Μπομπονιέρες γάμου 2022 30+1 DIY Ιδέες

Μπομπονιέρες Γάμου 2022 DIY: 32 Πρωτότυπες Ιδέες

Ο DIY γάμος 2022 πρόκειται να είναι πιο εντυπωσιακός και πρωτότυπος από ποτέ. Μετά από 2 χρόνια που οι νύφες ήταν στην αναμονή ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους. Είσαι μια από τις Bride to Be που είναι έτοιμες να πουν το μεγάλο Ναι; Να σου υπενθυμίσουμε ότι αναπόσπαστο κομμάτι ενός γάμου είναι οι DIY μπομπονιέρες που θα επιλέξεις να προσφέρεις στους καλεσμένους σου. Θα αντικατοπτρίζουν την αισθητική σου αλλά και το στυλ που θα έχει όλος ο γάμος. Πέρα από αυτό είναι και σαν ευχαριστήριο δώρο που παρευρέθηκαν στη μεγάλη σου μέρα. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις τις πιο hot ιδέες για μπομπονιέρες γάμου 2022 για όλα τα γούστα και τα budget.

Τούλινες μπομπονιέρες με ματάκι σωλήνα

Στις πιο trendy μπομπονιέρες γάμου 2022 που φτιάχνονται εύκολα ανήκουν αυτές με το τούλι και το ματάκι σωλήνα. Για να τη φτιάξεις διάλεξε 3 εξωτερικά κομμένα υφάσματα τούλι και ένα εσωτερικό, και πέρνα το σύρμα με το ματάκι. Μπορείς να διαλέξεις το ματάκι, ανάλογα με το χρώμα του γάμου σου. Είναι ιδανική επιλογή για ένα μίνιμαλ καλοκαιρινό γάμο και όχι μόνο.

Τούλινες μπομπονιέρες με ματάκι σωλήνα

Τούλινες μπομπονιέρες με τριπλό σύρμα

Στις μπομπονιέρες γάμου οικονομικές ανήκουν αυτές με το τούλι και το τριπλό σύρμα. Φέρε στο γάμο σου την απόλυτη τάση: το συνδυασμό του χρυσού, του ασημί και του χάλκινου. Δέσε το τούλι σε πουγκί σαν αρχή σφιχτά και έπειτα ακολούθησε ένα πιο χαλαρό δέσιμο. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για τα 3 χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ μοντέρνο!

Τούλινες μπομπονιέρες με τριπλό σύρμα

Μπομπονιέρες γάμου 2022 με κουτάκι πλεξιγκλάς και βουλοκέρι

Φτιάξε μπομπονιέρες γάμου ιδιαίτερες που συνδυάζουν το σήμερα με το χθες με εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες. Επίλεξε κουτάκια πλεξιγκλάς και δέσε τα με κορδέλα από καμβά. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε κόκκινο βουλοκέρι, στρας και λίγο pampas grass. Οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου θα κλέψουν τη παράσταση με τη πρωτοτυπία και τη φινέτσα τους.

Μπομπονιέρες γάμου 2022 με κουτάκι πλεξιγκλάς και βουλοκέρι

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί και χάντρες

Αυτές οι μπομπονιέρες ανεβάζουν λίγο το budget αλλά υπόσχονται να εκπλήξουν με τη φινέτσα τους. Πώς θα τη κατασκευάσεις; Σε σύρμα πέρνα εναλλάξ τις χάντρες και στο τέλος πρόσθεσε ένα φαντασμαγορικό διακοσμητικό για μπομπονιέρες. Διακόσμησε με χοντρό σχοινί βαμβακερό. Πρόκειται για μια μπομπονιέρα «κόσμημα».

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί και χάντρες

Αναμνηστική μπομπονιέρα 2022 καραβάκι σε βότσαλο

Για σένα που έχεις ονειρευτεί ένα καλοκαιρινό γάμο γεμάτο λάμψη και νησιώτικο στυλ, φτιάξε πρωτότυπες καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου αντικείμενα με βότσαλα και χρυσά μεταλλικά καραβάκια. Συνδύασε μερικά εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες γάμου 2022 και θα είναι έτοιμες!

