Κρεμαστές Μπομπονιέρες Γάμου 12 Ιδέες

Κρεμαστές Μπομπονιέρες Γάμου: 12 Ιδέες

Οι κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου είναι μια μοντέρνα επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και προσαρμόζεται σε κάθε εποχή και στυλ γάμου. Μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις ήδη από την εκκλησία με τη μοναδική τους εμφάνιση. Παντρεύεσαι και ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου κρεμαστές; Σου έχουμε ετοιμάσει πρωτότυπες προτάσεις που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Με εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες, μεράκι και φαντασία το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο.

Μπομπονιέρες γάμου elegant με μπρελόκ

Ξεκινώντας τη λίστα με κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου θα σου προτείνουμε αυτές με το υπέροχο και σικάτο μπρελόκ. Συνδύασε βαμβακερό κορδόνι με πρωτότυπα διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Πως θα τις φτιάξεις; Διακόσμησε το χοντρό κορδόνι με χάντρες σε απαλούς τόνους. Στο τελείωμα πρόσθεσε μοναδικό χρυσό δέντρο της τύχης. Οι καλεσμένοι σου θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και σαν μπρελόκ και μετά το πέρας του γάμου.

Μπομπονιέρες γάμου elegant με μπρελόκ

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου κρεμαστές με κοχύλια

Αν πάλι ψάχνεις μπομπονιέρες αναμνηστικά για ένα καλοκαιρινό γάμο κοντά στη θάλασσα αυτή η επιλογή είναι για σένα. Φτιάξε με τα χεράκια σου υπέροχες κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με στεφάνι από χοντρό κορδόνι και καλοκαιρινά διακοσμητικά. Σχημάτισε ένα μίνι στεφανάκι από χοντρό κορδόνι λινάτσας που θα κολλήσεις τις δύο άκρες του. Έπειτα διακόσμησε με κοχύλια, αστερίες και πέρλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Δημιούργησε ένα υπέροχο κρεμαστό διακοσμητικό με καλοκαιρινά στολίδια.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου κρεμαστές με κοχύλια

Tropical μπομπονιέρες γάμου με τελάρο κεντήματος και λουλούδια

Παραμένοντας στο καλοκαιρινό γάμο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις τροπικές μπομπονιέρες με το τελάρο κεντήματος. Κόλλησε πάνω τεχνητά λουλούδια τροπικά και φυλλώματα. Για έξτρα χρώμα, συμπλήρωσε διάφορες κορδέλες σε έντονες αποχρώσεις και raffia. Είναι από τις πιο πολύχρωμες ιδέες για κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου.

Tropical μπομπονιέρες γάμου με τελάρο κεντήματος και λουλούδια

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με λεμόνια

Για ένα γάμο από τις ομορφιές της Μεσογείου φτιάξε chic κρεμαστές μπομπονιέρες με λεμόνια. Δημιούργησε ένα μικρό μαξιλαράκι από ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα. Σε ένα μικρό πουγκάκι από κομμένα υφάσματα πρόσθεσε τα κουφέτα της επιλογής σου.

Αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με λεμόνια

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου δέντρο ζωής

Για boho μπομπονιέρες γάμου με μοντέρνες πινελιές επίλεξε αυτές με το δέντρο της ζωής. Σε χρυσό κρίκο κρέμασε ένα πρωτότυπο δέντρο της ζωής από πλεξιγκλάς. Κρέμασε, επιπλέον, κορδόνι λινάτσας και δέσε πάνω τα πεντανόστιμα κουφέτα. Είναι ιδανικές για έναν boho chic γάμο.

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου δέντρο ζωής

Βρες εδώ όλα τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου.

Κρεμαστές μπομπονιέρες με ματάκι πλεξιγκλάς

Εξίσου φοβερές είναι οι κρεμαστές μπομπονιέρες με διακοσμητικά ματάκια από plexiglass. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τη προηγούμενη ιδέα. Και εδώ θα κρεμάσεις από τον κρίκο κορδόνι λινάτσας και θα δέσεις πάνω πεντανόστιμα κουφέτα της αρεσκείας σου μέσα σε πουγκάκια από μαντήλι γάζα. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες στην απόχρωση του σάπιου μήλου για περισσότερο χρώμα.

