Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

17 Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Για το μικρό σου κοριτσάκι θέλεις ό,τι καλύτερο και μοναδικό. Το ίδιο ισχύει και για την βάπτιση του. Έχει έρθει η στιγμή που θα δώσετε στο μωράκι σας το όνομα που θα το συντροφεύει για όλη του τη ζωή σε μια DIY βάπτιση από τα χεράκια σου. Για αυτό και εμείς σου έχουμε μερικά πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού που υπόσχονται να αφήσουν εποχή. Βρες το θέμα βάπτισης που ταιριάζει στο στυλ σου και ξεκίνα να οργανώνεις μια ανεπανάληπτη βάπτιση για την πριγκίπισσα σου.

Θέμα βάπτισης κοριτσιού Frida Kahlo

Ξεκινώντας τη λίστα με τα πιο πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το θέμα βάπτισης Frida Kahlo και το μεξικανικό στολισμό που έχει αυτή η βάπτιση. Για να φτιάξεις αυτή τη DIY βάπτιση κοριτσιού παίξε με έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το φούξια και το έντονο πράσινο. Γέμισε ψάθινα καλάθια και από μπαμπού με μαρσμέλλοου χρωματιστά και πουγκιά βάπτισης με κουφέτα. Για το candybar επίλεξε υλικά για βάπτιση Φρίντα Κάλο, γυάλες με βρυσάκι σε σχήμα κάκτου και αντίστοιχες πιατέλες και δίσκους. Για τη διακόσμηση βάπτισης χρησιμοποίησε ξύλινα φανάρια μπαμπού και διακοσμητικά κακτάκια σε διάφορα μεγέθη. Φυσικά σε ένα τέτοιο θέμα δεν μπορούν να λείπουν τα υφάσματα, οι μπομπονιέρες βάπτισης και άλλες μικρές πινελιές με την ίδια την Frida Kahlo.

Θέμα βάπτισης κοριτσιού Frida Kahlo

Βάπτιση κοριτσιού ουράνιο τόξο

Μια hot ιδέα για βάπτιση κοριτσιού είναι το ουράνιο τόξο. Συνδύασε την παιδική αθωότητα με έντονες χρωματικές πινελιές και το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον ονειρικό. Η χρωματική σου παλέτα θα κυμαίνεται σε λευκό, κίτρινο, βεραμάν και ροζ σε παλ αποχρώσεις. Για το candybar βάπτισης διάλεξε χρωματιστά κασπό ζινκ στα ανάλογα χρώματα και γέμισε τα με κουφέτα βάπτισης και μαρσμέλλοου. Σε γυάλες βάλε τα γλειφιτζούρια σου και συνδύαζε τις με λευκές εταζέρες και δίσκους. Τοποθέτησε γυάλες με βρυσάκι γεμισμένες με δροσιστικούς χυμούς που θα μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι σου σε γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια. Για το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης βάπτισης χρησιμοποίησε λευκά φανάρια και κηροπήγια. Μια DIY ιδέα για το τραπέζι ευχών βάπτισης είναι να φτιάξεις δικιά σου χειροποίητη γιρλάντα από ξύλινα συννεφάκια – ουράνια τόξα από χαρτί αφής που θα ταιριάξει τέλεια με το ανάλογο βιβλίο ευχών από τα χεράκια σου. Τέλος, οι DIY μπομπονιέρες ουράνιο τόξο έχουν πολλές και διάφορες παραλλαγές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ό,τι και να επιλέξεις.

