8 Ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού

8 Ιδέες για Καλοκαιρινή Βάπτιση Κοριτσιού

Ήρθε η στιγμή που θα δώσεις στο κοριτσάκι σου το όνομα που θα την συντροφεύει μια ζωή σε μια καλοκαιρινή βάπτιση. Αφού προγραμμάτισες όλα τα διαδικαστικά, σειρά έχει το καλοκαιρινό θέμα βάπτισης που θα επιλέξεις. Εδώ θα βρεις ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού που παίρνουν έμπνευση από το ανέμελο και παιχνιδιάρικο μοτίβο του καλοκαιριού. Πάρε έμπνευση και φτιάξε μια θεματική βάπτιση με τα χεράκια σου.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού γοργόνα

Μια από τις αγαπημένες μας ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού είναι η βάπτιση με θέμα γοργόνα. Η βάπτιση κοριτσιού με στολισμό γοργόνα θα διαμορφωθεί στις αποχρώσεις του λιλά, τυρκουάζ και βεραμάν με λευκές πινελιές. Για τη DIY διακόσμηση βάπτισης χρησιμοποίησε καλοκαιρινά διακοσμητικά, αστερίες, κοχύλια και θαλασσόξυλα. Έπειτα σκόρπισε κατά τόπους πέρλες για ένα chic αποτέλεσμα. Συμπεριέλαβε, εξίσου καράβια και φάρους σε απαλούς τόνους καθώς και λευκά φανάρια σε διάφορα μεγέθη για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Για το τραπέζι δεξίωσης φτιάξε DIY centerpieces με γυάλινα είδη, κοχύλια και διακοσμητικές γοργόνες. Στο θέμα βάπτισης συμπεριέλαβε και τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Μια ιδέα είναι με γυάλινα βαζάκια τα οποία μπορείς διακοσμήσεις τα καπάκια τους με κοχύλια και πέρλες. Είναι σίγουρα ένα hot θέμα βάπτισης κορίτσι 2021.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού γοργόνα

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού παγωτό

Στις πρωτότυπες ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού ανήκει και το παγωτό. Επίλεξε μια έντονη χρωματική παλέτα με φούξια, πράσινες και μωβ αποχρώσεις. Για τον ανθοστολισμό βάπτισης διάλεξε λουλούδια τεχνητά σε έντονα χρώματα τα οποία θα διακοσμήσεις σε σταντ δαπέδου και γυάλινα είδη. Διακόσμησε, επίσης φλαμίνγκο και χειροποίητες γιρλάντες με παγωτά από χωνάκια λινάτσας ή χάρτινα. Δώσε την αίσθηση του καλοκαιρινού πάρτυ στο candybar τοποθετώντας χρωματιστές σαμπανιέρες με καλοκαιρινά γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια.  Συνδύασε τις με πολύχρωμα κασπό και γυάλες με καπάκι τις οποίες θα έχεις γεμίσει με πολύχρωμα κουφέτα και γλυκά βάπτισης. Για το τραπέζι δεξίωσης αλλά και το τραπέζι ευχών φτιάξε καλοκαιρινά centerpieces με τα χεράκια σου. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά βάπτισης ξύλινα παγωτά, χαρτιά αφής και διακοσμητικά κεράσια.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού παγωτό

Τροπική βάπτιση κοριτσιού

Αυτή την ιδέα την είδαμε και στη DIY καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού αφού το τροπικό θέμα με την πολυχρωμία και την παιχνιδιάρικη ζωηράδα του είναι μια unisex καλοκαιρινή επιλογή. Για το τροπικό στολισμό της βάπτισης διάλεξε λουλούδια και φυλλώματα μονστέρας, μπανανιάς, ανανάδες, καρύδες και εξωτικά πουλιά. Διάλεξε έντονα χρώματα και μοτίβα στα υφάσματα και τα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσεις στο στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Μετέφερε τους καλεσμένους σου σε ένα τροπικό νησί που θα τους μείνει αξέχαστο.

Τροπική βάπτιση κοριτσιού

Ρομαντική βάπτιση κορίτσι με θέμα ουράνιο τόξο

Μια από τις πιο hot ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιών είναι η βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο. Όλα τα υλικά για βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο θα είναι ένας συνδυασμός του λευκού, κίτρινου, βεραμάν και ροζ. Διάλεξε κασπό στις αντίστοιχες αποχρώσεις γεμάτα με κουφέτα βάπτισης και μαρσμέλλοου. Έπειτα, τοποθέτησε στο candybar γυάλες με γλειφιτζούρια ενώ συνδύασε τα με λευκές εταζέρες και δίσκους. Τοποθέτησε γυάλες με βρυσάκι γεμισμένες με δροσιστικούς χυμούς που θα μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι σου σε γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια. Φτιάξε επίσης, την ανάλογη ατμόσφαιρα με λευκά φανάρια και κηροπήγια. Όσον αφορά τις DIY μπομπονιέρες ουράνιο τόξο δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις με τις τόσες ιδέες που υπάρχουν.

