20 Ιδέες για Καλοκαιρινή Βάπτιση Θέματα Χρώματα

20 Ιδέες για Καλοκαιρινή Βάπτιση: Θέματα και Χρώματα

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και σχεδιάζεις μια ανεπανάληπτη DIY βάπτιση για το μωράκι σου. Θέλεις ό,τι καλύτερο για το παιδάκι σου μια τόσο σημαντική μέρα όπως η ημέρα της βάπτισης όπου θα του δωθεί το όνομα που θα το συντροφεύει για μια ζωή. Πριν ξεκινήσεις, λοιπόν, να φτιάχνεις οτιδήποτε θα πρέπει να επιλέξεις ένα από τα θέματα βάπτισης που σου αρέσει για μια πρωτότυπη καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού. Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει μερικές άπαιχτες ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση. Πάρε χαρτί και μολύβι γιατί ξεκινάμε!

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα παγωτό

Ξεκινώντας τη λίστα με τις DIY ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη βάπτιση θέμα παγωτό – candyland. Είναι ιδανική τόσο για κορίτσι όσο και αγόρι. Για να τη στήσεις κινήσου σε μια παιχνιδιάρικη έντονη χρωματική παλέτα με φούξια, πράσινες και μωβ αποχρώσεις. Για τον ανθοστολισμό βάπτισης διάλεξε λουλούδια τεχνητά σε έντονα χρώματα τα οποία θα διακοσμήσεις σε σταντ δαπέδου και γυάλινα είδη. Διακόσμησε, επίσης φλαμίνγκο και χειροποίητες γιρλάντες με διακοσμητικά παγωτά ή φτιάξε τα μόνη σου από χωνάκια λινάτσας ή χάρτινα. Μετέτρεψε τη DIY θεματική βάπτιση σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ. Επάνδρωσε το candybar με χρωματιστές σαμπανιέρες γεμάτες καλοκαιρινά γυάλινα μπουκάλια και ποτήρια. Συνδύασε τις με πολύχρωμα κασπό και γυάλες με καπάκι τις οποίες θα έχεις γεμίσει με πολύχρωμα κουφέτα και γλυκά βάπτισης. Για το τραπέζι δεξίωσης αλλά και το τραπέζι ευχών φτιάξε καλοκαιρινά DIY centerpieces βάπτισης. Πώς; Χρησιμοποίησε διακοσμητικά βάπτισης ξύλινα παγωτά, χαρτιά αφής και διακοσμητικά κεράσια.

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα παγωτό

Ξεχωριστή βάπτιση με θέμα μέλισσα

Είναι ένα από τα πιο hot θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2022. Δεν είναι άλλο από το θέμα μέλισσα. Πρόκειται για εκείνες τις ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση με έντονα ρουστίκ στοιχεία. Για το στολισμό βάπτισης θα χρειαστείς ξύλινα φανάρια, κηροπήγια για ατμόσφαιρα. Ενώ θα συνδυαστούν τέλεια με ξύλινα καφάσια, γυάλινα βάζα, εταζέρες και πιατέλες. Οι αποχρώσεις σου θα είναι σε γήινους τόνους με κυρίαρχο ρόλο το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό. Για τον ανθοστολισμό σου μπορείς να επιλέξεις ηλίανθους και γυψοφύλλη. Φτιάξε μπουκέτα για βάζα ή σταντ βάπτισης καθώς και γιρλάντες με αυτά. Φυσικά από το στολισμό σου δεν πρέπει να λείπουν οι διακοσμητικές μέλισσες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Έπειτα δημιούργησε και τις ανάλογες μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά με μέλισσες ή βαζάκια γυάλινα με μέλι.

Ξεχωριστή βάπτιση με θέμα μέλισσα

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα παραλία και surf

Στις ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού ανήκει και το άκρως καλοκαιρινό θέμα παραλία ή/και surf. Οργάνωσε ένα ανεπιτήδευτο αλλά συνάμα εντυπωσιακό πάρτυ για επίδοξους surfers. Χρησιμοποίησε διακοσμητικές σανίδες του surf, μπάλες και ρακέτες θαλάσσης, ψάθινους δίσκους και καλάθια από μπαμπού που θα γεμίσεις με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Σε κάθε πάρτυ που τιμάει το ρόλο του σημαντικό ρόλο παίζει το candybar. Επίλεξε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με δροσιστικά ποτά, πιατέλες και εταζέρες με καλοκαιρινά καλούδια καθώς και μερικά ποτήρια tiki για περισσότερη λεπτομέρεια. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα οργάνωσε το πάρτυ βάπτισης κοντά σε κάποια παραλία.