Βάπτιση κοριτσιού ουράνιο τόξο

Θεματική βάπτιση κοριτσιού γοργόνα

Ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού είναι η βάπτιση γοργόνα. Οργάνωσε μια καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα γοργόνα στις αποχρώσεις του λιλά, τυρκουάζ και βεραμάν με λευκές πινελιές. Για το στολισμό της βάπτισης επίλεξε καλοκαιρινά διακοσμητικά, αστερίες και θαλασσόξυλα. Πρόσθεσε καράβια, φάρους και σκόρπισε κατά τόπους πέρλες για ένα chic αποτέλεσμα. Φτιάξε την ανάλογη ατμόσφαιρα με λευκά φανάρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Για το τραπέζι ευχών χρησιμοποίησε γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με κουφέτα λιλά και περλέ. Πρόσθεσε επιπλέον περλέ κουφέτα σε λιλά κασπώ και αχοιβάδες. Γέμισε επίσης θεματικά κουτιά γοργόνα με χαρτί αφής στις αντίστοιχες αποχρώσεις και μάρσμελοου.Στο θέμα βάπτισης συμπεριέλαβε τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Μια ιδέα είναι με γυάλινα βαζάκια τα οποία μπορείς διακοσμήσεις τα καπάκια τους με κοχύλια και πέρλες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες με χάρτινα καλαμάκια και αστερίες σαν καλοκαιρινό διακοσμητικό. Στο ίδιο στυλ θα είναι και τα DIY μαρτυρικά. Συνδυάζοντας απλά υλικά για μαρτυρικά θα έχεις ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Δέσε το μπουκαλάκι με κορδόνι και δημιούργησε ένα μακρύ κολιέ. Γέμισε το με χρυσόσκονες, άμμο ή και μικρά κοχύλια. Έπειτα κόλλησε πάνω ένα μικρό σταυρουδάκι. Θα το δούμε σίγουρα πολύ ψηλά στις τάσεις ως θέμα βάπτισης κορίτσι 2021.

Θεματική βάπτιση κοριτσιού γοργόνα Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Βάπτιση κοριτσιού μονόκερος

Ανήκει εξίσου στα πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού και ολοένα και περισσότερες μαμάδες το προτιμούν. Δεν είναι άλλο από το θέμα βάπτισης μονόκερος. Για να στήσεις μια βάπτιση με θέμα μονόκερος παίξε με χρώματα όπως το  ροζ, λιλά και βεραμάν. Χρησιμοποίησε υφάσματα – ράνερ βάπτισης στις ανάλογες αποχρώσεις και συνδύασε τα με λευκά φανάρια, κασπό και πανέρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Για τη δεξίωση βάπτισης χρησιμοποίησε μπαλόνια, χάρτινες μπάλες, γιρλάντες και υφάσματα σε ροζ, μωβ, λευκό, βεραμάν και κίτρινο χρώμα. Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στη διακόσμηση σου μικρούς και μεγάλους διακοσμητικούς μονόκερους. Για το candybar βάπτισης επίλεξε εταζέρες ροζ και λευκές καθώς και γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με μαρσμέλλοους και κουφέτα στους ανάλογους χρωματισμούς. Τέλος, φτιάξε και τις ανάλογες χειροποίητες μπομπονιέρες. Φτιάξε είτε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με διακοσμητικό μονόκερο είτε με κουτάκια ή κομμένα υφάσματα. Για την παιδική μπομπονιέρα φτιάξε σακουλάκια μονόκερος με διάφορα γλυκίσματα για τα παιδιά ή χάρισε τους παιχνίδια ή διακοσμητικά με θέμα τον μονόκερο. Θα ξετρελαθούν.

Βάπτιση κοριτσιού μονόκερος Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα φλαμίνγκο

