ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου

6+1 Ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την Άνοιξη. Παράλληλα, μας δημιουργείτε η επιθυμία να περνάμε χρόνο στο μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα μας ολοένα και περισσότερο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να φτιάξουμε μια φρέσκια και χρωματιστή διακόσμηση μπαλκονιού με απλά υλικά και όχι μόνο; Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε παρακάτω 7 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου.

Φανάρια με λουλούδια

Μια ιδέα για ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου είναι τα διαχρονικά φανάρια. Επίλεξε φανάρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και γέμισε τα με διακοσμητικά λουλούδια ή ακόμα και με γλάστρες αν θέλεις να πας ένα βήμα παρά πέρα την διακόσμηση μπαλκονιού με φαναράκια. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις μέσα σε αυτά λαμπάκια μπαταρίας και να δημιουργήσεις μια ατμοσφαιρική διακόσμηση εξωτερικού χώρου σπιτιού.

Φανάρια με λουλούδια

Ανοιξιάτικα στεφάνια

Δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου τα ανοιξιάτικα στεφάνια. Δημιούργησε με τα χεράκια σου πρωτότυπα και οικονομικά στεφάνια με απλά υλικά και δώσε μια χαρούμενη νότα στη διακόσμηση αυλής σπιτιού, εκτός από την ανοιξιάτικη διακόσμηση εξώπορτας σου. Φτιάξε στεφάνια με λουλούδια, διακοσμητικά και κορδέλες και δημιούργησε μια εντυπωσιακή DIY κατασκευή.

Ανοιξιάτικα στεφάνια

Κασπώ με λουλούδια και κλαδιά

Χρησιμοποίησε για τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου στο μπαλκόνι, χρωματιστά κασπώ με λουλούδια και κλαδιά. Δε χρειάζεται να είναι αληθινά. Μπορείς να τα γεμίσεις με μός και να στερεώσεις πάνω διακοσμητικά τεχνητά λουλούδια και κλαδιά. Αν μάλιστα επιδιώκεις και μια πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου, μπορείς να προσθέσεις πασχαλινά αυγά και διακοσμητικά δίνοντας γιορτινή διάθεση στη διακόσμηση κήπου εκτός από την βεράντα ή το μπαλκόνι σου.

Κασπώ με λουλούδια και κλαδιά

Καφάσια με γλάστρες

Για διακόσμηση αυλής με γλάστρες χρησιμοποίησε καφάσια. Γέμισε καφάσια με γλάστρες και φυτά και τοποθέτησε τα σε διάφορα επίπεδα προσθέτοντας χρώμα στη διακόσμηση βεράντας 2019. Είναι κάτι τόσο απλό, ωστόσο θα κάνει πιο ζεστό και μοντέρνο το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου!

Καφάσια με γλάστρες

Κλουβιά με διακοσμητικά

Τα διακοσμητικά κλουβιά είναι μια καταπληκτική πρόταση για ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου. Διάλεξε τα κλουβιά που σου αρέσουν και στόλισε τα με ανοιξιάτικα διακοσμητικά, λουλούδια, κορδέλες. Συνδυάζεται τέλεια με μια διακόσμηση μπαλκονιού με κουρτίνες και υφάσματα δίνοντας ένα ρομαντικό αποτέλεσμα!

Κλουβιά με διακοσμητικά

Ταμπέλες

Οι ταμπέλες και οι πινακίδες είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να απογειώσει τη δημιουργία σου και να μοιάζει σαν τις αυλές σπιτιών  από φωτογραφίες περιοδικών. Πρόσθεσε στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σου πινακίδες με κάποια έκφραση ή σχέδιο. Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά φύλλα ή λουλούδια στην πινακίδα σου και μετέτρεψε αυτόματα το μπαλκόνι σου σε μια ανοιξιάτικη γωνιά.

Ταμπέλες

Μαξιλάρια και μικροέπιπλα

Φυσικά δεν πρέπει να λείπουν τα μικροέπιπλα, τα μαξιλάρια και τα υφάσματα από τον ανοιξιάτικο στολισμό σου. Επίλεξε ανάλογα με το στυλ σου αντίστοιχα χρώματα και σχέδια. Πάντως είτε πρόκειται για διακόσμηση αυλής με πέτρα είτε πρόκειται για διακόσμηση μπαλκονιού με μπαμπού θα σου προτείναμε να διαλέξεις ζωντανά και ανοιξιάτικα χρώματα για ένα φρέσκο αποτέλεσμα! Παραβάν, σκαμπώ και διακοσμητικές σκάλες είναι λίγα από τα διακοσμητικά μικροέπιπλα που θα μεταμορφώσουν τον εξωτερικό σου χώρο.

Μαξιλάρια και μικρό – έπιπλα

Όταν ο ήλιος αρχίζει να λάμπει και ο καιρός γίνεται ζεστός, είναι διασκεδαστικό να γιορτάσουμε τη φρέσκια εποχή της Άνοιξης με τη διακόσμηση του μπαλκονιού, της βεράντας ή της αυλής. Φυσικά χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία και χρησιμοποιώντας πάντα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας!

[print_link]