Αναμνηστική μπομπονιέρα 2022 καραβάκι σε βότσαλο

Τούλινη μπομπονιέρα με glitter και στρας

Όπου λάμψη και χρυσόσκονη εσύ πρώτη; Τότε φτιάξε υπέρλαμπρες τούλινες μπομπονιέρες χρησιμοποιώντας τούλι με glitter. Κόψε λωρίδες για να κάνεις το δέσιμο με το ίδιο υλικό και ένα χρυσό κορδόνι. Στη συνέχεια πρόσθεσε στρας και χάντρες.

Τούλινη μπομπονιέρα με glitter και στρας

Μπομπονιέρες γάμου vintage με αναγεννησιακό στυλ

Αν από την άλλη αγαπάς τις τάσεις γάμου 2022 όπως και εμείς τότε οι αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου σε στυλ bridgerton είναι η τέλεια ιδέα! Διάλεξε υφάσματα για μπομπονιέρες με vintage μοτίβα και κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδόνι και πρωτότυπες χάντρες κύβους με μπλε ή κόκκινα λουλούδια. Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά υφάσματα για ένα «μοντέρνο vintage» αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες γάμου vintage με αναγεννησιακό στυλ

Θαλασσινή μπομπονιέρα γάμου με σχοινί και κοχύλια

Μια ιδέα για μπομπονιέρες αναμνηστικά σε ένα καλοκαιρινό γάμο είναι το κρεμαστό διακοσμητικό με καλοκαιρινά υλικά και πέρλες. Για να το φτιάξεις Φτιάξε κόλλησε πάνω σε χοντρό κορδόνι λινάτσας κοχύλια, αστερίες και πέρλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Δημιούργησε ένα υπέροχο κρεμαστό διακοσμητικό στεφανάκι με καλοκαιρινά στολίδια.

Θαλασσινή μπομπονιέρα γάμου με σχοινί και κοχύλια

Κρεμαστή μπομπονιέρα για γάμο με θέμα λεμόνια

Τα λεμόνια είναι μια φαντασμαγορική επιλογή πολλών ζευγαριών τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουν πολύ το μεσογειακό ταπεραμέντο ενώ συνάμα δίνουν ζωηρό χρώμα στο στολισμό. Φτιάξε, λοιπόν, υπέροχες κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με μαξιλαράκι. Επίλεξε ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα.

Κρεμαστή μπομπονιέρα για γάμο με θέμα λεμόνια

Πουγκί με λεμόνια για μεσογειακό γάμο

Μια παραλλαγή της προηγούμενης ιδέας είναι το πουγκί με μοτίβο από λεμόνια. Φτιάξε χειροποίητα πουγκιά από ύφασμα  με μοτίβο λεμόνια και κίτρινό τούλι που θα προεξέχει. Για το δέσιμο χρησιμοποίησε δαντέλα και σκούρα πράσινη σατέν κορδέλα.

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι, δαντέλα και πέρλες

Για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου συνδύασε τούλι, δαντέλες και πέρλες. Φτιάξε τα χειροποίητα πουγκιά σου από μπόλικα τούλια και πρόσθεσε μια χρωματιστή δαντέλα κάθετα. Κάνε το δέσιμο σου με σύρμα του ίδιου χρώματος με τη δαντέλα και πρόσθεσε πέρλες για περισσότερη κομψότητα.

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι, δαντέλα και πέρλες

Πουγκί με χάντρες και ματάκι

Για ένα DIY γάμο γεμάτο λάμψη και κομψότητα διάλεξε έτοιμα πουγκιά τα οποία θα διακοσμήσεις με υπέροχο κολιέ από χάντρες. Χρησιμοποίησε χρυσές χάντρες και πέρλες για να κάνεις το δέσιμο και στο τελείωμα πρόσθεσε ένα εξαιρετικό ματάκι.

Πουγκί με χάντρες και ματάκι

Μπομπονιέρες γάμου μοντέρνες σε μωβ Very Peri

Ο γάμος απόχρωση μωβ είναι η απόλυτη τάση αφού σύμφωνα με την Pantone το χρώμα της χρονιάς 2022 είναι το μωβ Very Peri. Φτιάξε funky χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου 2022 σε μωβ απόχρωση. Διάλεξε μωβ πουά ύφασμα και πουά τούλι για να φτιάξεις το πουγκί με τα κουφέτα. Για το δέσιμο χρησιμοποίησε πρωτότυπες λευκές κορδέλες και κορδόνια.