Μια από τις καλοκαιρινές ιδέες για βάπτιση κορίτσι είναι το φλαμίνγκο. Αυτό το θέμα βάπτισης συνδυάζει το κοριτσίστικο ροζ με τη φρεσκάδα και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της τροπικής διακόσμησης. Η βάπτιση κορίτσι στολισμός θα κυμαίνεται σε χρώματα του φούξια, του απαλού ροζ, του πράσινου και του λευκού. Φτιάξε έναν ανθοστολισμό βάπτισης με μπουκέτα από τροπικά φυλλώματα και χρωματικά έντονα λουλούδια. Υλικά για βάπτιση με θέμα φλαμίνγκο όπως διακοσμητικά φλαμίνγκο σε διάφορα μεγέθη και σχέδια θα κοσμούν εντυπωσιακά την εκκλησία, το τραπέζι ευχών και το πάρτυ βάπτισης. Συνδύασε χρωματιστά βότσαλα σε γυάλες, μπουκάλια, βαζάκια και κηροπήγια με καλοκαιρινή διάθεση. Στο ίδιο στυλ θα κινηθούν και οι μπομπονιέρες βάπτισης. Φτιάξε διακοσμητικά με φλαμίνγκο για μπομπονιέρες που μένουν και χάρισε στα παιδιά θεματικές παιδικές μπομπονιέρες με τσάντες φλαμίνγκο γεμάτες με κουφέτα, σοκολατάκια, γλειφιτζούρια και άλλα γλυκίσματα στα χρώματα και τα σχέδια της υπόλοιπης βάπτισης.

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα φλαμίνγκο

Βάπτιση κοριτσιού κύκνος

Ένα αγαπημένο θέμα για ρομαντική βάπτιση κορίτσι είναι η βάπτιση κύκνος. Με μια χρωματική παλέτα που κυμαίνεται στο ροζ, το λευκό και το χρυσό θα έχεις μια πολύ σικ και αριστοκρατική DIY βάπτιση. Τόσο για το τραπέζι ευχών όσο και για τον υπόλοιπο στολισμό σου χρησιμοποίησε υλικά για βάπτιση κύκνος και διακοσμητικούς κύκνους σε διάφορα μεγέθη τους οποίους μπορείς να στολίσεις με επιπλέον φτερά – μπόες και στρας. Έπειτα χρησιμοποίησε αμφορείς λευκούς και γέμισε τους με τούλι λευκό – ροζ καθώς και βάζα γυάλινα με λουλούδια. Συνδύασε τα με αντικέ χρυσά φανάρια δίνοντας μια σικ και λίγο vintage νότα στη διακόσμηση σου. Γλύκανε τους καλεσμένους σου με θεματικά γλυκίσματα σερβιρισμένα σε σκούρες χρυσές εταζέρες και πρόσθεσε χρυσά καλάθια και χάρτινα κουτιά σύνθεσης με γλυκά, μάρσμελοου και κουφέτα. Για μπομπονιέρα κύκνος οι ιδέες είναι πολλές. Μπορείς να επιλέξεις ξύλινο διακοσμητικό μπομπονιέρας – κύκνο που θα το στολίσεις με φτερά και θα κρεμάσεις τα κουφέτα. Άλλη πρόταση είναι ένα μεταλλικό κουτάκι με κύκνο που θα το διακοσμήσεις με κορδέλες και πον – πον. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και θα φτιάξεις κάτι μοναδικό.

Βάπτιση κοριτσιού κύκνος Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Βάπτιση με θέμα Νεράιδα

Στα θέματα για βάπτιση κορίτσι 2021 συναντάμε πολύ ψηλά το θέμα Νεράιδα. Για ένα τέτοιο θέμα θα σου προτείναμε να κινηθείς σου προτείνουμε τις αποχρώσεις του μωβ, πράσινου, ροζ, και φυσικού με μερικές πολύχρωμες πινελιές. Το τραπέζι ευχών θα διακοσμηθεί με πεταλούδες και νεράιδες σε πολλά σχέδια και μεγέθη. Στρώσε υφάσματα στα χρώματα του λιλά και του πράσινου. Χρησιμοποίησε κασπό σε έντονες αποχρώσεις και συνδύασε τα με ξύλινα κηροπήγια και φανάρια δίνοντας την αίσθηση του μαγεμένου δάσους. Δώσε περισσότερη ζωντάνια στην διακόσμηση σου χρησιμοποιώντας ανοιξιάτικα διακοσμητικά όπως νάνους και πουλάκια. Σε αυτό το θέμα βάπτισης σημαντικό ρόλο παίζει ο ανθοστολισμός. Φτιάξε πλούσιες και γεμάτες γιρλάντες από λουλούδια και διακόσμησε σταντ βάπτισης με μπουκέτα λουλουδιών σε έντονες αποχρώσεις. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένα θέμα βάπτισης παραμύθι.

