Διακοσμητικά για μπομπονιέρες Πως να τα επιλέξεις;

Ιδέες για Διακοσμητικά Μπομπονιέρας: Πώς να τα επιλέξεις;

Οι μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο αφού όλοι οι καλεσμένοι περιμένουν να δουν τη πρωτοτυπία και τη φαντασία σου. Έχεις επιλέξει να φτιάξεις DIY μπομπονιέρες γάμου ή DIY μπομπονιέρες βάπτισης; Αυτό είναι τέλειο, διότι το μοναδικό σου στυλ θα δώσει ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Ωστόσο τι γίνεται με τα διακοσμητικά μπομπονιέρας; Πως θα επιλέξεις αυτά που θα ταιριάζουν περισσότερο στο μυστήριο και το ύφος της υπόλοιπης διακόσμησης; Ετοιμάσαμε για σένα μια εκτενή λίστα με όλα τα είδη διακοσμητικών για μπομπονιέρες ώστε να δεις όλες τις ιδέες για διακοσμητικά μπομπονιέρας και να κάνεις την ιδανικότερη επιλογή για τις κατασκευές σου.

Ξύλινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες

Τα ξύλινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες είναι ιδανικά τόσο για βάπτιση όσο και για γάμο. Δίνουν μια φυσική ομορφιά ενώ είναι ιδανικές για boho ή ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου. Προτιμώνται εξίσου και στη μπομπονιέρα βάπτισης αφού μπορείς να βρεις πολλά θεματικά σχέδια που θα πλαισιώσουν το υπόλοιπο θέμα βάπτισης. Πέρα από αυτό τα ξύλινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες βάπτισης θα δώσουν και τη κατάλληλη παιδικότητα. Γενικότερα, πάντως είναι από τις πιο οικονομικές επιλογές αν το budget σου είναι περιορισμένο.

Ξύλινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες

Μεταλλικά στοιχεία για μπομπονιέρες

Σειρά έχουν τα μεταλλικά στοιχεία για μπομπονιέρες. Είναι ίσως πιο διαδεδομένα στις μπομπονιέρες γάμου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται τέλεια και στις μπομπονιέρες βάπτισης. Επίλεξε γούρια, καμέο, δέντρα της τύχης και άλλα μεταλλικά διακοσμητικά ανάλογα με το θέμα σου. Κρέμασε τα σε πουγκιά γάμου ή βάπτισης, στόλισε τα σε κομμένα υφάσματα ή κουτιά. Το αποτέλεσμα θα είναι φινετσάτο και κομψό.

Μεταλλικά στοιχεία για μπομπονιέρες

Πλεξιγκλάς διακόσμηση για μπομπονιέρες

Μια από τις πιο μοντέρνες ιδέες για διακοσμητικά μπομπονιέρας που ήρθε για να μείνει στο γάμο και τη βάπτιση είναι το υλικό πλεξιγκλάς. Γιατί, λοιπόν, να μη το χρησιμοποιήσεις και στις χειροποίητες μπομπονιέρες σου; Δώσε μοντέρνο στυλ στις κατασκευές σου, φτιάχνοντας κρεμαστές μπομπονιέρες και όχι μόνο. Μια άλλη επιλογή είναι να στολίσεις αυτά τα φοβερά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης σε γυάλινα κουτάκια. Είναι από εκείνα τα υλικά για μπομπονιέρες που πολύ εύκολα μπορούν να σαγηνεύσουν τα βλέμματα με τη λάμψη και τη κομψότητα τους.

Πλεξιγκλάς διακόσμηση για μπομπονιέρες

Γυάλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας

Μια από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για διακοσμητικά μπομπονιέρας είναι τα γυάλινα. Γυάλινα είδη μπορεί να είναι κλεψύδρες, votive ακόμα και άλλα γυάλινα στολίδια για μπομπονιέρες γάμου, βάπτισης ή αρραβώνα.  Δένουν τέλεια σε μοντέρνο ή αντίθετα σε ένα vintage γάμο. Εξίσου ταιριάζουν περίφημα σε μια ρομαντική βάπτιση για κορίτσι. Πρόσφερε στους καλεσμένους σου εντυπωσιακές γυάλινες μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, που θα τους μείνει και σαν αναμνηστικό.

Γυάλινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες

Υφασμάτινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες

Τα υφασμάτινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες χρησιμοποιούνται κατά κόρων σε βαπτίσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή διαθέτουν έντονα χρώματα και μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση που συνδυάζονται τέλεια με τη βάπτιση ενός παιδιού. Πέρα από αυτό, πολλές φορές στις βαπτίσεις υπάρχουν πολύ μικροί καλεσμένοι, οπότε αν έχεις επιλέξει να μη φτιάξεις ξεχωριστή παιδική μπομπονιέρα, τα πάνινα διακοσμητικά θα είναι ασφαλή στα χέρια των παιδιών.

Υφασμάτινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες

Διακοσμητικά μπομπονιέρας φίλντισι

Αυτός ο τύπος σε διακοσμητικά ανεβάζει το budget αλλά κερδίζει σε στυλ και ομορφιά. Τα διακοσμητικά από φίλντισι δημιουργούνται από ένα υλικό που προέρχεται από το μαργαριτοφόρο όστρακο και μαγνητίζει τα βλέμματα ευθύς εξαρχής. Είναι μια ιδανική πρόταση για ένα DIY καλοκαιρινό γάμο ή βάπτιση.

Διακοσμητικά για μπομπονιέρες φίλντισι

Χάρτινα διακοσμητικά μπομπονιέρας

Τέλος, η πιο οικονομική λύση για διακόσμηση σε μπομπονιέρα είναι τα χάρτινα στολίδια. Αν θέλεις να φτιάξεις κάτι πολύ απλό που να ξεχωρίζει στη λεπτομέρεια επίλεξε χάρτινα διακοσμητικά, όπως αυτοκόλλητα και καρτελάκια. Δώσε χαρακτήρα στις χειροποίητες μπομπονιέρες σου χωρίς πολλά χρήματα.

Χάρτινα διακοσμητικά για μπομπονιέρες

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτό το ξέρεις ήδη. Είτε πρόκειται να ντυθείς νυφούλα είτε να βαπτίσεις το παιδάκι σου δώσε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στο πως θα στήσεις το μυστήριο, τη διακόσμηση, τις μπομπονιέρες κ.ο.κ.  Είμαστε σίγουρη πως με εργαλεία την αγάπη για το άλλο σου μισό ή το μωράκι σου και με το μεράκι σου θα φτιάξεις κάτι που θα χαίρει απαράμιλλης ομορφιάς.

[print_link]