμητικά βάζα ή σταντ δαπέδου. Εναλλακτικά, φτιάξε  γιρλάντα για το τραπέζι της δεξίωσης ή για το backdrop που θα φωτογραφηθούν οι καλεσμένοι σου. Επίλεξε τριαντάφυλλα, τουλίπες, ορχιδέες, λίλιουμ, ορτανσίες και συνδύασε τα με ευκάλυπτο και pampas grass. Για μια μοντέρνα και πρωτότυπη διακόσμηση στόλισε αψίδες και μεταλλικούς κύκλους. Οι γεμάτες ανθοσυνθέσεις και οι γιρλάντες θα δώσουν ζωντάνια και χρώμα στο χώρο ενώ το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι αριστοκρατικό και μεγαλοπρεπές.

Ροζ ανθοστολισμός βάπτισης 

Διακοσμητικά για βάπτιση σε ροζ

Εξίσου σημαντικά για μια βάπτιση ροζ για κορίτσι είναι και τα διακοσμητικά που θα πλαισιώσουν τη χειροποίητη βάπτιση του μωρού σου. Παίξε περισσότερο με το μέταλλο και το πλεξιγκλάς και λιγότερο με το ξύλο σαν υλικά. Επίλεξε χρυσά μεταλλικά κουτιά, γεωμετρικά φανάρια και μεταλλικά κηροπήγια για μια μοντέρνα νότα στο στολισμό βάπτισης. Πρόσθεσε γυάλινες καμπάνες και κρέμασε από ψηλά μπάλες με τρύπα γεμάτες με λουλούδια ή κεριά και votive.  Για μια ρομαντική βάπτιση κοριτσιού συνδύασε επίσης διακοσμητικά κλουβιά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Τέλος, για μια χειμωνιάτικη βάπτιση κοριτσιού πρόσθεσε μπόες και σε ροζ αποχρώσεις. Φυσικά, σε αυτή τη λογική θα παίξουν και τα θεματικά διακοσμητικά που πιθανόν θα χρειαστεί να επιλέξεις. 

Διακοσμητικά για βάπτιση σε ροζ

Ροζ candybar βάπτισης

Το τραπέζι ευχών ή/και το candybar βάπτισης είναι εκείνη η γωνιά που έχει πάντα μια εντυπωσιακή διακόσμηση όπου εκεί οι καλεσμένοι θα γλυκαθούν και θα ευχηθούν στο κοριτσάκι σου. Δώσε, λοιπόν, ιδιαίτερη έμφαση στο στήσιμο του. Συνδύασε μοντέρνα χρυσά κηροπήγια με διακοσμητικά βάπτισης από plexiglass και καθρέπτη δίνοντας μια chic αισθητική και διάτρητη λάμψη. Επίλεξε και το ανάλογο βιβλίο ευχών ή ακόμα καλύτερα δες πως να φτιάξεις τα δικά σου DIY ευχολόγια βάπτισης. Για το candybar βάπτισης χρησιμοποίησε μεταλλικές και ξύλινες πιατέλες, εταζέρες και δίσκους όπου θα σερβίρεις τα γλυκά βάπτισης. Δώσε το απαραίτητο ύψος με πομπώδη γυάλινα είδη με χρωματιστά κουφέτα. Μια μοντέρνα ιδέα είναι να φτιάξεις ένα backdrop πίσω από το candybar με μοναδικά υφάσματα, μπαλόνια και ανθοσυνθέσεις. Χρυσές και κρυστάλλινες λεπτομέρειες θα απογειώσουν το στολισμό σου. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά επίλεξε και τα ανάλογα χρωματικά γλυκά βάπτισης καθώς και την τούρτα βάπτισης που θα κοσμεί το το dessert table. 

Ροζ candybar βάπτισης

Δεξίωση και centerpieces ροζ βάπτισης

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο στολισμό δεξίωσης. Επίλεξε μεγάλα διακοσμητικά σταντ, επιδαπέδια βάζα διακόσμησης και αψίδες. Διακόσμησε τα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών ροζ. Συνδύασε τα με μπαλόνια και χάρτινα φανάρια στην ανάλογη χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει. Για το στολισμό τραπεζιού βάπτισης φτιάξε DIY centerpieces βάπτισης με μεταλλικά κουτιά, καφάσια, κλουβιά ή με μοντέρνους μεταλλικούς δίσκους με καθρέπτη. Γέμισε τα με κεριά και votive, με βάζα και λουλούδια, με την αρίθμηση τραπεζιού ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Μια άλλη ιδέα αν και εφόσον έχεις μακρόστενα τραπέζια είναι να φτιάξεις πλούσιες γιρλάντες με λουλούδια. Βέβαια, ανάλογα με την εποχή που θα γίνει η βάπτιση και με το στυλ που έχεις επιλέξει μπορείς να φτιάξεις υπέροχες και πρωτότυπες κατασκευές βάπτισης.

Δεξίωση και centerpieces ροζ βάπτισης

Το ροζ χρώμα παραμένει διαχρονικό και πάντα κατέχει υψηλή θέση στις τάσεις βάπτισης. Μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα χρώματα και στυλ δίνοντας ένα πρωτότυπο και κομψότατο αποτέλεσμα. Κάνε μοναδικές επιλογές και φτιάξε μια υπέροχη και εντυπωσιακή χειροποίητη βάπτιση με τα χεράκια σου.

[print_link]