Βάπτιση με θέμα Νεράιδα Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα

Η βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα μπορεί να είναι διαχρονική, ωστόσο μπορείς να βάλεις πολλές πρωτότυπες πινελιές που θα την απογειώσουν. Πρόκειται για μια βάπτιση που βρίθει ρομαντισμού για αυτό θα σου προτείναμε να συνδυάσεις το παστέλ ροζ με το λευκό, προσθέτοντας μερικές χρυσές αντικέ πινελιές για ένα πιο αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Πρόσθεσε και λίγο βεραμάν στον στολισμό σου για μοντέρνα αισθητική. Για το τραπέζι ευχών επίλεξε διακοσμητικές μπαλαρίνες και κύκνους σε πολλά σχέδια και μεγέθη. Χρησιμοποίησε υφάσματα στα χρώματα του απαλού ροζ και του λευκού και συνδύασε vintage χρυσά κηροπήγια με γεωμετρικά φανάρια δίνοντας μια chic αισθητική. Έπειτα πλαισίωσε τον χώρο με βάζα διακόσμησης ή σταντ βάπτισης γεμάτα με pampas grass και φτερά σε παστέλ αποχρώσεις. Για την διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης θα σου προτείναμε να φτιάξεις ένα εξαιρετικό centerpiece βάπτισης με κουτιά σύνθεσης, τούλι και μπαλαρίνες. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

Βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα

Boho βάπτιση κοριτσιού

Η boho κουλτούρα βρίσκεται στα trends τόσο στο γάμο όσο και στη βάπτιση. Για να φτιάξεις μια χειροποίητη βάπτιση με αυτή την αισθητική επίλεξε μακραμέ, ονειροπαγίδες και φτιάξε μια χειροποίητη σκηνή με λευκά υφάσματα, καλάμια και φτερά. Τοποθέτησε, επίσης, διάφορα κλουβιά και γέμισε τα με πουλάκια, πεταλούδες και φτερά. Φτιάξε τα ανάλογα DIY μαρτυρικά βάπτισης και τις boho μπομπονιέρες σου. Τα χρώματα που θα βασίσεις τη διακόσμηση σου θα είναι το βεραμάν, το ροζ, το λευκό και το εκρού.

Boho βάπτιση κοριτσιού Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα λουλούδια

Ένα πολύ φαντασμαγορικό θέμα βάπτισης με έντονα χρώματα είναι η φλοράλ βάπτιση με θέμα λουλούδια. Μη φοβηθείς να κάνεις χρωματικούς συνδυασμούς. Παίξε με χρώματα όπως το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί με λευκές πινελιές. Για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε γεωμετρικά φανάρια, μίνιμαλ χρυσά κηροπήγια και γυάλινες καμπάνες. Γέμισε σταντ βάπτισης με πολύχρωμα μπουκέτα λουλουδιών τα οποία θα διακοσμήσεις στην εκκλησία, το τραπέζι ευχών και τη δεξίωση της βάπτισης. Στο ίδιο στυλ θα κινηθεί και ο στολισμός του candybar. Χρυσές εταζέρες και μοντέρνες πιατέλες είναι γεμάτες με θεματικά γλυκά βάπτισης. Για τις μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τα λουλούδια διάλεξε φλοράλ κορδέλες και διακοσμητικά λουλούδια.

