Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 2021 9 Hot Τάσεις που θα λατρέψεις!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 2021: 9 Hot Τάσεις που θα λατρέψεις!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και μαζί τους έρχονται και οι χριστουγεννιάτικες τάσεις διακόσμησης 2021 – 2022. Γιατί όλοι λίγο πολύ γιορτάζουμε αυτές τις μέρες αλλά είμαστε και εμείς οι αιώνια Χριστουγεννάκηδες που θέλουμε να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με στυλ και πρωτοτυπία. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 υπόσχεται να καλύψει μια ευρεία γκάμα. Φέτος, βλέπουμε DIY ιδέες για μια απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μέχρι και έναν φαντασμαγορικά αριστοκρατικό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Πάρε χαρτί και μολύβι και ετοιμάσου να ενθουσιαστείς!

Σκανδιναβική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021

Στις πιο hot χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τάσεις 2021-2022 είναι η σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Δεν την βλέπουμε πρώτη φορά αλλά έρχεται φέτος δυναμικά να κάνει αίσθηση. Εμπνευσμένη από τα σκανδιναβικά μοτίβα έχει μια χρωματική παλέτα που κινείται μεταξύ του γκρι, του ανοιχτού καφέ, του λευκού και του μαύρου. Γούνινες υφές και ξύλινα υλικά έχουν την τιμητική τους. Επίλεξε ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα ή κλασικά με πυκνό φύλλωμα. Αυτή η τάση απαντάει πολύ στην μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για αυτό μην υπερβάλλεις στα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις μπάλες. Παρόλα αυτά, φτιάξε μια cozy ατμόσφαιρα με φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και μπόλικα λαμπάκια. Στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού ή υπνοδωματίου πρόσθεσε καλάθια με κουβέρτες και χουχουλιάρικα χριστουγεννιάτικα υφάσματα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Σκανδιναβική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 με λεοπάρ

Η ρουστίκ αισθητική είναι μια διαχρονική επιλογή και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ψηλά στις τάσεις. Έρχεται να απογειωθεί στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λεοπάρ λεπτομέρειες. Κινήσου στο καφέ, το μπεζ, το πορτοκαλί και το λευκό για αυτό το χριστουγεννιάτικο στολισμό. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες φιγούρες με λεοπάρ πινελιές και γιορτινές ενδυμασίες γήινους τόνους. Το ίδιο ισχύει και για χριστουγεννιάτικα ζωάκια που θα πλαισιώσουν την διακόσμηση σου: ελάφια, κουκουβάγιες, σκιουράκια έχουν την τιμητική τους. Έπειτα, δεν θα μπορούσες να μην διαλέξεις και τις ανάλογες άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες με γούνα και λεοπάρ μοτίβο. Συνδύασε τις με τα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα κρεμαστά αστέρια. Στόλισε το μπουφέ, τη τραπεζαρία ή όποια άλλη επιφάνεια θέλεις με ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα για ένα ρουστίκ αποτέλεσμα. Φτιάξε, επίσης, έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο φωτισμό με φωτιζόμενα δεντράκια και αστέρια. Χριστούγεννα σημαίνουν έντονες μυρωδιές και αυτό που ταιριάζει τέλεια σε αυτό το στυλ είναι τα αποξηραμένα μήλα, λεμόνια και κανέλες. Τέλος, αν αγαπάς τη λεπτομέρεια όπως και εμείς θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις λεοπάρ χαλάκια και γούνινα καλάθια σε γήινους τόνους.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 με λεοπάρ