Μπομπονιέρες γάμου μοντέρνες σε μωβ Very Peri

Μπομπονιέρες γάμου γυάλινες με μπουκαλάκια

Τα μίνι μπουκαλάκια είναι μια ιδανική επιλογή αν θέλεις οι μπομπονιέρες σου να μείνουν σαν αναμνηστικά στους καλεσμένους σου. Γέμισε τα με τα κουφέτα της επιλογής σου. Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του λευκού, του φυσικού και του σάπιου μήλου. Πρόσθεσε στρας και πέρλες για περισσότερη λάμψη.

Μπομπονιέρες γάμου γυάλινες με μπουκαλάκια

Γυάλινη καμπάνα με δέντρο της ζωής

Παραμένοντας στις μπομπονιέρες αναμνηστικά έχουμε να σου προτείνουμε και τις μίνι γυάλινες καμπάνες με μεταλλικό δέντρο της ζωής σε χάλκινο χρώμα. Στόλισε τις εσωτερικά με μίνι φέτες κορμού και μεταλλικά δέντρα τύχης. Εξωτερικά μπορείς να προσθέσεις κορδέλες δαντέλες. Δέσε τα κουφέτα σου με χρωματιστό σύρμα από τα δεντράκια.

Γυάλινη καμπάνα με δέντρο της ζωής

Γυάλινη καμπάνα με στάχυ

Μια παραλλαγή της προηγούμενης πρότασης που ταιριάζει σε ένα ρουστίκ γάμο με ρομαντικά στοιχεία είναι η γυάλινα καμπάνα με στάχυα. Διακόσμησε εσωτερικά με αποξηραμένα και φτερά. Εξωτερικά κρέμασε τα κουφέτα σου από κέρινο κορδόνι και πρόσθεσε προαιρετικά στρας για περισσότερη λάμψη.

Γυάλινη καμπάνα με στάχυ

Μπομπονιέρα γάμου με ανοιγόμενη μπάλα

Στις μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου που βρίθουν πρωτοτυπίας είναι η ιδέα με τις πλαστικές ανοιγόμενες μπάλες και τα διακοσμητικά από πλεξιγκλάς. Χρησιμοποίησε ξύλινους κύκλους για να κολλήσεις πάνω τους διακοσμητικά plexiglass love, αποξηραμένα λουλούδια και κορδέλες. Έπειτα κόλλησε πάνω το μισό μέρος της ανοιγόμενης μπάλας. Πρόσθεσε ένα πουγκί με τα κουφέτα σου και κορδόνι για να κρεμάσεις τις μπομπονιέρες σου. Είναι τέλεια πρόταση για δωράκια γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με ανοιγόμενη μπάλα

Μπομπονιέρα γάμου με πουγκί και κοράλλια

Για ένα γάμο δίπλα στη θάλασσα επίλεξε τις χειροποίητες μπομπονιέρες με θαλασσινά διακοσμητικά. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά και κάνε το δέσιμο σου με χρυσό σύρμα. Έπειτα διακόσμησε με πρωτότυπα υλικά κατασκευών όπως χρωματιστά κοράλλια, χρυσό κοχύλι, τυρκουάζ χάντρες και ακανόνιστες πέρλες.

Μπομπονιέρα γάμου με πουγκί και κοράλλια

Ρομαντικές μπομπονιέρες με μίνι φοντανιέρα και πουά τούλι

Για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου γυάλινες μια εξαιρετική ιδέα είναι οι μικρές φοντανιέρες με πουά τούλι. Είναι η τέλεια επιλογή για μπομπονιέρες αντικείμενα που θα μείνουν στους καλεσμένους. Βάλε τα κουφέτα της αρεσκείας σου μέσα στη φοντανιέρα και τύλιξε τη σε πουά τούλι σαν πουγκί. Κάνε περίτεχνο δέσιμο με δαντέλα σε σάπιο μήλο και ολοκλήρωσε τις δημιουργίες σου με καρδιές από πέρλες. Το αποτέλεσμα θα είναι αξεπέραστα ρομαντικό και σικάτο.