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα παραλία και surf

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα γοργόνα

Και αφού ήμαστε στα θαλασσινά θέματα βάπτισης, με τη προηγούμενη ιδέα για καλοκαιρινή βάπτιση, αξίζει να αναφερθούμε και στη γοργόνα σαν θέμα βάπτισης το καλοκαίρι. Η βάπτιση κοριτσιού με στολισμό γοργόνα κινείται μεταξύ του λιλά, του τυρκουάζ και του βεραμάν με λευκές και περλέ πινελιές. Σίγουρα θα χρειαστείς καλοκαιρινά διακοσμητικά, αστερίες, κοχύλια και θαλασσόξυλα. Για περισσότερη κοψότητα σκόρπισε κατά τόπους πέρλες. Συνδύασε επίσης καράβια και φάρους σε απαλούς τόνους καθώς και λευκά φανάρια σε διάφορα μεγέθη για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Για το τραπέζι δεξίωσης φτιάξε DIY centerpieces με γυάλινα είδη, κοχύλια και διακοσμητικές γοργόνες. Στο θέμα βάπτισης συμπεριέλαβε και τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Μια ιδέα είναι με γυάλινα βαζάκια τα οποία μπορείς διακοσμήσεις τα καπάκια τους με κοχύλια και πέρλες.

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα γοργόνα

Θέμα βάπτισης αγοριού διάστημα

Άλλη μια τάση στις βαπτίσεις 2022 είναι το θέμα βάπτισης διάστημα. Το κυρίαρχο χρώμα θα είναι το μπλε navy. Από εκεί και πέρα κάνε χρωματικούς συνδυασμούς με κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί πράσινο και λευκό. Φτιάξε ένα εντυπωσιακό σκηνικό από μπαλόνια ή χάρτινες μπάλες που θα θυμίζουν τους πλανήτες του διαστήματος. Για το στολισμό διάλεξε υφάσματα και ράνερ σε μπλε σκούρο χρώμα και θεματικά μοτίβα. Για να ολοκληρώσεις το θέμα βάπτισης σου χρησιμοποίησε διακοσμητικούς πυραύλους και αστροναύτες για το στολισμό της εκκλησίας, το candybar και το πάρτυ βάπτισης. Χρησιμοποίησε επίσης λευκές εταζέρες, κασπό και πιατέλες για να γεμίσεις με μαρσμέλλοου, κουφέτα και θεματικά γλυκά βάπτισης.

Θέμα βάπτισης αγοριού διάστημα

Καλοκαιρινή νησιώτικη βάπτιση ματάκι

Την είδαμε ήδη από τα θέματα για βάπτιση αγοριού 2021 και βρίσκεται ψηλά στις τάσεις και φέτος. Όπως ήδη αναφέραμε μια καλοκαιρινή βάπτιση ματάκι εξυμνεί την καθαρότητα και την απλότητα των ελληνικών νησιών. Η επιλογή μιας πιο μινιμαλιστικής διακόσμησης μεταξύ του λευκού και του γαλάζιου απογειώνει τη DIY βάπτιση. Μείνε πιστή στο ανάλαφρο και απλό στυλ που διακατέχει κάθε σοκάκι των Κυκλάδων. Χρησιμοποίησε ξύλινα και γυάλινα διακοσμητικά. Θα σου προτείναμε μάλιστα και ένα εναλλακτικό ευχολόγιο με γυάλες και μικρούς δοκιμαστικούς σωλήνες για να δώσεις την αίσθηση «message in a bottle». Για τις μπομπονιέρες βάπτισης ματάκι  μπορείς να διαλέξεις έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες σε μπλε navy χρώμα και να διακοσμήσεις με κορδέλα ματάκι και ανάλογη χάντρα.

Καλοκαιρινή νησιώτικη βάπτιση ματάκι

Βάπτιση κοριτσιού με pampas grass

Στα πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού τα τελευταία χρόνια είναι τα αποξηραμένα pampas grass. Σε αυτό το σημείο μπορείς να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς που θα δώσουν και το ανάλογο ύφος στη βάπτιση σου. Για ένα αριστοκρατικό και συνάμα μοντέρνο αποτέλεσμα με ρομαντικές πινελιές κινήσου μεταξύ του ροζ, του χρυσού του λευκού και του φυσικού χρώματος. Για μια πιο bohemian προσέγγιση επίλεξε το συνδυασμό μπεζ – εκρού – φυσικό. Σε μια βάπτιση κοριτσιού με pampas grass ο ανθοστολισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το βασικό στοιχείο, τα pampas grass. Στόλισε τα σταντ δαπέδου, αμφορείς, αψίδες και μεγάλα χρυσά στεφάνια. Πολύ όμορφα δένουν επίσης και σε κρεμαστές συνθέσεις. Για την κολυμπήθρα και τις καρέκλες της εκκλησίας φτιάξε μικρά μπουκετάκια με pampas grass και λουλούδια. Συνδύασε τα με μοντέρνους μεταλλικούς δίσκους με καθρέπτη, γεωμετρικά φανάρια ή γυάλινα κουτιά. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Βάπτιση κοριτσιού με pampas grass