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα λουλούδια Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Tropical βάπτιση κοριτσιού

Μια ακόμη ιδέα για πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού είναι η τροπική βάπτιση. Λουλούδια και Φυλλώματα μονστέρας, μπανανιάς, ανανάδες, καρύδες και εξωτικά πουλιά θα πλαισιώνουν την καλοκαιρινή βάπτιση του κοριτσιού σου. Διάλεξε έντονα χρώματα και μοτίβα για να στήσεις το τραπέζι ευχών και να φτιάξεις τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Χρησιμοποίησε τροπικά διακοσμητικά λουλούδια και γιρλάντες, καφάσια και καλάθια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μετέφερε τους καλεσμένους σου σε μια τροπική όαση που θα τους μείνει αξέχαστη. Εξίσου ωραία ιδέα για τροπικό θέμα είναι η βάπτιση πάντα.

Tropical βάπτιση κοριτσιού Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Πρωτότυπη βάπτιση κοριτσιού με θέμα παγωτό

Ποιος δεν έχει συνδυάσει το καλοκαίρι με τα παγωτά; Μια ιδέα, λοιπόν, για πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού είναι το παγωτό. Εδώ θα αφήσεις την παιδική σου πλευρά ελεύθερη. Παίξε με έντονα χρώματα όπως το φούξια, το πράσινο και το μωβ. Γέμισε σαμπανιέρες με παγάκια και καλοκαιρινά γυάλινα μπουκάλια με πολύχρωμα ποτήρια. Συνδύασε τις με μίνι κασπό και γυάλες με καπάκι γεμισμένες με μαρσμέλλοου σε σχήμα παγωτού και όχι μόνο. Για τη διακόσμηση χρησιμοποίησε βάζα με λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις, διακοσμητικά φλαμίνγκο και χειροποίητες γιρλάντες με παγωτά από χωνάκια ρυζιού. Για το τραπέζι δεξίωσης φτιάξε centerpieces βάπτισης με παγωτά ξύλινα, χαρτιά αφής και διακοσμητικά κεράσια. Αν αγαπάς τη λεπτομέρεια όπως εμείς τότε φτιάξε και τις ανάλογες μπομπονιέρες βάπτισης παγωτό με χωνάκια και πομ – πομ.

Πρωτότυπη βάπτιση κοριτσιού με θέμα παγωτό

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα αερόστατο

Το θέμα αερόστατο για βάπτιση είναι ένα unisex θέμα αφού ταιριάζει τόσο σε κορίτσι όσο και σε αγόρι. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά αερόστατα σε διάφορα μεγέθη ενώ φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητα υφασμάτινα σύννεφα και DIY διακοσμητικό αερόστατο από καλάθι και χάρτινο φανάρι. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις και τις ανάλογες μπομπονιέρες βάπτισης με εναλλακτικά κουτάκια μπομπονιέρας – αερόστατα. Γενικά ένα τέτοιο θέμα βάπτισης εξυμνεί την παιδική αθωότητα για αυτό τα χρώματα που θα κινηθείς είναι το baby blue, το απαλό ροζ και το λευκό. Ταιριάζει τέλεια και για βάπτιση διδύμων.

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα αερόστατο

Πρωτότυπη βάπτιση κοριτσιού με θέμα τσίρκο

Το θέμα τσίρκο ταιριάζει εξίσου σε αγόρι και κορίτσι αλλά και σε οποιαδήποτε εποχή αποφασίσεις να κάνεις τη βάπτιση του μωρού σου. Τόλμησε να κάνεις και εδώ έντονους χρωματικούς συνδυασμούς με πολλά διαφορετικές αποχρώσεις. Εξάλλου το τσίρκο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με χαρούμενες στιγμές, παιχνίδι και έντονη αισθητική. Επίλεξε κουφετομηχανές, πολύχρωμες εταζέρες και πιατέλες για το candybar βάπτισης ή το τραπέζι δεξίωσης. Φτιάξε χειροποίητες γιρλάντες από πολύχρωμες κορδέλες και κορδόνια. Συνδύασε τις με χάρτινες μπάλες και φανάρια σε έντονες αποχρώσεις. Την ίδια λογική ακολούθησε και στο τραπέζι της δεξίωσης φτιάχνοντας centerpieces με χρωματιστά κασπώ, ξύλινα διακοσμητικά και γλειφιτζούρια. Στην ίδια παιχνιδιάρικη λογική φτιάξε και κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τσίρκο που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Πρωτότυπη βάπτιση κοριτσιού με θέμα τσίρκο Πρωτότυπα Θέματα Βάπτισης Κοριτσιού