Ρομαντικές μπομπονιέρες με μίνι φοντανιέρα και πουά τούλι

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με κουτάκια plexiglass και λουλούδια

Φτιάξε παιχνιδιάρικες μπομπονιέρες γάμου κουτάκι με τροπικές κορδέλες και λουλούδια. Για να τις φτιάξεις, κόλλησε πάνω σε πλεξιγκλάς κουτιά μια ταιριαστές τροπικές κορδέλες και έπειτα συνδυασμούς από διάφορα λουλούδια. Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές ποικιλίες τεχνητών λουλουδιών για ένα επιτυχημένο mix n match αποτέλεσμα.

Vintage μπομπονιέρες γάμου με cameo

Αν πάλι είσαι λάτρης του παλιού και του ρετρό τότε οι μπομπονιέρες με cameo είναι για σένα. Χρησιμοποίησε μπόλικη γάζα για να φτιάξεις το πουγκί σου. Ύστερα κάνε περίτεχνο δέσιμο με κορδέλες τριών διαφορετικών υφών: καμβά, σατέν και δαντέλα. Στη μέση πρόσθεσε ένα υπέροχο cameo.

Vintage μπομπονιέρες γάμου με cameo

Τούλινη μπομπονιέρα με υφασμάτινο λουλούδι και glitter

Πήγαινε ένα βήμα παραπέρα τις τούλινες μπομπονιέρες γάμου και δώσε λάμψη και μοντέρνο στυλ στις δημιουργίες σου. Επίλεξε τούλι χρυσό με χρυσόσκονη και κάνε το δέσιμο με χρυσό σύρμα. Έπειτα διακόσμησε με έτοιμο υφασμάτινο λουλούδι ή φτιάξε τα δικά σου DIY λουλουδάκια από κορδέλες της αρεσκείας σου.

Τούλινη μπομπονιέρα με υφασμάτινο λουλούδι και glitter

Μπομπονιέρα γυάλινο κουτάκι με κλαδί ελιάς

Για μπομπονιέρες γάμου κουτάκι μια υπέροχη και glam επιλογή είναι τα γυάλινα κουτάκια. Σε γυάλινα κουτάκια με μεταλλικά χρυσά τελειώματα διακόσμησε χρυσό κρίκο και μεταλλικό κλαδί ελιάς με πετρούλες. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε κορδέλα στο ίδιο χρώμα με τις πέτρες του διακοσμητικού.

Μπομπονιέρα γυάλινο κουτάκι με κλαδί ελιάς

Κουτάκι plexiglass με πέρλες

Παραμένοντας στις μπομπονιέρες γάμου 2022 με κουτάκι θα σου προτείναμε μια πιο ρομαντική δημιουργία με κουτάκια πλεξιγκλάς αυτή τη φορά. Πρόκειται για μια πολύ εύκολη και γρήγορα κατασκευή. Δέσε τα κουφέτα σου σε μικρά τουλάκια και βάλε τα μέσα στο κουτάκι με μερικές πέρλες. Έπειτα κλείσε το με μια κορδέλα ανάλογη με τη χρωματική παλέτα του γάμου. Διαφορετικά, μπορείς αντί για πέρλες να χρησιμοποιήσεις μπουμπούκια και διακοσμητικά φύλλα για ένα πιο botanical αποτέλεσμα.

Κουτάκι plexiglass με πέρλες

Boho μπομπονιέρες με γυψοφίλλη

Για σένα που αναζητάς boho μπομπονιέρες γάμου 2022 σου έχουμε ιδέα! Επίλεξε ύφασμα γάμου με μοτίβο γυψοφίλλης και συνδύασε το με κομμένο τούλι λευκό. Κάνε υπέροχο δέσιμο με μπεζ και χρυσό κορδόνι για περισσότερη λάμψη.

Boho μπομπονιέρες με γυψοφίλλη

Μπομπονιέρα με χάντρα

Μια εύκολη αλλά σικάτη επιλογή είναι οι μπομπονιέρες με τούλι και μια περλέ χάντρα. Φτιάξε πλούσια πουγκιά με μπόλικα κομμάτια από τούλι και κάνε ένα χαλαρό δέσιμο με σύρμα όπου θα περάσεις μια χάντρα που θα ταιριάζει με το στολισμό του γάμου σου. Απλή και εκλεκτή!