Ζωάκια της ζούγκλας για βάπτιση αγοριού

Ένα από τα θέματα για βάπτιση αγοριού 2022 είναι και τα ζωάκια της ζούγκλας. Οργάνωσε ένα μικρό safari για τους καλεσμένους σου σε φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί χρωματισμούς. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά ζωάκια της ζούγκλας σε διάφορα μεγέθη και δημιούργησε την εντύπωση ζούγκλας χρησιμοποιώντας λουλούδια και γιρλάντες με φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά. Το βασικό υλικό για το στολισμό αυτής της θεματικής βάπτισης είναι το ξύλο και το μπαμπού. Με αυτή τη λογική διάλεξε καλάθια, καφάσια και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ενώ παίξε με φανάρια από μπαμπού.

Ζωάκια της ζούγκλας για βάπτιση αγοριού

Boho καλοκαιρινή βάπτιση

Μια boho βάπτιση είναι μια unisex επιλογή αφού ταιριάζει τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι. Μπορείς να κινηθείς στο μπεζ και το φυσικό ή ανάλογα το φύλο του παιδιού να προσθέσεις παστέλ αποχρώσεις. Φτιάξε με τα χεράκια σου boho DIY μπομπονιέρες βάπτισης και χειροποίητα μαρτυρικά με τα ανάλογα boho υλικά για μαρτυρικά. Διακόσμησε επίσης μακραμέ, ονειροπαγίδες και φτιάξε μια χειροποίητη σκηνή με λευκά υφάσματα, καλάμια και φτερά. Τοποθέτησε, επιπλέον διακοσμητικά κλουβιά και γέμισε τα με πουλάκια, πεταλούδες και φτερά.

Boho καλοκαιρινή βάπτιση

Βάπτιση με θέμα Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Ο Τρελοκαπελάς είναι έτοιμος να σερβίρει το τσάι για αυτό βιάσου! Η βάπτιση με θέμα την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων είναι ξανά τάση και τη λατρεύουμε. Οργάνωσε μια βάπτιση σαν παραμύθι χρησιμοποιώντας θεματικά διακοσμητικά όπως φλυτζάνια, τσαγιέρες, ρολόγια, φύλλα τράπουλας, καπέλα και μανιτάρια του δάσους. Μη ξεχάσεις φυσικά το κούνελο και την Αλίκη. Παίξε με έντονα χρώματα και vintage στοιχεία που θα απογειώσουν τη διακόσμηση σου. Φτιάξε γιρλάντες και μπουκέτα από κισσούς και φτέρες δίνοντας την εντύπωση του μαγεμένου δάσους. Για τις μπομπονιέρες επίλεξε έτοιμα πουγκιά με θεματικά διακοσμητικά.

βάπτιση θέμα αλίκη - alice

Floral βάπτιση το καλοκαίρι

Τα λουλούδια υπό ένα αναγεννησιακό πρίσμα φαίνεται να αποτελούν ένα θέμα βάπτισης από μόνα τους και το 2022. Το πρώτο πράγμα που θα σε συμβουλεύσουμε εδώ είναι να τολμήσεις τους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Για έξτρα λάμψη πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε πομπώδη βάζα, vintage φανάρια και κηροπήγια. Γέμισε σταντ βάπτισης με πολύχρωμα τεχνητά λουλούδια ενώ φτιάξε και το ανάλογο candybar. Διάλεξε εντυπωσιακές χρυσές εταζέρες και chic πιατέλες που θα γεμίσεις με θεματικά γλυκά βάπτισης. Αντί για φανάρια, διακόσμησε κλουβιά για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Floral βάπτιση το καλοκαίρι

Βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο

Το θέμα βάπτισης ουράνιο τόξο το είδαμε ήδη από το 2021. Είναι εδώ και φέτος ενώ ταιριάζει και σε βάπτιση διδύμων. Η παιδική αθωότητα που αντικατοπτρίζεται επάξια σε ένα ουράνιο τόξο συναντά τις έντονες χρωματικές πινελιές σε ένα συνδυασμό του λευκού, κίτρινου, βεραμάν και ροζ. Για τη διακόσμηση διάλεξε υλικά για βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο, λευκά φανάρια και κηροπήγια. Μια DIY ιδέα για το τραπέζι ευχών βάπτισης είναι να φτιάξεις δικιά σου χειροποίητη γιρλάντα από ξύλινα συννεφάκια – ουράνια τόξα από χαρτί αφής που θα ταιριάξει τέλεια με το DIY θεματικό βιβλίο ευχών. Επίσης, χρησιμοποίησε  χρωματιστά κασπό στις αντίστοιχες αποχρώσεις γεμάτα με κουφέτα βάπτισης και μαρσμέλλοου. Το ίδιο στυλ ακολούθησε και στις μπομπονιέρες βάπτισης με διακοσμητικά ουράνια τόξα σε διάφορες παραλλαγές.

Βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο

Καλοκαιρινή βάπτιση σε Terracotta

Σε αυτό το σημείο δεν θα αναφερθούμε σε θέμα αλλά σε χρωματικό συνδυασμό για μια καλοκαιρινή βάπτιση. Μέσα στα πιο hot χρώματα της φετινής χρονιάς είναι η τερακότα. Συνδύασε τo λοιπόν με κίτρινους πορτοκαλί χρωματισμούς για ένα γήινο αποτέλεσμα. Πάντρεψε τη ρουστίκ αισθητική με τη κομψότητα. Συνδύασε κηροπήγια κεραμικά με ξύλινα. Φτιάξε πλούσια μπουκέτα από αποξηραμένα που θα στολίσεις σε κασπώ κεραμικά και πρόσθεσε διακοσμητικά από bamboo. Χρησιμοποίησε μπαλόνια, γιρλάντες και διακοσμητικά σε γήινους τόνους για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Καλοκαιρινή βάπτιση σε ροδακινί και κρεμ

Τροπική βάπτιση

Μια διαχρονική ιδέα για καλοκαιρινή βάπτιση είναι η τροπική. Ταιριάζει σε κάθε φύλο και βρίθει χρωμάτων και ζωηράδας. Υπάρχουν πολλά υλικά για τροπική βάπτιση, για όλα τα γούστα! Λουλούδια και Φυλλώματα μονστέρας, μπανανιάς, ανανάδες, καρύδες και εξωτικά πουλιά θα πλαισιώνουν την καλοκαιρινή βάπτιση που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου. Διάλεξε έντονα χρώματα και μοτίβα για να στήσεις το τραπέζι ευχών και να φτιάξεις τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Χρησιμοποίησε τροπικά διακοσμητικά λουλούδια και γιρλάντες, καφάσια και καλάθια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μετέφερε τους καλεσμένους σου σε μια τροπική όαση που θα τους μείνει αξέχαστη.

Τροπική βάπτιση

Καλοκαιρινή βάπτιση – Μεξικάνικη φιέστα

Παραμένοντας στα έντονα χρώματα και τις παιχνιδιάρικες διακοσμήσεις μια άλλη ιδέα για καλοκαιρινή βάπτιση είναι η μεξικάνικη φιέστα. Όλη η έμπνευση πηγάζει από τη μεξικανική κουλτούρα. Πολυχρωμία και διαφορετικά μοτίβα σε ταξιδεύουν στα γιορτινά σοκάκια του Μεξικό. Για να οργανώσεις το στολισμό σου επίλεξε διακοσμητικούς κάκτους σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, χρωματιστά φαναράκια και πινιάτες. Επιπλέον, επίλεξε κασπό, καφάσια και καλάθια που γεμίσεις με χρωματιστά γλυκά, γλειφιτζούρια και μαρσμέλλοου. Σε αυτό το στυλ μπορείς, μάλιστα, να οργανώσεις και μια βάπτιση κορίτσι με θέμα Φρίντα Κάλο.

Καλοκαιρινή βάπτιση - Μεξικάνικη φιέστα

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα ήλιος

Ο ήλιος στη χώρα μας είναι τόσο έντονος και ζεστός τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε ταιριάζει τέλεια σε μια καλοκαιρινή βάπτιση. Ένα κράμα έντονων χρωμάτων του κίτρινου, του πορτοκαλί, του ροζ (αν πρόκειται για κορίτσι) και του λευκού θα δώσουν έναν τέλειο στολισμό. Συνδύασε υλικά όπως το γυαλί, το plexiglass και το ξύλο. Επάνδρωσε το candybar με γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με δροσιστικά κοκτέιλ και χυμούς στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Το ίδιο ισχύει για τα θεματικά εδέσματα, τη τούρτα και τα κουφέτα. Στο ίδιο μοτίβο κινήσου και στις DIY μπομπονιέρες, τα μαρτυρικά αλλά και το στολισμό της δεξίωσης.

