Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Γαλάζιο

Ιδέες για DIY Βάπτιση σε Γαλάζιο Χρώμα: Μπομπονιέρες & Στολισμός

Το γαλάζιο είναι ίσως το πιο διαδεδομένο χρώμα στη βάπτιση αγοριού. Είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε εποχή και στυλ. Μπορεί κανείς να πει ότι είναι η πιο ασφαλής και κλασική επιλογή για μια DIY βάπτιση αφού προσαρμόζεται σε όλα τα θέματα βάπτισης αγόρι. Εδώ θα βρεις μερικούς συνδυασμούς και ιδέες για DIY βάπτιση σε γαλάζιο. Είναι τόσες πολλές οι επιλογές που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Πάρε έμπνευση και φτιάξε μια υπέρλαμπρη βάπτιση για τον μπόμπιρα σου.

Χρωματικοί συνδυασμοί για βάπτιση σε γαλάζιο

Αρχικά στις ιδέες για DIY βάπτιση σε γαλάζιο θα δούμε ποιοι είναι οι πιο hot χρωματικοί συνδυασμοί στα θέματα για βάπτιση αγοριού 2022. Για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού συνδύασε το γαλάζιο με το navy μπλε και το λευκό δίνοντας νησιωτικό χαρακτήρα στη βάπτιση. Παραμένοντας στο ίδιο μοτίβο μπορείς να συνδυάσεις το γαλάζιο με το βεραμάν, το μπεζ και το λευκό για να φτιάξεις ένα στολισμό με θαλασσινό θέμα. Για μια vintage βάπτιση αγόρι συνδύασε το γαλάζιο με το μπεζ και πλαισίωσε τη διακόσμηση με vintage διακοσμητικά βάπτισης. Εξίσου μοντέρνος χρωματικός συνδυασμός είναι το γαλάζιο με το λευκό, το πράσινο και το κίτρινο. Αυτή τη παλέτα την συναντάμε μάλιστα και στις ιδέες για βάπτιση κορίτσι. Αν θέλεις ένα πιο μονόχρωμο αποτέλεσμα επίλεξε διάφορες αποχρώσεις του γαλάζιου και ξεκίνα να στήσεις τη χειροποίητη βάπτιση του μωρού σου. 

Χρωματικοί συνδυασμοί για βάπτιση σε γαλάζιο

Μπομπονιέρες βάπτισης σε γαλάζιο

Τα υλικά για τις μπομπονιέρες βάπτισης θα είναι εξίσου στην χρωματική παλέτα που θα έχεις επιλέξει. Μια μοντέρνα ιδέα είναι να φτιάξεις mix and match DIY μπομπονιέρες βάπτισης με έτοιμα πουγκιά σε διαφορετικά αλλά ταιριαστά χρώματα. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις πρωτότυπες κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με γαλάζιες κορδέλες, κορδόνια και μοναδικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Μια κλασική επιλογή είναι και τα χρωματιστά κουτάκια βάπτισης. Μπορείς να τα στολίσεις όπως θέλεις αφού σου δίνονται πολλές δυνατότητες. Μια ιδέα που είδαμε πολύ από πέρσι και λατρέψαμε είναι οι μπομπονιέρες βάπτισης με ματάκι. Διάλεξε κομμένα υφάσματα, πουγκιά φακέλους, γυάλινους σωλήνες ή ό,τι άλλο θέλεις και διακόσμησε με γαλάζια και μπλε διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα κομψό.

Μπομπονιέρες βάπτισης σε γαλάζιο

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού σε γαλάζιο

Φοβερές ιδέες για βάπτιση αγοριού σε γαλάζιο βρίσκουμε και για τα DIY μαρτυρικά. Χρησιμοποίησε υλικά για μαρτυρικά με βασικό χρώμα το γαλάζιο και κάνε χρωματικές μίξεις ανάλογα και με την υπόλοιπη διακόσμηση. Φτιάξε χειροποίητα βραχιολάκια με γαλάζιες κορδέλες και μικρά διακοσμητικά. Σε αυτή τη λογική είναι και τα πρωτότυπα μαρτυρικά με κορδόνι με φουντίτσα και ξύλινο σταυρουδάκι. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μίνι γυάλινα μπουκαλάκια και να κρεμάσεις εσωτερικά το σταυρουδάκι και τις κορδέλες σου. Φυσικά και οι κλασικές επιλογές με κορδέλες, κορδόνια και παραμάνες μπορούν να σου δώσουν μια άρτια εικόνα σε γαλάζιο χρώμα. 