Βάπτιση κοριτσιού σε ροζ – χρυσές αποχρώσεις

Αν από την άλλη δεν θέλεις ένα συγκεκριμένο θέμα για τη βάπτιση του παιδιού σου τότε θα σου προτείναμε τον χρωματικό συνδυασμό του ροζ – χρυσού. Πρόκειται για μια αριστοκρατική και φινετσάτη βάπτιση που εξυμνεί τον ρομαντισμό. Χρυσά φανάρια και γυάλινα κηροπήγια σε εξίσου χρυσές αποχρώσεις συνδυασμένες με εταζέρες και δίσκους στην ίδια αισθητική θα δώσουν μια εντυπωσιακή νότα στη βάπτιση. Γέμισε βάζα με αποξηραμένα pampas grass και λουλούδια σε ροζ χρωματισμούς. Δώσε, μάλιστα, έμφαση στον ανθοστολισμό βάπτισης για να έχεις ένα πλούσιο και μεγαλειώδης αποτέλεσμα.

Βάπτιση κοριτσιού σε ροζ - χρυσές αποχρώσεις

Καλοκαιρινή – νησιωτική βάπτιση κοριτσιού

Για μια βάπτιση κοριτσιού το καλοκαίρι θα σου προτείναμε ένα καλοκαιρινό θέμα με νησιώτικο αέρα. Υλικά για θαλασσινή βάπτιση όπως καλοκαιρινά διακοσμητικά, κοχύλια, αστερίες και αχιβάδες έχουν τη τιμητική τους σε αυτή τη διακόσμηση. Συνδύασε τα με λευκά ξύλινα φανάρια, κηροπήγια και καλάθια σε φυσικούς τόνους. Αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο θα σου προτείναμε να έχεις σαν βασικό στοιχείο της βάπτισης σου το ματάκι. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θέμα βάπτισης που βρίθει πρωτοτυπίας και η απαράμιλλη ομορφιά του παίρνει έμπνευση από την αισθητική των ελληνικών νησιών.

Καλοκαιρινή - νησιωτική βάπτιση κοριτσιού

Βάπτιση με θέμα ταξίδια

Τέλος, αλλά εξίσου όμορφο και πρωτότυπο είναι το θέμα βάπτισης ταξίδια. Μια σύνθεση του vintage και του ρομαντισμού θα ταξιδέψει εσάς και τους καλεσμένους σας σε μακρινά ταξίδια. Για τη διακόσμηση χρησιμοποίησε διακοσμητικές βαλίτσες μπαούλα, υδρογείους, ξύλινα φανάρια και κλουβιά. Συνδύασε αποχρώσεις του ροζ με το λευκό ή με το κράφτ.  Υφάσματα με εκτυπωμένους χάρτες, κορνίζες με διάφορα μέρη του κόσμου, τελάρα και καφάσια θα πλαισιώσουν πανέμορφα το χώρο της τέλεσης του μυστηρίου αλλά και της δεξίωσης.

Βάπτιση με θέμα ταξίδια

Αυτά ήταν κάποια από τα πιο πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού. Ο, τι και να επιλέξεις θα γίνει ακόμα πιο μοναδικό και ανεπανάληπτο αφού θα βάλεις το προσωπικό σου στυλ και γούστο. Χάρισε στο κοριτσάκι σου μια βάπτιση από τα χεράκια σου τόσο μοναδική όσο είναι και το ίδιο.

[print_link]