Μπομπονιέρα με χάντρα

Μπομπονιέρα γάμου αναμνηστικό κρίκος με λουλούδια

Αν θέλεις να φτιάξεις μπομπονιέρες αναμνηστικά τότε θα σου προτείναμε ανεπιφύλακτα το κρίκο με τα λουλούδια. Δημιούργησε ένα εντυπωσιακό κρεμαστό διακοσμητικό με χρυσό μεταλλικό κρίκο. Κόλλησε πάνω τεχνητά λουλούδια και κρέμασε διάφορες κορδέλες και κορδόνια δίνοντας την εντύπωση ονειροπαγίδας με μια πιο glam αισθητική.

Μπομπονιέρα γάμου αναμνηστικό κρίκος με λουλούδια

Tropical μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και λουλούδια

Για ένα τροπικό γάμο φτιάξε ένα κρεμαστό διακοσμητικό μπομπονιέρα με τελάρα κεντήματος. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τη προηγούμενη ιδέα αλλά σε αυτή τη περίπτωση προτίμησε τροπικά λουλούδια και φυλλώματα, έντονες χρωματικά κορδέλες και raffia.

Tropical μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και λουλούδια

Τροπική μπομπονιέρα με πουγκί και μπρελόκ

Είναι φαντασμαγορικές ενώ ταιριάζουν και σε καλοκαιρινό γάμο και βάπτιση μαζί. Επίλεξε τροπικά έτοιμα πουγκιά και δέσε με μια όμορφη κορδέλα το τροπικό μπρελόκ που θα έχεις φτιάξει. Χρησιμοποίησε φαντασμαγορικές χάντρες και άλλα υλικά κατασκευών για να κλέψεις τη παράσταση. Θα είναι ανεπανάληπτες και θα μείνουν και στους καλεσμένους σου σαν αναμνηστικό.

Τροπική μπομπονιέρα με πουγκί και μπρελόκ

Ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με πουγκί φάκελο

Ο ρουστίκ γάμος το καλοκαίρι μπορεί να απογειωθεί με υπέροχες ρουστίκ μπομπονιέρες. Διάλεξε πουγκιά σε φυσικές αποχρώσεις και κλείσε τα σε στυλ φακέλου. Δέσε τα στη μια άκρη με λευκή κορδέλα και κορδόνι πλεξούδα σε φυσικούς τόνους. Έπειτα διακόσμησε με ξύλινη καρδιά, τούλι και στρας.

Ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με πουγκί φάκελο

Τούλινη μπομπονιέρα με κωνσταντινάτο

Τα κωνσταντινάτα τα τελευταία χρόνια αποτελούν τάση τόσο στους γάμους όσο και στις βαπτίσεις. Διακόσμησε, λοιπόν, τις τούλινες μπομπονιέρες σου με χρυσό κωνσταντινάτο, ματάκι σωλήνα και σταυρό περασμένα από χρυσό σύρμα. Για περισσότερη λεπτομέρεια, συνδύασε λεπτή κορδέλα στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Ιδανικη και για μπομπονιέρα γαμοβάπτισης.

Τούλινη μπομπονιέρα με κωνσταντινάτο

Αναμνηστική μπομπονιέρα με ξύλινο διακοσμητικό

Για ένα γάμο με λίγους καλεσμένους μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες δωράκια. Επίλεξε φαντασμαγορικά ξύλινα διακοσμητικά με μεταλλικές λεπτομέρειες και πέτρες. Τύλιξε τα όμορφα με τούλι το οποίο θα δέσεις με σύρμα: πρώτα πιο σφιχτά και μετά πιο χαλαρά. Βάλε έξτρα πινελιά μερικά φτερά και είναι έτοιμες!

Αναμνηστική μπομπονιέρα με ξύλινο διακοσμητικό

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες για τις μπομπονιέρες γάμου 2022. Ποια θα επέλεγες εσύ; Διάλεξε τη δική σου αγαπημένη και με το προσωπικό σου στυλ φτιάξε κάτι ανεπανάληπτο για το γάμο που έχεις ονειρευτεί!

[print_link]