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού σε γαλάζιο

Ανθοστολισμός βάπτισης σε γαλάζιες αποχρώσεις

Στους χρωματικούς σου συνδυασμούς θα προσαρμοστεί και ο ανθοστολισμός της βάπτισης. Διάλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια σε γαλάζιο χρώμα και φτιάξε πλούσια μπουκέτα. Πέρα από ανθοσυνθέσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μικρά δενδρύλλια όπως λεμονιές για ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Στόλισε τα μπουκέτα και τα δεντράκια σου σε σταντ βάπτισης, πομπώδη διακοσμητικά βάζα και μεταλλικά κασπώ

Ανθοστολισμός βάπτισης σε γαλάζιες αποχρώσεις

Διακοσμητικά βάπτισης σε γαλάζιο χρώμα

Σειρά έχουν τα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσεις για να στήσεις το στολισμό της βάπτισης του παιδιού σου. Αρχικά μια ιδέα είναι να τα συνδυάσεις με κάποιο από τα θέματα βάπτισης. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις ουδέτερα στολίδια και διακοσμητικά. Για ένα πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο αποτέλεσμα προτίμησε το μέταλλο, το πλεξιγκλάς και το γυαλί. Για μια πιο vintage και γήινη προσέγγιση επίλεξε σαν βασικό σου υλικό το ξύλο. Διάλεξε ανοιχτόχρωμα διακοσμητικά για δώσεις μια αίσθηση καθαρότητας και ζωντάνιας στο γαλάζιο μοτίβο σου. Επίλεξε φανάρια, κλουβιά και κηροπήγια σε λευκό χρώμα ή διάφανα γυάλινα για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης. Πρόσθεσε, επίσης, ανοιχτόχρωμα καλάθια και καφάσια τα οποία θα γεμίσεις με τις μπομπονιέρες βάπτισης, διακοσμητικά ή τα γλυκά βάπτισης. Ανάλογα με το θέμα και την εποχή επίλεξε και διακοσμητικά βάπτισης που θα απαντούν στην χρωματική σου παλέτα.

Διακοσμητικά βάπτισης σε γαλάζιο χρώμα

Τραπέζι ευχών και candybar βάπτισης γαλάζιο

Φτιάξε μια εξίσου φαντασμαγορική γωνιά στη βάπτιση στήνοντας ένα τραπέζι ευχών ή/και candybar βάπτισης με γαλάζιες πινελιές. Διάλεξε και για εδώ φανάρια του ανάλογου στυλ για να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα και συνδύασε τα με μικρά και μεγάλα διακοσμητικά. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις βιβλία ευχών γαλάζια ή να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου. Αν θέλεις να συνδυάσεις μαζί και το candybar βάπτισης χρησιμοποίησε πιατέλες, εταζέρες και δίσκους με γλυκά για καλεσμένους βάπτισης που θα ταιριάζουν στο θέμα και τη χρωματική σου παλέτα. Έπειτα πλαισίωσε το τραπέζι με κασπώ γεμάτα γλειφιτζούρια, cake pops ή ό,τι άλλο γλυκό θέλεις. Δώσε ύψος στο χώρο με τα κατάλληλα γυάλινα είδη γεμάτα με κουφέτα, μαρσμέλλοου και άλλα πεντανόστιμα γλυκίσματα στους ανάλογους χρωματισμούς.  Φυσικά δεν θα λείπουν και τα αντίστοιχα υφάσματα και ράνερ.

Τραπέζι ευχών και candybar βάπτισης γαλάζιο

Δεξίωση βάπτισης σε γαλάζιο χρώμα

Ένα ιδανικό πάρτυ ή δεξίωση βάπτισης με κυρίαρχο το γαλάζιο είναι πολύ όμορφο να διεξαχθεί σε κάποιον ανοιχτό χώρο ή κοντά στη θάλασσα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εναλλακτικά, βρες χώρους δεξιώσεων με διάχυτο φως που θα αναδεικνύουν τον στολισμό σου. Φτιάξε υπέροχα DIY centerpieces βάπτισης με δίσκους, κασπώ, γυάλινα βαζάκια, κεριά και votive ή ακόμη και μικρές γλαστρούλες. Ό,τι και αν επιλέξεις συνδύασε το με την κατάλληλη αρίθμηση τραπεζιού. Για το συνολικό στολισμό βάπτισης χρησιμοποίησε και εδώ πομπώδη σταντ βάπτισης και επιδαπέδια διακοσμητικά βάζα. Τέλος, μπορείς να επιλέξεις για το στολισμό σου μπαλόνια, χάρτινες μπάλες και βεντάλιες στους αντίστοιχους χρωματισμούς. 

Δεξίωση βάπτισης σε γαλάζιο χρώμα

Το γαλάζιο είναι εκείνο το χρώμα που πλαισιώνει εξαιρετικά θέματα για βάπτιση αγοριού φθινόπωρο, άνοιξη, καλοκαίρι ακόμη και χειμώνα. Προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε στυλ με το αποτέλεσμα να είναι πάντα μοναδικό. Με το δικό σου προσωπικό γούστο και φαντασία είμαστε σίγουροι ότι θα απογειωθεί.

[print_link]