Lemax Christmas Village Ταξίδι στο χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες

Lemax Christmas Village: Ταξίδι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό από Μινιατούρες

Οι συλλεκτικές μινιατούρες Lemax κάθε χρόνο μας ταξιδεύουν σε ένα μαγικό κόσμο όπου γιορτάζονται τα Χριστούγεννα με ένα παραμυθένιο τρόπο. Οι μοναδικές λεπτομέρειες και η ευφάνταστη παρουσίαση τους κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό. Μέσα σε αυτή τη μαγική ανακάλυψη του Lemax Christmas Village ξανά γινόμαστε παιδιά.  Ακόμα να σε πείσουμε; Μάθε τα πάντα για τα Lemax και ξεκίνα να δημιουργείς το δικό σου μοναδικό χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες.

Ιστορία των Lemax

Πριν ταξιδέψουμε σε κάθε Lemax Christmas village ξεχωριστά, ας μάθουμε μερικές πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε αυτή η μοναδική ιδέα. Ήταν το 1990 όταν η Lemax, μια μικρή εταιρεία, έφτιαξε τα πρώτα φωτιζόμενα σπιτάκια για χριστουγεννιάτικο χωριό. Η κατευθυντήρια γραμμή που ακολούθησε από τα πρώτα της βήματα ήταν η υψηλή ποιότητα. Για αυτό κάθε συλλεκτική μινιατούρα και σπιτάκι είναι από πορσελάνη. Πέρα από αυτό επέλεγε και επιλέγει σταθερά εξαιρετικούς σχεδιαστές και τεχνίτες που αγαπούν τα Χριστούγεννα και τον μοντελισμό. Σε λίγα χρόνια κατέκτησε την Αμερική αποκτώντας ένθερμους συλλέκτες που λατρεύουν τα «σπιτάκια» όλο το χρόνο και όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Όταν πλέον ήταν έτοιμη να ταξιδέψει στην Ευρώπη πολύ λίγοι ενδιαφέρθηκαν τότε για τη Lemax. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει πολύ δειλά αισθητή την παρουσία της. Ευτυχώς, φτάνοντας στο σήμερα έχουμε την τύχη να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε από κοντά και να προβληματιζόμαστε για το τι να διαλέξουμε! Που; Στην Εl Deco!

Ιστορία των Lemax

Caddington Village: Χριστουγεννιάτικο χωριό Βικτωριανής εποχής

Είσαι λάτρης του vintage και της γοητείας που κρύβουν περασμένες εποχές; Τότε γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Caddington Lemax Christmas village. Πρόκειται για ένα χωριό που πολλοί τοποθετούν στη βικτωριανή εποχή. Τα κλασικά στολισμένα σπιτάκια και οι φιγούρες με ενδυμασία εποχής παγώνουν τον χρόνο σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Θα δεις κυρίες με κρινολίνα και κύριους με ημίψηλα να απολαμβάνουν τις γιορτινές μέρες στα στολισμένα σοκάκια του χωριού λίγο μετά από την λειτουργία στον καθεδρικό ναό. Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο τα στολισμένα σπίτια σε αυτό το vintage χωριό. Θα συναντήσεις στο διάβα σου και φαντασμαγορικά εργοστάσια όπως το LEMAX EGGNOG FACTORY όπου παράγεται πεντανόστιμο παραδοσιακό εγκ – νογκ. Επίλεξε, επίσης, το GOURMET POPCORN FACTORY για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ένα σακουλάκι φρέσκα ποπ κορν. Φυσικά, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου και το HAMLET XMAS SHOP, πού ξέρεις μπορεί να πετύχεις και τον Άγιο Βασίλη εκεί!

Caddington Village Χριστουγεννιάτικο χωριό Βικτωριανής εποχής

Santa’s Wonderland: Ένα ταξίδι στο χωριό του Άη Βασίλη

Όλοι κάποια στιγμή όταν ήμασταν παιδιά είχαμε ονειρευτεί ένα ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη. Φανταστήκαμε πώς βοηθάμε τα ξωτικά που εργάζονται ασταμάτητα. Κάπου εκεί ήταν και ο Άγιος Βασίλης μαζί με την γυναίκα του κάνοντας τις προετοιμασίες των Χριστουγέννων. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με τις Lemax μινιατούρες στο Santa’s Wonderland. Όπου και αν κοιτάξεις βλέπεις την μαγεία των Χριστουγέννων. Στο πύργο LEMAX NORTH POLE TOWER θα πετύχεις μάλιστα και τον Άγιο Βασίλη να προετοιμάζει τους ταράνδους του. Παρά δίπλα είναι και το εργοστάσιο των ξωτικών LEMAX ELF MADE TOY FACTORY όπου τα ξωτικά φτιάχνουν τα πιο όμορφα παιχνίδια. Ίσως χρειαστεί να βάλεις ένα χεράκι για να τα ξεκουράσεις λίγο, είμαστε σίγουροι ότι θα το απολαύσεις. 