Vintage ρομαντική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2022 συναντάμε έναν εξαιρετικό συνδυασμό του vintage με τον ρομαντισμό. Εδώ θα κινηθείς στο ροζ, το χάλκινο και το χρυσό. Επίλεξε χριστουγεννιάτικες φιγούρες με γιορτινές ενδυμασίες στις ανάλογες αποχρώσεις. Συνδύασε υφασμάτινο νάνο με παγιέτες με διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα ελάφια χρυσά και καρυοθραύστες με λευκή – χρυσή ενδυμασία. Έπειτα πλαισίωσε το στολισμό σου με κηροπήγια και φανάρια σε καραμελέ χρωματισμούς για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζαρίας και όχι μόνο φτιάξε χριστουγεννιάτικο centerpiece με βάση τούρτας και χριστουγεννιάτικα κεριά ή μπωλ με χριστουγεννιάτικες μπάλες ιριδέ. Γέμισε γυάλινα είδη και βάζα με χριστουγεννιάτικα κλαδιά σε χάλκινο χρώμα και πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και λουλούδια σε σαμπανί και ροζ χρωματισμούς. Στο ίδιο στυλ θα είναι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Χρησιμοποίησε στολίδια και χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε παλ χρώματα και ρομαντικά μοτίβα. Αυτό το στυλ ταιριάζει τέλεια και σε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας.

Vintage ρομαντική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινο – γκρι

Η κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι must κάθε χρόνο. Απογείωσε την φέτος με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα 2022 σε κόκκινο – γκρι χρώμα. Για να φτιάξεις μια τέτοια  κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού διάλεξε διακοσμητικούς νάνους και ταράνδους σε διάφορα σχέδια και μεγέθη με μια ρουστίκ πινελιά. Πρόσθεσε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου αλλά και σαλονιού ή κουζίνας πρωτότυπα παιδικά τσόχινα χριστουγεννιάτικα δέντρα και διακοσμητικό ρολόι – τζάκι. Για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου χρησιμοποίησε κόκκινα παιδικά υφασμάτινα και ξύλινα στολίδια τα οποία θα συνδυάσεις με κλασικές μπάλες γυάλινες. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πρόσθεσε στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου, μοναδικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παιδικότητα που διέπει τα Χριστούγεννα. Αυτά είναι για παράδειγμα χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, καμπάνες και φανάρια led με χριστουγεννιάτικα σκηνικά.

Κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινο – γκρι

Κόκκινη glam χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 – 2022

Παραμένοντας στη διαχρονικότητα του κόκκινου τα Χριστούγεννα θα μιλήσουμε για μια τάση που ξεχειλίζει αριστοκρατικότητα και λάμψη. Εδώ χρησιμοποιούνται υλικά όπως το βελούδο για ένα Γκράντε αποτέλεσμα. Καρυοθραύστες με κόκκινοι ενδυμασία σε διάφορα μεγέθη και νάνοι με βελούδινη κόκκινη φορεσιά μπορούν να πλαισιώσουν τέλεια τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Συμπλήρωσε διακοσμητικά γλειφιτζούρια με glitter και μουσικά κουτιά κλασικά για μια παιδική πινελιά υπό ένα πιο ενήλικο και εντυπωσιακό πρίσμα. Για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου χρησιμοποίησε glam κόκκινα στολίδια και φαντασμαγορικές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού. Με λαμπερά σουπλά, πιατέλες με glitter και χριστουγεννιάτικα στεφάνια στις γιορτινές αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα υπόσχεται να είναι υπέρλαμπρο και φινετσάτο.

Κόκκινη glam χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 – 2022

Vintage χρυσή χάλκινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Το βενετσιάνικο στυλ επιστρέφει και έχει βάλει τα γιορτινά του με μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που σαγηνεύει. Η τάση του χρώματος “amber”, δηλαδή κεχριμπάρι, επανήλθε δυναμικά! Στόλισε το χώρο σου με αρλεκίνους σε σκούρους αριστοκρατικούς χρωματισμούς. Χρησιμοποίησε επίσης μεταλλικά χρυσά φανάρια και βάζα τα οποία θα γεμίσεις με χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια σε χρυσές – μπορντώ αποχρώσεις. Φτιάξε, επίσης,  ατμόσφαιρα με κηροπήγια και χριστουγεννιάτικα κεριά σε χρυσό – μπορντώ χρώματα. Όσον αφορά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες χρησιμοποίησε σε καφέ – μπεζ – χάλκινους χρωματισμούς. Πρόσθεσε, επιπλέον,  μεταλλικά κασπώ σε σχήμα αμφορέα και στόλισε τα με διακοσμητικές κολοκύθες σε γήινους τόνους. Τέλος, διάλεξε μπορντώ χριστουγεννιάτικα υφάσματα με γιορτινά  χρυσά μοτίβα καθώς και χριστουγεννιάτικες γιρλάντες στους ίδιους τόνους.