Κρεμαστές μπομπονιέρες με ματάκι πλεξιγκλάς

Κρεμαστές μπομπονιέρες Mr & Mrs.

Επιπλέον, αν θέλεις μια μπομπονιέρα που συνδυάζει το μοντέρνο με το ρομαντικό φτιάξε αυτές με το διακοσμητικό παζλ Mr & Mrs. από πλεξιγκλάς. Σε ένα χρυσό κρίκο κρέμασε το διακοσμητικό παζλ και ένα μικρό πουγκάκι από φλοράλ ύφασμα με φτερά και στρας. Έπειτα διακόσμησε με κορδέλα στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Κρεμαστές μπομπονιέρες Mr & Mrs.

Boho χριστουγεννιάτικο μακραμέ μπομπονιέρα

Ο χριστουγεννιάτικος γάμος είναι η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων. Φτιάξε, λοιπόν, χρηστικές μπομπονιέρες γάμου με bohemian πινελιές. Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μακραμέ. Πώς; Δέσε σε μεταλλικό στεφάνι, εκρού κορδόνια και διακόσμησε με χριστουγεννιάτικα κλαδιά.

Boho χριστουγεννιάτικο μακραμέ μπομπονιέρα

Κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μοναδικές κρεμαστές χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Μπορείς είτε να επιλέξεις έτοιμες άθραυστες μπάλες χριστουγεννιάτικες είτε ανοιγόμενες μπάλες για να τις διακοσμήσεις όπως θέλεις.  Στόλισε τις με χριστουγεννιάτικες κορδέλες, χριστουγεννιάτικα κλαδιά και μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η μπομπονιέρα χριστουγεννιάτικη μπάλα είναι η τέλεια ιδέα για χριστουγεννιάτικο αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Ιδανική πρόταση και για χριστουγεννιάτικο γάμο – βάπτιση μαζί.

Κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μπομπονιέρα κρεμαστή με πεταλούδα

Μια ιδέα για chic n elegant μπομπονιέρες γάμου είναι με πεταλούδα σε κρίκο. Στόλισε πάνω σε μεταλλικό κρίκο σωμόν πεταλούδα και μεταλλιζέ κορδέλα στις ίδιες αποχρώσεις. Έπειτα κρέμασε ένα πουγκάκι από τούλι πουά όπου θα βάλεις τα πεντανόστιμα κουφέτα σε γήινες αποχρώσεις.

Μπομπονιέρα κρεμαστή με πεταλούδα

Ανοιξιάτικες μπομπονιέρες με στεφάνι από λουλούδια

Φτιάξε υπέροχες μπομπονιέρες δωράκια για καλεσμένους για ανοιξιάτικο γάμο. Δημιούργησε κρεμαστό διακοσμητικό με μεταλλικό κρίκο. Κόλλησε πάνω τεχνητά λουλούδια και κρέμασε διάφορες κορδέλες και κορδόνια δίνοντας την εντύπωση ονειροπαγίδας με μια πιο glam αισθητική.

Ανοιξιάτικες μπομπονιέρες με στεφάνι από λουλούδια

Κρεμαστή μπομπονιέρα ονειροπαγίδα για γάμο και βάπτιση μαζί

Τέλος, αν οργανώνεις γάμο και βάπτιση μαζί μπορείς να φτιάξεις υπέροχες κρεμαστές μπομπονιέρες ονειροπαγίδα. Στόλισε τις με πολύχρωμες κορδέλες και κορδόνια ανάλογα με το φύλο του μωρού και τον υπόλοιπο στολισμό.

Κρεμαστή μπομπονιέρα ονειροπαγίδα για γάμο και βάπτιση μαζί

Βρες την αγαπημένη σου DIY ιδέα και προσάρμοσε τη στο δικό σου γούστο και στυλ. Με λίγη φαντασία και μπόλικο μεράκι είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα αφήσει εποχή.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]