Santa’s Wonderland Ένα ταξίδι στο χωριό του Άη Βασίλη

Λούνα πάρκ Lemax

Εντάξει ας παραδεχτούμε πώς όλοι λίγο πολύ γινόμαστε παιδιά τα Χριστούγεννα και τι καλύτερο από μια επίσκεψη στο λούνα παρκ; Το Lemax Christmas village έχει ένα φαντασμαγορικό λούνα παρκ που σε μαγεύει με την πρώτη ματιά! Δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις! Για μια χαλαρή και συνάμα διασκεδαστική βόλτα ανέβα στο LEMAX THE GRAND CAROUSEL. Αμέσως θα νιώσεις παιδί! Αν πάλι ψάχνεις κάτι να σε εξιτάρει τότε πρέπει να επισκεφθείς σίγουρα το LEMAX PARADROP αλλά και το LEMAX COCOA CUPS. Για παιχνίδι και εμπειρία θα σου συνιστούσαμε αδιαμφισβήτητα το LEMAX CIRCUS FUNHOUSE. Αν από την άλλη θέλεις κάτι με περισσότερη αδρεναλίνη τότε επισκέψου το πιο ανατριχιαστικό λούνα παρκ της πόλης: το Spooky Town. Εκεί η ανατριχίλα και ο τρόμος αποκτούν διασκεδαστικό χαρακτήρα που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό!

Λούνα πάρκ Lemax

Vail Village: Χριστούγεννα στο χιονοδρομικό

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι οπωσδήποτε συνυφασμένα με ένα χιονισμένο τοπίο αλλά το Vail Village θα σε κάνει σίγουρα να ταξιδέψεις σε κάποιο χωριουδάκι των Άλπειων για σκι. Εδώ οι συλλεκτικές μινιατούρες είναι επίδοξοι σκιερ και τα φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax είναι εμπνευσμένα από τα πιο όμορφα χιονοδρομικά. Στο χιονισμένο τοπίο θα βρεις τα παιδιά να παίζουν χόκεϊ στο AFTER SCHOOL HOCKEY MATCH και λίγο πιο πέρα θα συναντήσεις τον μύλο LEMAX OAK CREEK GRIST MILL που δουλεύει αδιάκοπα. Αφού τελειώσεις με την βόλτα σου επισκέψου το LEMAX CHESTNUT CABIN που ήδη έχει ανάψει το τζάκι και ο καπνός βγαίνει από την καμινάδα. Αφού απολαύσεις το χουχούλιασμα στο σαλέ τότε οι δρόμοι όλοι οδηγούν στο SUGAR PINE SKI SCHOOL όπου θα κάνεις μαθήματα σκι ή snowboard και να σαρώσεις τις πλαγιές όπως και οι άλλοι χειμερινοί επισκέπτες. Μια ιδέα μάλιστα είναι να πάρεις και το τελεφερίκ SKI LIFT LUXE για να απολαύσεις την μαγική θέα του Vail Village.

Vail Village Χριστούγεννα στο χιονοδρομικό

Harvest Crossing: Μια σύγχρονη κωμόπολη

Αν, τέλος, δεν θέλεις κάτι σε κλασικό Lemax Christmas village τότε γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα στο Harvest Crossing μια κωμόπολη των ΗΠΑ. Πριν ξεκινήσεις την περιήγηση μην ξεχάσεις να γεμίσεις το ντεπόζιτο στο GILBERT’S GASOLINE STATION. Στην συνέχεια, πέρνα από το μαγαζί LEMAX PET PICS PHOTOGRAPHY για να φωτογραφήσεις και να φωτογραφηθείς με πανέμορφα και γλυκά σκυλάκια, γατάκια και άλλα κατοικίδια. Σε μια κλασική κωμόπολη της Αμερικής δεν μπορείς να μην κάνεις ένα πέρασμα από το παραδοσιακό μαγαζί με μπότες LEMAX BOOT COUNTRY. Ζήσε σαν αληθινός καουμπόης και φτιάξε τις δικές σου μπότες. Μήπως δίψασες; Πήγαινε λίγο πιο κάτω στο LEMAX CABIN CANTEEN και διάλεξε από τον κατάλογο το αγαπημένο σου smoothie. Είναι πραγματικά φανταστικό! Για το κλείσιμο απόλαυσε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση στο LEMAX ΘΕΑΤΡΟ VICTORY με την εντυπωσιακή μαρκίζα και την λαμπερή φωταγώγηση.

Harvest Crossing Μια σύγχρονη κωμόπολη

Οι συλλεκτικές μινιατούρες Lemax μπορεί να έχουν θερμούς υποστηρικτές και πιστούς συλλέκτες αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Διαθέτουν μια δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας που μπορεί να ταξιδέψει και τον πιο δύσπιστο. Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις μοντελισμού για να ξεκινήσεις. Το μυστικό είναι να αφήσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου να ταξιδέψει στους παραμυθένιους τόπους του Lemax Christmas village. Ακόμα το σκέφτεσαι; Βγάλε το δικό σου συλλεκτικό εισιτήριο και ξεκινάμε για το μαγικό ταξίδι στα χριστουγεννιάτικα χωριά!

[print_link]