Ρομαντική βάπτιση κορίτσι με θέμα ουράνιο τόξο

Θέμα βάπτισης Φρίντα Κάλο

Στα hot θέματα βάπτισης κοριτσιού είναι με διαφορά η Φρίντα Κάλο. Ταιριάζει, μάλιστα, τέλεια σε μια καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού αφού συνδυάζει έντονα χρώματα και διαφορετικά μοτίβα που παίρνουν έμπνευση από τη μεξικάνικη κουλτούρα. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά κακτάκια σε διάφορα μεγέθη, πινιάτες και πολύχρωμα χάρτινα φανάρακια. Για την ανάλογη ατμόσφαιρα διάλεξε ξύλινα φανάρια μπαμπού. Στο candybar βάπτισης δρόσισε τους καλεσμένους σου χρησιμοποιώντας γυάλες με βρυσάκι σε σχήμα κάκτου και αντίστοιχες πιατέλες και δίσκους. Στη θεματική βάπτιση Frida κοριτσιού δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα υφάσματα, τις μπομπονιέρες βάπτισης και άλλες μικρές πινελιές με την ίδια την φιγούρα της Frida Kahlo.

Θέμα βάπτισης Φρίντα Κάλο

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού φλαμίνγκο

Μια ακόμη καλοκαιρινή ιδέα για βάπτιση κοριτσιού είναι το φλαμίνγκο. Αυτή η θεματική βάπτισης έχει σαν βάση της την τροπική αισθητική και το ροζ χρώμα του εξωτικού πουλιού. Επίλεξε, λοιπόν, υλικά για βάπτιση με θέμα φλαμίνγκο όπως διακοσμητικά φλαμίνγκο σε διάφορα μεγέθη για να διακοσμήσεις την εκκλησία, το τραπέζι ευχών και τη δεξίωση. Συνδύασε χρωματιστά βότσαλα σε γυάλες, μπουκάλια, βαζάκια και κηροπήγια με καλοκαιρινή διάθεση. Για τον ανθοστολισμό φτιάξε μπουκέτα από τροπικά φυλλώματα και χρωματικά έντονα λουλούδια. Στο ίδιο στυλ θα κινηθούν και τα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης που θα επιλέξεις.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού φλαμίνγκο

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα λεμόνι

Ένα  καλοκαιρινό θέμα βάπτισης κοριτσιού που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος είναι το λεμόνι. Έχει πολλά έντονα ρουστίκ στοιχεία συνδυασμένα με το κίτρινο και το πράσινο χρώμα του λεμονιού. Ξύλινα φανάρια, κηροπήγια θα συνδυαστούν τέλεια με ξύλινα καφάσια, εταζέρες και πιατέλες. Όλα αυτά σε ένα χρωματικό συνδυασμό του κίτρινου, του λευκού και του πράσινου. Για τον ανθοστολισμό σου χρησιμοποίησε ως επί το πλείστο ηλίανθους και ανθούς λεμονιάς. Γέμισε γυάλινα βάζα διακόσμησης με φέτες λεμονιού ή ακόμη και ολόκληρα λεμόνια. Φτιάξε μπουκέτα για βάζα ή σταντ βάπτισης καθώς και γιρλάντες από αυτούς. Ανάλογες θα είναι και οι μπομπονιέρες με υφάσματα με λεμόνια ή διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε σχήμα λεμονιού.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα λεμόνι

Boho Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού

Τα τελευταία χρόνια η bohemian κουλτούρα είναι το απόλυτο trend και ταιριάζει τέλεια σε μια βάπτιση κοριτσιού το καλοκαίρι. Για να οργανώσει μια boho καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού επίλεξε μακραμέ, ονειροπαγίδες και φτιάξε μια χειροποίητη σκηνή με λευκά υφάσματα, καλάμια και φτερά. Τοποθέτησε, επίσης, διάφορα κλουβιά και γέμισε τα με πουλάκια, πεταλούδες και φτερά. Τα χρώματα που θα βασίσεις τη διακόσμηση σου θα είναι το ροζ, το λευκό και το εκρού. Μπορείς να προσαρμόσεις το θέμα και σε DIY βάπτιση με βεραμάν αποχρώσεις.

Boho καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη και εμπνευσμένη από τις ομορφιές του καλοκαιριού είμαστε σίγουροι ότι φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό θέμα βάπτισης σαν παραμύθι.

[print_link]