Vintage χρυσή χάλκινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 – 2022

Η παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παίρνει έμπνευση από την αθωότητα των παιδιών και σε ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο που γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Είναι μάλιστα ιδανική πρόταση για τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό (Baby’s first Christmas). Τι θα χρειαστείς για έναν bebe  χριστουγεννιάτικο στολισμό; Επίλεξε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και χριστουγεννιάτικα ζώα σε λευκές και ροζ αποχρώσεις με μερικές glitter νότες. Πρόσθεσε πρωτότυπα κηροπήγια μακαρόν και συνδύασε τα με κρεμαστά αστέρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες με glitter ή γούνινες. Έπειτα, θα σου προτείναμε να επιλέξεις λευκό ή ροζ παστέλ χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στόλισε το με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κρεμαστά στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε ροζ αποχρώσεις. Για τα χριστουγεννιάτικα υφάσματα προτίμησε σε ροζ και βεραμάν αποχρώσεις με fluffy υφή και λαμπερή παρουσίαση, όπως για παράδειγμα πούπουλα και παγιέτες.

Παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 – 2022

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 Great Gatsby

Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος συνδυασμός είναι το πράσινο, το μπλε και το χρυσό. Αυτό έρχονται να συμπληρώσουν οι επιρροές από το Great Gatsby. Τότε το αποτέλεσμα είναι αριστοκρατικά εντυπωσιακό. Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζαρίας και τζακιού επίλεξε χριστουγεννιάτικα δέντρα με φτερά παγωνιού και vintage χρυσά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού επίλεξε είδη σπιτιού μεγαλοπρεπή, κηροπήγια, μεταλλικούς δίσκους και εταζέρες σε vintage χρυσό που θα στολίσεις με χριστουγεννιάτικα κεριά. Συνδύασε τα με μαξιλάρια που θυμίζουν art deco αισθητική σε πετρόλ – χρυσό χρώμα. Εξίσου τέλεια ταιριάζουν και οι γυάλες με τρύπα που θα γεμίσεις με χιόνι και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Όσον αφορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο επίλεξε πρωτότυπες γυάλινες μπάλες στις ανάλογες αποχρώσεις καθώς και άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες με παγιέτα. Πρόσθεσε επίσης κρεμαστά αστέρια και καμπάνες χριστουγεννιάτικες με παγιέτες και glitter.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 Great Gatsby

Λευκή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021

Μπορεί στη χώρα μας να μην χιονίζει τόσο όσο στις βόρειες χώρες αλλά αυτό δεν  μας σταματάει από το να λατρεύουμε την total white χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εδώ η χρωματική σου παλέτα είναι απλή αφού το λευκό είναι το κυρίαρχο χρώμα. Χρησιμοποίησε λευκά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και ζώα: διακοσμητικές αρκούδες, πιγκουίνους και κουκουβάγιες. Κρέμασε από το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου πρωτότυπες γυάλινες μπάλες που είναι σαν χιονισμένες, λευκά κρεμαστά αστέρια με glitter και χιονονιφάδες . Έπειτα, για το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού χρησιμοποίησε λευκά φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως χριστουγεννιάτικο σπίτι με φως ή ένα λευκό αυτοκίνητο με τον Άγιο Βασίλη. Συνδύασε τα με γούνινα καλάθια γεμάτα με μπάλες. Για περισσότερη λεπτομέρεια διάλεξε και τα αντίστοιχα all white χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φυσικά, για μια τέτοια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού και όχι μόνο θα χρειαστείς μπόλικο χιόνι, και σταλακτίκες με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Λευκή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021

Φέρε στα φετινά Χριστούγεννα στυλ, πρωτοτυπία και φινέτσα. Διάλεξε την αισθητική που σου ταιριάζει περισσότερο και ξεκίνα να στολίζεις το χώρο σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό, είμαστε σίγουροι!

 

[print_link]