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα ήλιος

Botanical βάπτιση αγοριού και κοριτσιού

Μια ιδέα που παίρνει έμπνευση από τους γάμους του 2022 είναι με botanical θέμα. Αναλυτικότερα, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη καλοκαιρινή βάπτιση έχουν οι πρασινάδες, τα φυλλώματα και οι γλάστρες. Ο μίνιμαλ χρωματικός συνδυασμούς του λευκού και του πράσινου μπορεί να δώσει κάτι απερίγραπτα όμορφο και εντυπωσιακό. Μπάλες με τρύπα και γυάλινα είδη με πρασινάδες, backdrop από φυλλώματα, ξύλινα είδη σερβιρίσματος και ένας ατμοσφαιρικός φωτισμός από λαμπάκια είναι ό,τι πρέπει. Μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξεις μπομπονιέρες που μένουν με μικρά γλαστράκια που θα διακοσμήσουν οι καλεσμένοι σου μετά το πέρας της βάπτισης.

Botanical βάπτιση αγοριού και κοριτσιού

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια

Ονειρεύεσαι να γυρίσεις το κόσμο με το μωράκι σου; Τότε φτιάξε μια DIY βάπτιση με θέμα τα ταξίδια. Κινήσου σε αποχρώσεις του εκρού, του κόκκινου και του μπλε navy. Στόλισε βαλίτσες, υδρόγειους και αεροπλάνα. Φτιάξε επίσης, μπομπονιέρες με χάρτη ή με μίνι βαλιτσάκια για παιδική μπομπονιέρα. Δώσε ένα vintage χαρακτήρα στο στολισμό σου τόσο όσο χωρίς υπερβολές.

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια
Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα φεγγάρι και αστέρια

Αγαπάς το μωράκι σου μέχρι τον ουρανό; Είναι το μικρό σου αστεράκι; Τότε οργάνωσε μια καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα φεγγάρι και αστέρια. Είναι ένα ονειρικό θέμα με ουδέτερη διακόσμηση σχετικά με το φύλο. Διάλεξε χρώματα όπως το λευκό και το χρυσό που θα έχει το φεγγάρι και τα αστέρια πάνω από τα απαλά λευκά σύννεφα. Συνδύασε τα με μπλε ή ροζ πινελιές εάν έχεις αγόρι ή κορίτσι. Παίξε με γεωμετρικά φανάρια, γυάλινα κουτιά και μίνιμαλ κηροπήγια. Για τον ανθοστολισμό επίλεξε παλ χρωματισμούς.

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα φεγγάρι και αστέρια

Καλοκαιρινή βάπτιση ελεφαντάκι

Τέλος, μια εξίσου unisex θεματική βάπτιση είναι το ελεφαντάκι. Μπορείς να το συνδυάσεις με όποια χρώματα θέλεις αν και εμείς σου προτείνουμε τα παστελ χρώματα για μια καλοκαιρινή βάπτιση όπως το τσαγαλί και το λευκό. Διάλεξε watercolor μοτίβα και πλαισίωσε το στολισμό της εκκλησίας με πυκνές πρασινάδες και λευκά λουλούδια. Χρησιμοποίησε ως επί το πλείστων γυάλινα είδη και υλικά για βάπτιση από πλεξιγκλάς. Φτιάξε εξίσου υπέροχα DIY μαρτυρικά και χειροποίητες μπομπονιέρες παραμένοντας πιστή στην ήπια χρωματική σου παλέτα.

Καλοκαιρινή βάπτιση ελεφαντάκι

 

Αυτές ήταν μονάχα μερικές πρωτότυπες ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις και τις προτιμήσεις των νέων μαμάδων. Πάρε έμπνευση και δημιούργησε κάτι μοναδικό για μια από τις πιο σημαντικές μέρες του παιδιού σου, τη βάπτιση του. Σε κάθε θέμα αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίσει είναι η δική σου προσωπική πινελιά και φαντασία. Επιστράτευσε, λοιπόν, την ανιδιοτελή αγάπη που τρέφεις για το μωράκι σου και με λίγη δημιουργικότητα θα έχεις μια DIY βάπτιση που θα αφήσει εποχή, φέτος το καλοκαίρι.

[print_link]